cuj ako je zatvor simptom, ja sam trudna garant hehehehehe
cuj ako je zatvor simptom, ja sam trudna garant hehehehehe
Draga Pinky, moram reć sada kada znam na čemu sam da sam odmah nakon ET više dana imala neke probavne bolove i vjetrovebilo mi je čudno jer nikad, a baš nikad nisam imala problema s probavom, zatvorom, vjetrovima,...
evo više nemam bolove, ali zatvor još uvijek
Pinky pa trudna si garant! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
lol bublice, sjeti se nase kave prije moje punkcije i mojih prica o gorenavedenim problemima.po tome sam trudna od rodjenja...
al nadam se da si otresla malo carobne trudnicke prasine na mene tada iako nisi znala da si trudna...
a najgenijalnije bi bilo da se ovo lito nadjemo u istom sastavu i sve trudne.....ehhhhh...
dakle, ontopic, 5dpt, nista od simptoma (ako ne racunamo zatvor klasicni)
Da, da Pinky sad se sijećam tvoje priče. Ali simptomi su stvarno čudna stvar, netko osječa svašta netko ništa. Treba bit pozitivan i vjerovat da je baš taj put pravi. Joj kako bi bilo lipo da se nađemo na kavici sve trbušaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibriram za taj scenarij!!!!![]()
tanja i bublice, suuuuuupeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
pa stvarno je ovaj proljetni mjesec dobro krenio!!! prekrasno!! svaka čast!!!!!!
ja da se pohvalim, krećem un 5. mjesecu na stimulirani na VV!!!!
Išla bih i idzući ciklus, ali se mora očistiti od kolimifena!
ALI KREĆEM![]()
Cure imam jedno pitanje,prošle godine sam imala transfer,ali se uopće ne sjećam simptoma trudnoće...dobro boljeli su me jajnici,ali to je bilo od punkcije....sada nakon transfera(od smrznutih stanica)opet me bole jajnici i neki pritisak u donjem dijelu trbuha.Kaj vi mislite jel to OK ili....
baš sam zbunjena
Cure imam jedno pitanje,prošle godine sam imala transfer,ali se uopće ne sjećam simptoma trudnoće...dobro boljeli su me jajnici,ali to je bilo od punkcije....sada nakon transfera(od smrznutih stanica)opet me bole jajnici i neki pritisak u donjem dijelu trbuha.Kaj vi mislite jel to OK ili....
baš sam zbunjena![]()
oprostite na dva ista posta,evo zbunjena totalno![]()
Meni identična situacija kao tebi, isto se grudi ispuhale i prestale bolit na 2 dana i to taman kad sam trebala betu vadit, evo sad već dosta bole, a zatvor isto ubi me dva dana ništa, pa jedan nešto, i tak u krug, ostalo sve ok nemam bolova mogu reći da se jako dobro osjećam. E da i dosta spavam, to mi je krenulo još od transfera!
Želim da se ovaj projetni niz nastavi, svim curkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!!!![]()
Evo da i ja kao friška trudnica nadopunim simptome-zatvor pod broj jedan, ali ja ga pripisujem utrogestanu, borim se zobenim pahuljicama, Donatom mg, suvim šljivama.. Svako drugi dan ponešto i pomogne! Grudi..ha, nešto malo jesu dobile na volumenu, ali zanemarivo, nisu bolne, normala..i šta još..e, da, ono najvažnije-bolovi poput predmenstrualnih, nekad jačeg, nekad slabijeg intenziteta, od 12.dpt pa evo do danas 19.dpt, navikla sam se već na njih!
Još od stimulacije ostala mi 2 kg viška, a zatvor još tome pridonosi pa mi je sve tisno i prava mi noćna mora kad idem na posao raskopčanih hlača..
Jesu li i ostale trudnice natrag na radnom mjestu? To me živo zanima, cure, javite se.. A sve one koje čekaju znaju što im želim, što prije!
bok trudnice i one koje će to uskoro postati....
ja radim od 4 dET. Danas bila na UZV i vidjela svoje sunce (doduše u crno bijeloj tehnici)... piše mi na papiru MIROVANJE, ali mislim da je to po difoltu...
ubi me zatvor, a moji bofori nisu nikad ni prestali...
trbica mi je isto pozamašna
Evo i mene sa simptomčićima![]()
Siske napuhane (nikad bolje nisu bile) i bolne. Stomak napuhan užas jedan. Imam problema sa probavom, pa pijem donat mg i jedem suhe šljive. U donjem dijelu stomaka pritisak i dalje nekad više, nekad manje i ja sam se navikla na to.
Kod dr.-a još nismo bili, danas nam je 19 dpt. Mislila sam otići na UZV za sedam dana. Imam neki strah da odem prije, ne znam ni ja zašto. Da li će me dr. pregledati vaginalnim UZV ili preko stomaka? I da li bi se tada (tj. za sedam dana) trebao čuti srčani odjek?
mene je gledao vaginalno i danas mi je 21 dpt i još nema otkucaja... bit će za osam dana kad idem ponovno
a sta ja znam... nadu treba nekako pametno dozirati. ne biti bez nje, ali ne imati je previse. onaj ko to uspije je na konju...
ja sam svoj prvi ivf bila uvjerena da cu biti trudna, test pokazao plus, beta padala... vrlo tezak i ruzan pad sa oblaka srece.
drugi ivf sam odradila rutinski, skoro bez osjecaja, i nikakav bed nije bio ugledati menzis...
ovaj treci... imam realno najmanje sanse nadati se do sada, ali nade su mi negdje izmedju prvog i drugog... ne zelim se previse uzivljavati, ali ne zelim ni biti bezosjecajna...
jedino sto me brine je hocu li imati psihicke snage za 4., 5., n-ti... nekako sam prazna i odustaje mi se, a nisam jos tako reci ni pocela...
stara sam i umorna... tako se osjecam. nadam se da ce me proljece probuditi.
Pinky žao mi je što se tako osjećaš, ali nisi stara
ja sam članica kluba 39+ (ponosna moram naglasiti) i uopće ne osjećam da je prekasno za moju trudnoću, a virni malo tamo da vidiš kakv je to entuzijazam... možda te "stare" (čitaj: u najboljim godinama) koke podignu...
sjećam se tih padova i želim ti da te proljeće probudi
Baš sam se pitala pa di si nam ti!!!
Mene su naručili za tri tjedna na 1 uzv planiram ići 12.4 i mene je strah otići prije, a to je valjda normalno s obzirom šta sve prodjemo da dodjemo do toliko željene trudnoće, pa nas je onda strah svega! Koliko ja znam sigurno će ti raditi vaginalni uzv, a da li će se čuti srčeko tada ne znam, koliko sam ja čula isto ovisi od toga kakav uzv imaju! Znam da bi se sa 7 tjedana trebalo vidjeti, zato je valjda i mene tad naručio!!!!
Uživaj draga, mazi bušu uskoro ćemo vidjeti naša srčeka!!!!![]()
Mimek za tvoje sunce![]()
moja BETA danas 15. dnt 537,9
Pinky proljeće je plodno godišnje doba, čarobno ~~~~~~~~![]()
10.dnt-pojavilo se danas roza-svijetla krv-ništa ni od mene opet.U četvrtak sam planirala vaditi ß ali mislim da će sutra pravo početi.
pčelice2009 čekaj sa zaključcima..... cure prokrvare 10DC i rode za 8 mjeseci a ima onih koje ne prokrvare niti 6 dana nakon utrića pa ništa.
Samo polako.![]()
Posljednje uređivanje od Dodirko : 29.03.2010. at 16:14
romanice i ja osjecam pritisak,boli me lijevi jajnik, a danas 10 dnt..drzi se, pcelice držim fige i ja osjecam kao da cu dobiti, beta 2.4.
pčelica2009 budi strpljiva, mnoge trudnice imaju krvarenja ~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam njih začarala i ima da su super ulogu odigrali.......pa stvarno se nadam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe
Curke imam pitanje. danas mi je 10dnt ali nemam baš nikakvih simptoma osim kaj me grudi bole. Da li je koja od vas ostala trudna a bez simptoma?
je micek, bilo ih je puno bez simptoma.
ni ja nemam nikakve...
ali, posto su sve nase novopecene trudnice disale sa gas maskama od svojih simptoma, ja sam danas kuhala grah, pa se ufuravam da sam i ja trudna. simptom je tu! hehehehehe
oprostite, danas mi se samo smije lol
Hvala vam puno, sada se mogu nastaviti nadati, a Pinky što se tiče graha i ja sam napravila isto pa imam i te simptomeAli za razliku od tebe meni se danas cijeli dan plače, muž me krivo pogleda a ja puna suza...
micek, pa to ti je simptom!
sve trudnice placke prije nego sto saznaju da su trudne
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
11DNT-blastocista...cure ja napravila test jutros...dvije debele crte...mislila sam da sanjam...i to druga se za minutu odmah pojavila......ne mogu još vjerovati...sva sam zbunjena....
pčelica2009 eto sad si me rasplakala!!!
Super!!!!!! ČESTITAM!!!!![]()
Dodirko-jel to to sada?Nema šanse da je test pokazao da sam trudna a nisam...pa nisam valjda toliki baksuz...Što misliš???![]()
Nemože ti pokazati da si trudna a da nisi jedino ako neki dan nisi primila choragon ili nešto tako.
Voljela bi čuti jednom priče žena o trenutku kada su ugledale + ili dobile pozitivnu betu.
Znaš kako sam se osjećala...mislila sam doslovno da sanjam i gledala sam izbezumljeno u muža kojem su suze kapale i samo je govorio:čekaj...čekaj....i nije prestajao gledati u test....na kraju sam ga uronila skroz u čašu jer sam mislila da će se on paralizirati od šoka...a ja sam i dalje u bunilu...mm je pola sata fotografirao test...na kraju ga je stavio u staklenu bočicu sa čepom...nismo naravno od 5 ni spavali..on je otišao na posao a ja evo..da podijelim svoju sreću s vama koje ste mi jednim dijelom pomogle jer ste mi darovale injekcije..hvala od srca
nisam primila choragon
Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 30.03.2010. at 08:08
pčelice, čestitam, i mene si rasplakala, posebno su mi dirljive muške reakcije, ajme divno, kad je beta? danas? sutra?
Posljednje uređivanje od mare41 : 30.03.2010. at 08:13
Yesssss!!!! Onda nema zabune!!! TRUDNA PČELICA!!!![]()
pčelice čestitam
zbog tebe mi je posebno drago... I još jednomza Maribor
Hvala vam od srca.Sutra ću vaditi ß.Trebala bi 1.4. ali ako vadim u četvrtak a ß treba ponoviti-u subotu lab ne radi,pa se u ponedjeljak opet ne radi...a tko će dočekati utorak.Zato vadim sutra pa pretpostavljam u petak..??