Stranica 37 od 59 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 2906

Tema: Nakon transfera

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cuj ako je zatvor simptom, ja sam trudna garant hehehehehe

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Pinky, moram reć sada kada znam na čemu sam da sam odmah nakon ET više dana imala neke probavne bolove i vjetrove bilo mi je čudno jer nikad, a baš nikad nisam imala problema s probavom, zatvorom, vjetrovima,...
    evo više nemam bolove, ali zatvor još uvijek

Pinky pa trudna si garant! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lol bublice, sjeti se nase kave prije moje punkcije i mojih prica o gorenavedenim problemima.po tome sam trudna od rodjenja...

al nadam se da si otresla malo carobne trudnicke prasine na mene tada iako nisi znala da si trudna...

a najgenijalnije bi bilo da se ovo lito nadjemo u istom sastavu i sve trudne.....ehhhhh...

dakle, ontopic, 5dpt, nista od simptoma (ako ne racunamo zatvor klasicni)

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da, da Pinky sad se sijećam tvoje priče. Ali simptomi su stvarno čudna stvar, netko osječa svašta netko ništa. Treba bit pozitivan i vjerovat da je baš taj put pravi. Joj kako bi bilo lipo da se nađemo na kavici sve trbušaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibriram za taj scenarij!!!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tanja i bublice, suuuuuupeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

pa stvarno je ovaj proljetni mjesec dobro krenio!!! prekrasno!! svaka čast!!!!!!

ja da se pohvalim, krećem un 5. mjesecu na stimulirani na VV!!!!
    Išla bih i idzući ciklus, ali se mora očistiti od kolimifena!

ALI KREĆEM

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure imam jedno pitanje,prošle godine sam imala transfer,ali se uopće ne sjećam simptoma trudnoće...dobro boljeli su me jajnici,ali to je bilo od punkcije....sada nakon transfera(od smrznutih stanica)opet me bole jajnici i neki pritisak u donjem dijelu trbuha.Kaj vi mislite jel to OK ili....
    baš sam zbunjena

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure imam jedno pitanje,prošle godine sam imala transfer,ali se uopće ne sjećam simptoma trudnoće...dobro boljeli su me jajnici,ali to je bilo od punkcije....sada nakon transfera(od smrznutih stanica)opet me bole jajnici i neki pritisak u donjem dijelu trbuha.Kaj vi mislite jel to OK ili....
    baš sam zbunjena

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

oprostite na dva ista posta,evo zbunjena totalno

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pišite o simptomima.

Meni i dalje bolne grudi, iako su se bile ispuhale na 2 dana. I zatvor, a nikada nisam imala problema s tim, a sad je to prava muka.
    Meni identična situacija kao tebi, isto se grudi ispuhale i prestale bolit na 2 dana i to taman kad sam trebala betu vadit, evo sad već dosta bole, a zatvor isto ubi me dva dana ništa, pa jedan nešto, i tak u krug, ostalo sve ok nemam bolova mogu reći da se jako dobro osjećam. E da i dosta spavam, to mi je krenulo još od transfera!

Želim da se ovaj projetni niz nastavi, svim curkama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo da i ja kao friška trudnica nadopunim simptome-zatvor pod broj jedan, ali ja ga pripisujem utrogestanu, borim se zobenim pahuljicama, Donatom mg, suvim šljivama.. Svako drugi dan ponešto i pomogne ! Grudi..ha, nešto malo jesu dobile na volumenu, ali zanemarivo, nisu bolne, normala..i šta još..e, da, ono najvažnije-bolovi poput predmenstrualnih, nekad jačeg, nekad slabijeg intenziteta, od 12.dpt pa evo do danas 19.dpt, navikla sam se već na njih!
    Još od stimulacije ostala mi 2 kg viška, a zatvor još tome pridonosi pa mi je sve tisno i prava mi noćna mora kad idem na posao raskopčanih hlača..
    Jesu li i ostale trudnice natrag na radnom mjestu? To me živo zanima, cure, javite se.. A sve one koje čekaju znaju što im želim, što prije !

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bok trudnice i one koje će to uskoro postati....

ja radim od 4 dET. Danas bila na UZV i vidjela svoje sunce (doduše u crno bijeloj tehnici)... piše mi na papiru MIROVANJE, ali mislim da je to po difoltu...

ubi me zatvor, a moji bofori nisu nikad ni prestali...
    trbica mi je isto pozamašna

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    baš sam zbunjena
    mislim da je normalno da osjecas jajnike i pritisak. ja ih osjecam nakon svakog et, a ne bi ih bas svrstavala u znakove trudnoce, jer eto nisam bila trudna...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo i mene sa simptomčićima
    Siske napuhane (nikad bolje nisu bile) i bolne. Stomak napuhan užas jedan. Imam problema sa probavom, pa pijem donat mg i jedem suhe šljive. U donjem dijelu stomaka pritisak i dalje nekad više, nekad manje i ja sam se navikla na to.
    Kod dr.-a još nismo bili, danas nam je 19 dpt. Mislila sam otići na UZV za sedam dana. Imam neki strah da odem prije, ne znam ni ja zašto. Da li će me dr. pregledati vaginalnim UZV ili preko stomaka? I da li bi se tada (tj. za sedam dana) trebao čuti srčani odjek?

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mene je gledao vaginalno i danas mi je 21 dpt i još nema otkucaja... bit će za osam dana kad idem ponovno

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da je normalno da osjecas jajnike i pritisak. ja ih osjecam nakon svakog et, a ne bi ih bas svrstavala u znakove trudnoce, jer eto nisam bila trudna...
    znači da se ne nadam previše?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a sta ja znam... nadu treba nekako pametno dozirati. ne biti bez nje, ali ne imati je previse. onaj ko to uspije je na konju...

ja sam svoj prvi ivf bila uvjerena da cu biti trudna, test pokazao plus, beta padala... vrlo tezak i ruzan pad sa oblaka srece.
    drugi ivf sam odradila rutinski, skoro bez osjecaja, i nikakav bed nije bio ugledati menzis...
    ovaj treci... imam realno najmanje sanse nadati se do sada, ali nade su mi negdje izmedju prvog i drugog... ne zelim se previse uzivljavati, ali ne zelim ni biti bezosjecajna...

jedino sto me brine je hocu li imati psihicke snage za 4., 5., n-ti... nekako sam prazna i odustaje mi se, a nisam jos tako reci ni pocela...
    stara sam i umorna... tako se osjecam. nadam se da ce me proljece probuditi.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pinky žao mi je što se tako osjećaš, ali nisi stara

ja sam članica kluba 39+ (ponosna moram naglasiti) i uopće ne osjećam da je prekasno za moju trudnoću, a virni malo tamo da vidiš kakv je to entuzijazam... možda te "stare" (čitaj: u najboljim godinama) koke podignu...

sjećam se tih padova i želim ti da te proljeće probudi

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene sa simptomčićima
    Siske napuhane (nikad bolje nisu bile) i bolne. Stomak napuhan užas jedan. Imam problema sa probavom, pa pijem donat mg i jedem suhe šljive. U donjem dijelu stomaka pritisak i dalje nekad više, nekad manje i ja sam se navikla na to.
    Kod dr.-a još nismo bili, danas nam je 19 dpt. Mislila sam otići na UZV za sedam dana. Imam neki strah da odem prije, ne znam ni ja zašto. Da li će me dr. pregledati vaginalnim UZV ili preko stomaka? I da li bi se tada (tj. za sedam dana) trebao čuti srčani odjek?
    Baš sam se pitala pa di si nam ti!!!
    Mene su naručili za tri tjedna na 1 uzv planiram ići 12.4 i mene je strah otići prije, a to je valjda normalno s obzirom šta sve prodjemo da dodjemo do toliko željene trudnoće, pa nas je onda strah svega! Koliko ja znam sigurno će ti raditi vaginalni uzv, a da li će se čuti srčeko tada ne znam, koliko sam ja čula isto ovisi od toga kakav uzv imaju! Znam da bi se sa 7 tjedana trebalo vidjeti, zato je valjda i mene tad naručio!!!!
    Uživaj draga, mazi bušu uskoro ćemo vidjeti naša srčeka!!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mimek za tvoje sunce

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

moja BETA danas 15. dnt 537,9

Pinky proljeće je plodno godišnje doba, čarobno ~~~~~~~~

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

10.dnt-pojavilo se danas roza-svijetla krv-ništa ni od mene opet.U četvrtak sam planirala vaditi ß ali mislim da će sutra pravo početi.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pčelice2009 čekaj sa zaključcima..... cure prokrvare 10DC i rode za 8 mjeseci a ima onih koje ne prokrvare niti 6 dana nakon utrića pa ništa.

Samo polako.
    Posljednje uređivanje od Dodirko : 29.03.2010. at 16:14

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

romanice i ja osjecam pritisak,boli me lijevi jajnik, a danas 10 dnt..drzi se, pcelice držim fige i ja osjecam kao da cu dobiti, beta 2.4.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    moja BETA danas 15. dnt 537,9

Pinky proljeće je plodno godišnje doba, čarobno ~~~~~~~~
    jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    pčelice2009 čekaj sa zaključcima..... cure prokrvare 10DC i rode za 8 mjeseci a ima onih koje ne prokrvare niti 6 dana nakon utrića pa ništa.

Samo polako.
    veliki potpis na dragu dodirko.
    nije gotovo dok nije gotovo.

bublicice, savrsena beta

p.s. a sta me zivcira ovo "idi na napredno" za svaki smajlic..

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa Vidi poruku
    10.dnt-pojavilo se danas roza-svijetla krv-ništa ni od mene opet.U četvrtak sam planirala vaditi ß ali mislim da će sutra pravo početi.
    Definitivno ne posustaj draga, i ja sam 11dnt imala to roskasto.......nemoj slučajno prekidati s Utrićima......

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pčelica2009 budi strpljiva, mnoge trudnice imaju krvarenja ~~~~~~~~~~~~~~~

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno ne posustaj draga, i ja sam 11dnt imala to roskasto.......nemoj slučajno prekidati s Utrićima......
    Hvala cure-neću prestati sa utrićima i svakako vadim ß

šniki-nadam se da će tvoje ipak biti dobitne(kolegice)

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja sam njih začarala i ima da su super ulogu odigrali.......pa stvarno se nadam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tebe

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke imam pitanje. danas mi je 10dnt ali nemam baš nikakvih simptoma osim kaj me grudi bole. Da li je koja od vas ostala trudna a bez simptoma?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

je micek, bilo ih je puno bez simptoma.
    ni ja nemam nikakve...
    ali, posto su sve nase novopecene trudnice disale sa gas maskama od svojih simptoma, ja sam danas kuhala grah, pa se ufuravam da sam i ja trudna. simptom je tu! hehehehehe

oprostite, danas mi se samo smije lol

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ni ja nemam nikakve...
    ali, posto su sve nase novopecene trudnice disale sa gas maskama od svojih simptoma, ja sam danas kuhala grah, pa se ufuravam da sam i ja trudna. simptom je tu! hehehehehe

i to je možda simptom!!!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj micek prvotno napisa Vidi poruku
    Curke imam pitanje. danas mi je 10dnt ali nemam baš nikakvih simptoma osim kaj me grudi bole. Da li je koja od vas ostala trudna a bez simptoma?
    draga micek,evo mene već u 24tjednu trudnoće,a ostala trudna bez ijednog,jedinog simptoma. pokazatelj mi je bio jedino testić 11dan et-a,i 12 dan beta. pa evo želim da i tebi tako bude. šaljem ti puuuno čarobnog trudničkog praha,virusa i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala vam puno, sada se mogu nastaviti nadati, a Pinky što se tiče graha i ja sam napravila isto pa imam i te simptome Ali za razliku od tebe meni se danas cijeli dan plače, muž me krivo pogleda a ja puna suza...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

micek, pa to ti je simptom!
    sve trudnice placke prije nego sto saznaju da su trudne
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

11DNT-blastocista...cure ja napravila test jutros...dvije debele crte...mislila sam da sanjam...i to druga se za minutu odmah pojavila......ne mogu još vjerovati...sva sam zbunjena....

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pčelica2009 eto sad si me rasplakala!!!

Super!!!!!! ČESTITAM!!!!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dodirko-jel to to sada?Nema šanse da je test pokazao da sam trudna a nisam...pa nisam valjda toliki baksuz...Što misliš???

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ni ja nemam nikakve...

i ja imam te probleme sa suvišnim plinovima....strašno

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nemože ti pokazati da si trudna a da nisi jedino ako neki dan nisi primila choragon ili nešto tako.

Voljela bi čuti jednom priče žena o trenutku kada su ugledale + ili dobile pozitivnu betu.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pčelice, čestitam!!!!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Znaš kako sam se osjećala...mislila sam doslovno da sanjam i gledala sam izbezumljeno u muža kojem su suze kapale i samo je govorio:čekaj...čekaj....i nije prestajao gledati u test....na kraju sam ga uronila skroz u čašu jer sam mislila da će se on paralizirati od šoka...a ja sam i dalje u bunilu...mm je pola sata fotografirao test...na kraju ga je stavio u staklenu bočicu sa čepom...nismo naravno od 5 ni spavali..on je otišao na posao a ja evo..da podijelim svoju sreću s vama koje ste mi jednim dijelom pomogle jer ste mi darovale injekcije..hvala od srca
    nisam primila choragon
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 30.03.2010. at 08:08

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pčelice, čestitam, i mene si rasplakala, posebno su mi dirljive muške reakcije, ajme divno, kad je beta? danas? sutra?
    Posljednje uređivanje od mare41 : 30.03.2010. at 08:13

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Yesssss!!!! Onda nema zabune!!! TRUDNA PČELICA!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pčelice čestitam

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pčelice čestitam
    zbog tebe mi je posebno drago... I još jednom za Maribor

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Hvala vam od srca.Sutra ću vaditi ß.Trebala bi 1.4. ali ako vadim u četvrtak a ß treba ponoviti-u subotu lab ne radi,pa se u ponedjeljak opet ne radi...a tko će dočekati utorak.Zato vadim sutra pa pretpostavljam u petak..??

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pčelice i meni si rasplakala i to na poslu! ČESTITAM!!!!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Znaš kako sam se osjećala...mislila sam doslovno da sanjam i gledala sam izbezumljeno u muža kojem su suze kapale i samo je govorio:čekaj...čekaj....i nije prestajao gledati u test....na kraju sam ga uronila skroz u čašu jer sam mislila da će se on paralizirati od šoka...a ja sam i dalje u bunilu...mm je pola sata fotografirao test...na kraju ga je stavio u staklenu bočicu sa čepom...nismo naravno od 5 ni spavali..on je otišao na posao a ja evo..da podijelim svoju sreću s vama koje ste mi jednim dijelom pomogle jer ste mi darovale injekcije..hvala od srca
    nisam primila choragon
    pčelica2009 draga čestitam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TRUDNA SI!!! Jako mi je drago zbog vas!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •