Stranica 40 od 59 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 2906

Tema: Nakon transfera

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

fato,rekoh ja tebi

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

fato, prekrasno

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ajme, Fato draga, pa ovo su pre pre prekrasne vijesti.
    Sad se samo smiri i počni uživati u svojim najljepšim trenucima.
    Pusa za Vas troje !!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Fato, čestitam dvostruko!
    Nisam čitala par dana, i bolje, jer vidim da je bilo napeto kao u thrilleru
    Sad se malo opusti i počni uživati!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

joj fato kako mi je drago da se ipak tako završilo. već sam se bojala i čitati jer gdje god sam otvorila činilo mi se da vidim neke loše vijesti.

miruj sada i uživaj u pomisli da ćeš biti odmah dvostruka mama

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jao, fatamorgana, de razmisli i reci: PA JEL MOŽEŠ VJEROVAT?!?!?!

Uspjelo je i to duplo!!!!!! stavi strah sa strane, ipak je sve izašlo na dobro i promisdli da ćeš za 9 mjeseci imati dvije bebice!!!!!!!! divota!!!!!

PREKRASNO!!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

curke drage, hvala vam, hvala vam puuno. Ja naprosto ne mogu da vjerujem. Zahvaljujemo dragom Bogu bez prestanka sto nas je pocastio ovakvom privilegijom. Ja sam, u biti, optimista sa iskustvom (citaj:pesimista) i tesko mi je odbaciti strahove i uzivati onako fino full. Suvise je ulozeno da bih svemu lezerno pristupila, a voljela bih da mogu to vise od svega. Od subote do jucer, znaci u 5 dana, ja sam imala vec tri vaginalna pregleda sondom i tri razlicita misljenja. Uprkos svemu, trudim se biti maksimalno moguce pozitivna i trazim od dragog Boga samo ono sto je za nas najbolje. Hvala Bogu bebare su zive i to je sada najvaznije. Ja se trudim zdravo hraniti, imam mucnine bez riganja sad za sad. Pokusavam ne dobijati na kilazi jer ja sam vec jumbo mamica, utjesila me je moja endokrinologica rekavsi da joj ja nisam najdeblja a vjerujte deblja sam i teza od svih vas na forumu

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Fato čestitam, dupla mamice!
    Mogu samo misliti kako ti je bilo kad dobiješ 3 različita stručna mišljenja. Malo offtopic: prijateljica mi je zbog krvarenja tkđ. ovdje u ST-u dobila 3 objašnjenja trojice dr.a: blizanci, hematom i beba nije živa, potrebna kiretaža. Srećom pa ovog nije poslušala jer evo za 2 mjeseca treba roditi..
    A ti se lipo opusti, ne sumnjam da ćeš paziti na prehranu i tempo života, mučnine bez povraćanja- gadne jesu, imam i ja, ali trudne smo i to je prekrasno !

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uh,ne mogu pored ovako dobrih vijesti da ne pridodam i svoju(mislila sam sutra ali eto)..Danas sam htjela na uzv ali ipak idem sutra a dr. mi je rekla da bi ipak mogla izvaditi još jednom ß za svaki slučaj.I otišla ja-namolila da mi izvade odmah iako nije bilo hitno kad ono rezultat 20dnt 11 578.83.Ja odahnula.jedva čekam sutra

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pčelice super!!!!

Ja imam UZV u ponedjeljak, jedva čekam! Odlučila sam da neću više vadit betu, dva puta sam je vadila i rasla je školski. Molim Boga da bude sve Ok ~~~~~~~

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

fatamorgana,prekrasne vijesti!!! baš mi je drago,čuvaj mrvice i mazi bušicu!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Fato ma bravo, bravo!
    Ma zamisli koliko različitih mišljenja - drži se ti onda ovoga zadnjeg i ako možeš kod njega vodi trudnoću do kraja!
    Baš sam presretna da su ipak dvije lijepe zdrave bebice i dva
    Bravo za dupliće.
    Držim ti fige da do kraja dođeš bez dodatnih stresova - što mirniju i naj, najobičniju trudnoću

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jučer obavljen uzv-jedna bebica-ima gv i žv i u petak ponovno da vidimo hoće se čuti otkucaji.Veličinom odgovara plodu od 5 tjedana i 3 dana.da i kaže da je smještena točno u sredini maternice.
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 10.04.2010. at 09:34

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

BRAVO fato, BRAVO pčelica!!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pčelice , bit će to sve savršeno!
    Ja sam odjeke srca vidjela s nepunih 6 tjedana, ali suprotno očekivanju, to me nije smirilo, idući ultrazvuk krajem mjeseca mi se čini takooo daleko, možda me pogodilo i sve ovo s Miki76, a što reći, moramo se držati i uživati koliko se da..

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelice svaka čast, ma bit će i srčeko u petak ne brini, to tada skakućem i vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

fato pa to su prekrasne vijesti
    pčelice ~~~~~~~~~~~~ za i ne brini se ništa
    bublice draga jedva čekam i ja taj 12.-ti više te

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pčelice ~~~~~~~~~~~~~~~~~za!!!!!!
    Bublica i ja imam prvi uzv u ponedjeljak!
    Da nam to bude~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ najbolji ponedjeljak u našem životu i da vidimo naše mrvice!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

curke imate mahanje od ns 3 u 1 (ali vrijedan )

saljem milione vibrica za UZV u ponedjeljak

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Pčelice , bit će to sve savršeno!
    Ja sam odjeke srca vidjela s nepunih 6 tjedana, ali suprotno očekivanju, to me nije smirilo, idući ultrazvuk krajem mjeseca mi se čini takooo daleko, možda me pogodilo i sve ovo s Miki76, a što reći, moramo se držati i uživati koliko se da..
    Ja sam jučer osjetila da sam nervozna od te silne brige a onda sam skužila da samo činim loše i sebi i toj jadnoj bebi kojoj treba srce početi kucati.Pa prije će dobiti srčani udar nego što će joj srce prokucati.Zato sam odlučila da više ne razmišljam o tome jer to definitivno više nije u mojoj moći.Zaista smo dale sve od sebe a dalje je Božja volja pa kako bude...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo drage moje mene sa prvog uzv-a imamo jednu bebicu, srce kuca (vidjela kako treperi), uglavnom sve je u redu i i smo jako, jako sretni!!!!!
    Pusa svima!

Bublica javi se!!!!!!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ines31

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje, evo i nas s prvog uzv-a. Imamo jednu bebicu, srce kuca i ja vidila kako treperi rasplakala sam se od sreće!!! Doktor rekao kako je sve u redu. Sretna sam, presretna

Ines

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bublica,ines..super..
    (ajd samo napišite u kojem ste tjednu sada..zanima me kada okvirno počinje srce kucati jer ja sam izgleda prerano otišla na uzv)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Bublica,ines..super..
    (ajd samo napišite u kojem ste tjednu sada..zanima me kada okvirno počinje srce kucati jer ja sam izgleda prerano otišla na uzv)
    Pa meni je danas 31dnt, po mojoj račinici 6,6 tjedan, od sutra bi trebala ući u 7 tjedan!!! Mislim da su razlike što se kod nekih prije vidi u tome isto da li je bio transfer treći dan ili peti! Ja sam imala transfer treći dan!
    Ne brini draga Pčelice sve će to biti u redu i vidjet ćeš i ti svoje srčeko slijedeći put, ja i dalje ne mogu vjerovati!!!!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Eto koliko sam zbunjena, pusa velika Bublica vama dvoma!!!!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala cure!!

meni je 29 dan od Et. sredina 6.tjedna.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Curke cestitam na srcekima Pcelice, ne brini, vidi kod mene kako se izdesavalo. Isti dan vracene dvije blastice iste kvalitete iste velicine, isto se razvijale od prvog dana nakon punkcije, pa opet srce nije prokucalo isti dan. Strpi se i moli se, sve je u Bozijim rukama. Prokucace srdasce i tvoje bebice

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ines31 prvotno napisa Vidi poruku
    6,6 tjedan, od sutra bi trebala ući u 7 tjedan!!!
    6+6 znaci da si u 7. tjednu. Sutra ces biti 7+0 sto je 7 punih tjedana, a kada bude 7+1 onda si vec usla u 8. tjedan.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bublica i Ines, sad zbog vas plačem...ali od sreće!!! Čuvajte sebe i vaše bebice! Sretno!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bublice draga i ovdje ću čestitati od na malom sretna sam zbog tebe do neba - to znaš.... te

ines i tebi iskrene čestitke na malom srčeku,
    pčelice uskoro će i tvoje srčeko prokucati ne brini

joj cure ja imam sutra transfer moje mrvice jedine koja se izborila.... nadam se za 14 dana da ćemo poskočiti i za mene

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da.ja sam bila nestrpljiva pa sam išla na 1. sa 5+3 a taman u petak će biti 6+3.Dobro si Fato rekla-sve je u Božjim rukama...Sretno cure...pusa bebačima

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da.ja sam bila nestrpljiva pa sam išla na 1. sa 5+3 a taman u petak će biti 6+3.Dobro si Fato rekla-sve je u Božjim rukama...Sretno cure...pusa bebačima
    pčelice, rano je to 5+3, sa 6 tek počne pulsirat. Biti će to super!!! ~~~~~~~~~~

Blekonja
    ~~~~~~~~za tvoju mrvicu ~~~~~~~~~da se sutra primi za mamicu~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    6+6 znaci da si u 7. tjednu. Sutra ces biti 7+0 sto je 7 punih tjedana, a kada bude 7+1 onda si vec usla u 8. tjedan.
    Hvala Aurora, nikako ja stim brojkama na zelenu granu, sva zbunjena!!!!
    Curke svima jedna velika pusa!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ih, Pcelice bas si me bila isprepadala ja nesto kontala u kojem si tjednu, kad ti ono bas bas poranila. Ima srceko da udara bumbum nista ne brini pusa

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pcelice ja sam total nova al mislim da je to prerano...ja sam imala transfer 19.3., upisala sam podatak na internet i izracuno mi je otkucaje srca 19.4
    ..kada si ti imala transfer? meni je transfer bio 3.dan, na prvi ultrazvuk sam narucena ovu srijedu, 14.4. pa sam u dvojbi oko otkucaja..

ines, fatamorgana...cestitam...sreeetnooo

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Bublice, Ines, , čestitam od srca, mame !
    Ja sam odjeke svog najdražeg srca vidjela u 5+5, mislim da puno ovisi i o stručnosti dr. i UZV, inače to je bio 21.dnt.
    Cure moje, zapravo priželjkujem da se ovdje uskoro počnu upisivati i nove trudnice, mi smo bile jedan presretan vlakić pa neka i nove čekalice dožive istu sudbinu!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

MIKULICA-isto kao i ti-19.3. transfer.Ako možeš linkati tu stranicu gdje se to izračunava ili napiši kako se zove-baš me zanima

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

PCELICE, stranica je www.potpomognutaoplodnja.info, kliknes s lijeve strane na korisne informacije, nakon toga s lijeve strane kalendar trudnoce..

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

čestitam svim friškim trudnicama, i želim svima uredne i bezbrižne trudnoće.......
    Meni je danas 6.-ti dan od ET i ne osječam baš ništa, nikakve simptome i ništa slično. Drugi dan od ET sam osjetila kratka probadanja i to je to , nakon toga ništa.....ili je još rano?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

fatamorgana, ines, bulica i sve ostale sad već presretne trudnice, želim vam svu sreću i najljepše školske trudnoće. mislim da sam prvi put na ovom postu i mogu vam reći da sam presretna zbog vas...dajete nadu...evo ja bauljam po kompu i čekam m, boli trbuh pritisak i m samo što nije stigla. i opet proživljavam isto, mada si "naredim" svaki mjesec kad završi da slijedeći neće biti tako, da će prestati to iščekivanje i psihička bol koju proživljavam svaki svaki mjesec. al valjda tako mora biti...meni još nije došlo vrijeme za ovakvom srećom...al doći će sigurna sam, pa dok čekam zašto se ne bi veselila vama. i zato cure moje želim vam svu sreću ovoga svijeta, vama, vm i vašim bebačima! pusaaaa!!!! a javit ću se i ja kad tad sa predivnom betom...iako do sada još nikad nisam do nje stigla...bit će to fešta do nebesa!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

e da i još sam vas htjela pitat u kojim ste klinikama ostvarile trudnoću? koliko mi se čini ima vas odasvuda, šta mi je superrr

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

LOKS...sretno, saljem dobru trudnicku vibru za veliku betu..

kod mene, IVF, VV, doktor A

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

bublice bravo

blekonja da nam uđeš u vlakić ~~~~~

pčelice ja sam svoje isto vidjela sa 6+3/7, pričekaj i poslušaj fatamorganu

loks zvučiš jako pozitivno i to je prava formula za uspjeh, želim ti da te ovaj outa iznenadi kad najmanje očekuješ

ja sam VV

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cannisa, to je dosta rano. Ja sam isto par dana od ET osijećala probadanja koja su trajala par dana i neke kao probavne smetnje/bol, zatvor. Apsolutno nikakve druge simptome nisam imala.
    SRETNO

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam svim friškim trudnicama, i želim svima uredne i bezbrižne trudnoće.......
    Meni je danas 6.-ti dan od ET i ne osječam baš ništa, nikakve simptome i ništa slično. Drugi dan od ET sam osjetila kratka probadanja i to je to , nakon toga ništa.....ili je još rano?
    Draga Canica ja nisam ništa isto osjećala, tek tamo 8 ili 9nt počelo me po malo bolit!!
    Za veliku ~~~~~~~~~~~~~tetu betu!!!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    fatamorgana, ines, bulica i sve ostale sad već presretne trudnice, želim vam svu sreću i najljepše školske trudnoće. mislim da sam prvi put na ovom postu i mogu vam reći da sam presretna zbog vas...dajete nadu...evo ja bauljam po kompu i čekam m, boli trbuh pritisak i m samo što nije stigla. i opet proživljavam isto, mada si "naredim" svaki mjesec kad završi da slijedeći neće biti tako, da će prestati to iščekivanje i psihička bol koju proživljavam svaki svaki mjesec. al valjda tako mora biti...meni još nije došlo vrijeme za ovakvom srećom...al doći će sigurna sam, pa dok čekam zašto se ne bi veselila vama. i zato cure moje želim vam svu sreću ovoga svijeta, vama, vm i vašim bebačima! pusaaaa!!!! a javit ću se i ja kad tad sa predivnom betom...iako do sada još nikad nisam do nje stigla...bit će to fešta do nebesa!
    Loks hvala, uskoro ćemo mi skakutat i za tvoju veliku betu!!!!! Samo pozitiva draga, a hvala Bogu ti je imaš! Pusa

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

loks, doci ce vrijeme kada cemo svi skakutati za tebe i tvoje potomstvo sada ti saljemo more vibrica ............................ (na ovom compu ne znam naprvit vibrice)

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

znači ima vas odasvuda...bravo, to mi je super čuti. hvala na lijepim riječima. pusa svima

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

~~~~~~~za našu Blekonju da se mrvica primi za svoju mamu!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •