Ti si 3.trudnica ovaj mjesec koja je imala takvu stimulaciju. Izgleda da to paliI ja ću sljedeći mjesec
![]()
![]()
![]()
Bublice, ines cure bravo za lijepe bete čestitam vam od srca.
Pčelice i ja sam nakon transfera bila pravi cmoljavac a tek kada su počeli pms simptomi i kada sam mislila da stiže gospođa onda drama, jadan je tih dana bio mm a na kraju ipak beta pozitivna jeste da je jedna mrvica otišla ali šta je tu je sada ležim i odmaram i čuvam svoju drugu mrvicu.
Pinky a joj draga moja kako sam sretna zbog tebe navijamo ja i mrvica moja punim plućima za tebe da sljedeće ljeto uz Neretvu u zajedničkom društvu ispijamo limunadu. Šaljem ti ogromnu pusicu draga moja.
Cure pa nemogu vjerovati, svaki dan po jedna lijepa vijest! Cure bravo i velike čestitke. Meni je danas 7 dnt i osim bolnih grudi, i tu i tamo pritiska dole kao da trebam dobiti nikakvih drugih simptoma, osim ako se broji to da sam dosta osjetljiva i razdražljiva na neke stvari.
Hvala vam od![]()
![]()
jubim vas sve
![]()
Posljednje uređivanje od bublica3 : 26.03.2010. at 12:27
Bublice bravo draga, ma nisam ni sumnjala
Pinky super što si izišla iz ilegale, ajde nastavi nam taj niz
Zeena i Pčelice šaljem vibre i za vaše pozitivne bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bublice
čestitke!!!
baš sam sretna zbog toliko novih trudnica!!
Pinky, što reći, od srca se nadam da je to!
Tanjack36 i kakva je beta???? daj nestrpljiva sam!![]()
ej!
nalaz mi je gotov oko 15h..
srce mi bude stalo...
hvala ti Andreja kaj si uz mene..
još sitno brojim do moje sreće ili tuge..
hvala ti još jednom
pa vjerujem ti da ti je teško dočekati, ali svi čekamo s tobom![]()
Bublisuper. Beta je extrica čista!!! Čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve nastavi na najbolji mogući naćin aBd
Tanacka evo malo trudnickih da poguraju tvoju srecu ako Bog da ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Tanjack,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo malo trudničkih ( ne mogu se još naviknuti na tu riječ), uz tebe smo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam mirovala prva 3 dana,a nakon toga sve laganini i bez dizanja teških stvari i naglih pokreta.
ja sam bila doma na dan ET i dva dana poslije jer je vani bila mećava, a i nekako su me boljeli jajnici, ali nisam ležala 0-24 nego laganini
netko je napisao mislim da baš na ovom topiću da je sve to dole poput boce kečapa i da se ne morate bojati da će ispasti ako odete na WC, poskočite ili nešto slično...
Ja sam par dana, ali zato kaj mi je sve bilo naotečeno, mislim jajnici pa nisam ni hodati mogla, ali da nije toga bilo odmah bi ja u šetnjicu......cirkulacija pomaže......ma da i ja sam čitala da je to sad kao između dvije šnjite kruha namazane pekmezom-zakeljeno i nikam ne mrda.......odlična usporedba mi je to bila
13 dnt - 27 dc
vraćene 3 mrvice - 2 dan
beta 210,2
čestitam od srca svim trudnicama pa ovo je nešto nevjerovatno čitam ovaj topić i ne mogu virovat, ja sutra počinjem s Femarom i nadam se da ćete uskoro i za mene skakati
bublicetrudnice draga moja skačem i ovdje i čestitam od srca,
ines
tanjack čestitam i tebi
pinky draga znaš što ti želim cmooook
ma tanjack36 ZNALA SAAAAAAAM!!!! imala sam neki osjećaj,ma da to je to,trudnička intuicija ne vara! ma ljubim te!![]()
ma od silnog uzbuđenja zaboravila ti čestitati od,i želim ti mirnu,zdravu i školsku trudnoću,i još puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za mrvicu/ce!
![]()
tanjack36 super beta
čestitam od
ovo je nevjerojatno kol'ko nas ima, malo smo se zaigrale
želim svima koji nas čitaju i podržavaju da se što prije zaraze
tanjack bravo, bravo - tako treba
svim curama koje još čekaju betu držim fige do neba da se pozitivan niz nastavi.
Blekonja samo naprijed![]()
hvala vam cure!
ja sam totalka zbunjena..ne mogu se još veselit
ne mogu vjerovat PA JA SAM TRUDNA
A JOŠ JEDNOM BETU VADIM 30.3.
bublice3 bravo, ma bravo i cestitam!
tanjack36 cestitke i tebi od srca!
Pinky ovo je bas bilo lijepo iznenadjenje od tebe. Jedva cekam da nas iznenadis i s pozitivnom betom uskoro!
Tanjack,,proljetna trudnice, čestitam!!!
Ljudi, ovo je prekrasno kako je krenulo!
Pinky,možda je plodno cilo razdoblje, a ne samo misec! Ja vjerujem u tvoju betu!
drage trudnice bublice i tanjack čestitam!!!!!! uživajte u tudnoći........
![]()
Tanjack36 čestitam~~~~
Cure ovo je prekrasno! Koje proljeće ~~~~~~~~~da tako nastavi!!!
Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~ znaš koliko ti sreće želim
Ja sam mirovala 4 dana, ali ne strogo. Peti dan sam krenila radit ali bez ikakvog naprezanja. Ja sam u šoku i još mi nije ništa jasno.
Blekonja ti si nam sad Femaro/pikalica ~~~~~sretno~~~sretno~~~~~~
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~ more ~~~
~~~~~ SRETNO!
Posljednje uređivanje od bublica3 : 27.03.2010. at 10:51
Tamkackacestitam i ~~~~~~~~~~ da se nastavi niz
Jao mene, mislim Tanjacka (greska u tipkanju)
blekonja, zelim ti instant uspjeh
bas mi je drago da si konacno pocela![]()
hvala curke moje idem ja pokušat vašim stopama (vidiš da sam i tebe Pinky ubrojila u ovo)
hehehe, eeee i wish draga moja. i tebe i sve nas....![]()
Ajme šta je ovdje veselo! Tanjack i Bublice, ČESTITAM I OVDJE trudnice naše! (ne da mi skakutavce)
Pinky, blekonja ~~~~~~~~~~~~ sretno cure, vibram za vas do neba!
A ja se nadam da će se ovaj niz produžiti barem do svibnja ili lipnja... haha... A ako se i ne produži, nije problem - kad me bubilca, pinky i Blekonja povuku za nos, uspjeh mi je zagarantiran!
Cure koja iduća vadi betu??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike velike velike BETE!!!!
![]()
Pišite o simptomima.
Meni i dalje bolne grudi, iako su se bile ispuhale na 2 dana. I zatvor, a nikada nisam imala problema s tim, a sad je to prava muka.