Page 48 of 58 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast
Results 2,351 to 2,400 of 2906

Thread: Nakon transfera

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Sela's Avatar

Iberc-Isplaci se,to je najbolje,a onda digni glavu,pogledaj kroz prozor,evo sunce dolazi,tako ce i tebi jednom osvanuti lijepa suncana beta..
    Last edited by Sela; 06.05.2010 at 10:28.

iberc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to ipak nije menga draga drži mi se!!!!

tigrical's Avatar

iberc žao mi je! Meni jutros krenula M...

Quote Originally Posted by tigrical View Post
    iberc žao mi je! Meni jutros krenula M...
    ajoj
    a da ipak odeš kupit test za piškenje? ili vadit betu?

ivica_k's Avatar

lberc, tigrical, žao mi je curke!

lberc's Avatar

Tigrical,žao mi je ...znam jako dobro kak ti je.
    Meni još nije krenula,ali sigurna sam da će brzo...
    Izgleda da je ovaj mjesec loše počeo.

zao mi je curke drzite se....ja sutra isto vadim betu al ne nadam se nicemu...

Iberc... ne gubi nadu, još nije ništa gotovo!!!! Ja imam menstruacijske bolove već 3 dana i jako me bole leđa, i svaki čas očekujem da ću procuriti, alli ipak ne odustajem dok ne vidim sutrašnji nalaz... Stvarno vam želim sreću...

sara38's Avatar

Tigrical

sara38's Avatar

Iberc žao mi je.

Quote Originally Posted by sara38 View Post
    Iberc žao mi je.
    potpisujem

gargamelica's Avatar

Ibrec ,trigrical stvarno mi je zao

cure ja još nisam dobila već samo smedi iscjedak a od ponedjeljka ne stavljam utrice ?
    Danas mi je 32 dan ,ima li netko slično iskustvo ?

Diana sretno sutra !!!!!!

ivica_k's Avatar

[QUOTE

cure ja još nisam dobila već samo smedi iscjedak a od ponedjeljka ne stavljam utrice ?
    Danas mi je 32 dan ,ima li netko slično iskustvo ?
    [/QUOTE]

I ja dobijem M 3-4 dana nakon prestanka terapije

Marnie's Avatar

Ibrec i tigrical baš mi je žao . Ja isto sutra vadim betu. Nemam nekih simptoma t, ali na svu sreću niti vještice .

Marnie's Avatar

Ibrec i tigrical baš mi je žao . Ja isto sutra vadim betu. Nemam nekih simptoma t, ali na svu sreću niti vještice . Ali ja i tako uvijek dobijem m 4 dna nakon prestanka

Marnie's Avatar

ajme, malo mi internet šteka. Htjela sam reći da ja dobijem m 4 dana nakon prestanka uzimanja utrogestana.

ivica_k's Avatar

Marnie, držim palčeve da M ni ne stigne ove godine

Šiškica's Avatar

Možda ću sad pitati glupost.. jel normalno da mi je naizmjence zima (moram se zavući pod dvije dekice) pa me peru neki valunzi (vrućine).. I jučer i danas.
    Temperatura je od 37,0 do 37,3 - to znam da je normalno ..

gargamelica's Avatar

Cure hvala ,pitam jer sam do sad svaki put dobila dok sam stavljala utrice

marnie sretnoooo sutra

aleksandraj's Avatar

I meni Gargamelice krvarenje pocelo 3 dana prije bete iako je bila poz

bliži se sutrašnji dan D... ja sam tako nervozna da mislim da večeras neću ni oka sklopiti... sretno svima koji idu pa svoje bete sutra i nek nam svima budu veeeeeeeeeeelike

lberc's Avatar

Sretno svima koji danas vade betu...da budu velike cifre.
    Moji nalazi gotovi oko jedan sat. Najprije mi je rekla u labosu da će biti gotovi tek u ponedjeljak,onda sam malo mrmljala i tak ipak je pristala da budu gotovi danas.

Marnie's Avatar

13 dnt
    prijavljujem još jednu nulastu betu . Već sam umorna od postupaka, silnog iščekivanja, negativnih beta...

Marnie

Igolina1's Avatar

Žao mi je Marnie

AuroraBlu's Avatar

A Marnie, baš mi je žao no, odustajanja nema, a neg.beta je znak za početak novog ciklusa koji je možda dobitni!

loks's Avatar

ja uvijek dok stavljam utrogestane procurim, nisam još nikad stigla do bete niti do faze kad trebam napravit test jer mi uvijek m dođe na 28-29 dan, neovisno dal sam u postupku ili ne. jednom sam uspjela napravit test al tada sam uzimala estrofeme. gadan, užasno bolan i neopisivo ružan osječaj kad čekaš tu drugu crticu a jednostavno ne dolazi. ne znam dal ću moći ponovit to ikad više u životu...
    svim curama puno sreće za velike i lipe bete.
    cure kojima nije uspjelo (da ne nabrajam) užasno mi je žao...držte se i glavu gore! ionako nam drugo ne preostaje...borba do konačne pobjede!

Marnie's Avatar

hvala vam cure .

Sela's Avatar

8dnt
    Ne mjerim bazalnu temperaturu,ali cisto zbog visoke doze utrogestana do sad je temperatura obicno bila povisena,medjutim danas 36.8.Ni zbog utrogestana, ona ne moze biti povisena?Zasto je to tako kretenski kod mene?Ovaj ciklus mi je anticiklus.Cak mi je za moje pojmove i trbuh ravan..Kad sam to vidjela,pustila sam suze i otisla prozore prat.

lberc's Avatar

Marni,žao mi je,znam kak se osjećaš....kod mene isto nula...i stvarno sam već umorna od svega..

Sela,ajde ne mjeri temperaturu,ne prati znakove i ne peri prozore..bit će ti žao,znaš da ravan trbuh i sa temperaturom ili bez niš ne znači.
    Opusti se,i uživaj.

Sela's Avatar

Zao mi jeIbercMarnie

Iberc,Marnie,Tigrical ....žao mi je cure.

Ja sam se potajno i za sebe nadala da će se sreća nama osmjehnuti ali tako pakleno boli spoznaja da niti ovaj 10.put nas sreća nije htjela....Ne znam kako da se čovijek navikne na ovu bol,uvijek boli isto makar se pripremam i na neuspjeh.Cure držimo se,moraju se jednom i nama okrenuti karte na pozitivu
    Last edited by mala garava; 07.05.2010 at 15:35.

Quote Originally Posted by mala garava View Post
    Iberc,Marnie,Tigrical ....žao mi je cure.

Ja sam se potajno i za sebe nadala da će se sreća nama osmjehnuti ali tako pakleno boli spoznaja da niti ovaj 10.put nas sreća nije htjela....Ne znam kako da se čovijek navikne na ovu bol,uvijek boli isto makar se pripremam i na neuspjeh.Cure držimo se,moraju se jednom i nama okrenuti karte na pozitivu
    Iberc i Marnie jako mi je zao...

mala garava ti si priblizno kada i ja bila kod dr. Resa prosle jeseni... Tada znam da si imala i smrzlice. Zar vam ni FET nije donio srecu... Da li si nakon toga ponovo isla kod dr. R.? Kako je prosla ta zadnja stimulacija? Koja je vasa dijagnoza, da li bar na stimulaciju reagiras dobro i dobijete li kvalitetne embrije? Nadam se da su barem godine na tvojoj strani i da ce vec iduci put tako tebe, kao i sve nas krenuti karta...

žao mi je cure što vam nije uspjelo... meni se danas prvi put u životu pojavila beta iako je jako mala i bojim se da to neće dobro završiti, ali ipak... beta je tu!!!!! danas mi je 11 dpt (vračen 1 zametak star 3 dana), a beta samo 19!!! Bojim se da je to jako malo!!! Zna li koja za takav slučaj, a da je na kraju ipak dobro završilo???

Quote Originally Posted by Aurora* View Post
    Iberc i Marnie jako mi je zao...

mala garava ti si priblizno kada i ja bila kod dr. Resa prosle jeseni... Tada znam da si imala i smrzlice. Zar vam ni FET nije donio srecu... Da li si nakon toga ponovo isla kod dr. R.? Kako je prosla ta zadnja stimulacija? Koja je vasa dijagnoza, da li bar na stimulaciju reagiras dobro i dobijete li kvalitetne embrije? Nadam se da su barem godine na tvojoj strani i da ce vec iduci put tako tebe, kao i sve nas krenuti karta...
    Da,istina je da smo imali i smrzliće i to blastociste,ali ništa na žalost. Pa ne znam više ni za godine (33) koliko idu u prilog.Kod mene je sve ok ali zbog MM trebamo ICSI ali zašto ne dolazi do implatacije?! To me izjeda! Sada smo bili u KBC Ljubljana,ne kod Reša ,zato što imaju IMSI metodu tamo i nadali se čudu.Vratili su mi 2 super blastociste i jednu morulu,ali nažalost opet ništa. Lagano se počinjem pitati što i kako dalje pošto sam obišla već skoro sve klinike.

Iberc, Marnie drzite se curke..

mia74's Avatar

Marnie,iskreno mi je žao....

mala garava shvacam u potpunosti sada tvoju frustraciju i zabrinutost. I meni bi bilo cudno da i unatoc blastocistama ne dolazi do trudnoce niti nakon toliko pokusaja. Jesi vec radila mozda i imunoloske pretrage? Ako nisi, mozda je sada vrijeme za to...

ivica_k's Avatar

mala garava, i mi smo u siječnju radili IMSI i bili uvjereni da je to TO, kad šipak! činjenica je da smo imali najkvalitetnije zametke do sada, ali beta iz oba transfera čista nula. neuspjelu trudnoću smo ostvarili iz 8st. zametka
    i mi šaramo okolo, 3 stimulacije u 3 klinike, ali sad bar znamo na koji protokol najbolje reagiram
    sretno,~~~~~~~~~~~~~~da je vaš put do potomstva pred samim ciljem!

zvončica1976's Avatar

I ustvari još jedna informacija koju je možda dobra za podijeliti među curkama koje su bile na transferu oko 14.04 kada sam bila ja...Dakle,za one koje slučajno ne znaju :D Gonali F,beta kao što vidite ni u peti ALI jučer sam radila UZV jer mi je bila prilika mimo svog oficijalnog ginića i dokica koja me gledala našla mi je "tvorbu" 6 mm za koju misli da je miom - kalcificirani miom - kalcifikat...TO DO SADA N I K A D A nisam imala,da ne kažem da nema ginića koji me nije gledao ali nitko nije preporučio da poslije transfera radim uzv eto za bezveza...dali to nitko nije vidio,dali su hormoni napravili svoje - ne znamo ali svim curkama koje su u fazi kao ja TOPLO preporučujem jedan informativni uzv jer od viška glava ne boli...
    Ne brinem se i nije neka panika - moram ponoviti 4 dc ali ako se dokaže da je miom treba ga maknut jer kažu da smeta implataciji i da ako je bio za vrijeme postupk da postoji vjerojatnost da se zato nije implatiralo...PA CURKE HAJDE NA UZV !!!
    Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!!!!!
    Trudnice...navalite na jagode i kisele krastavce (naravno zajedno :D )
    Jesenski vlakić skupa samnom.....idu dani brzo ćemo....
    PUSA SVIMA !!!!

gargamelica's Avatar

Meni se dogodila ista situacija prošle god ,nema koliko UZ nisam napravila i peti dan postupka nađen submuc...miom,
    nismo prekinuli postupak ali i na kontrolnom uz iza je bio tu 5 mm.
    Ništa slično nisam imala i preporuka je bila histeroskopski odstraniti prije sljedećeg postupka .
    Zvoncice sretno

Šiškica's Avatar

9dnt štrikam na veliko

6dnt - 9dnp
    pokušala sam pročitati cijeli post ali na 11 strani su mi oči ispale .....
    daklem moje pitanje bi bilo - ima koja od vas da je s temperaturom iznad 37??? mene drži od prekjučer, jutros je mjerim u krevetu 36,8, sad je na 37,1....malo imam upaljeno grlo ali se kljukam s kamilicom, medom i limunom pa nevjerujem da mi je od toga inače sam nakon transf imala 2 dana intenzivnih menstrualnih rasturanja križa i jajnika
    jučer nakon riječke kavice se javio ljevi jajnik - smrzao se dok su pušačice čibile
    i naravno dobila sam jezikovu juhu od M što se smucam po "svijetu" kad nemoram

cure, pomažite...

Danas mi je 10 dan nakon ET-a, od jučer imam dosta krvave sluzi i boli me trbuh već par dabna kao pred M. To nebi bilo čudno da mi test nije pozitivan.

Nemojte me tješiti nego mi iskreno recite što mislite... Jel to M a Utrogestani ne dopuštaju da prokrvarim ili ...
    Nekako je kasno za implatacijsko krvarenje...

mia's Avatar

Quote Originally Posted by diona View Post
    cure, pomažite...

Danas mi je 10 dan nakon ET-a, od jučer imam dosta krvave sluzi i boli me trbuh već par dabna kao pred M. To nebi bilo čudno da mi test nije pozitivan.

Nemojte me tješiti nego mi iskreno recite što mislite... Jel to M a Utrogestani ne dopuštaju da prokrvarim ili ...
    Nekako je kasno za implatacijsko krvarenje...
    Kao prvo da ~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivan test!!!!

Nemoj se prepasti i odi cim prije ginekologu na UZV.
    Nakon 20 dana nakon ET prokrvarila sam i krvarenje je trajalo 2 tjedna. Prvi tjedan je bilo crveno i s ugruscima (mislila sam da nema nikakve sanse da beba ostane), a drugi tjedan smedje. No na svu srecu jedna beba je ostala i nakon epizode s krvarenjem, dok se druga prestala razvijati. Tako da sanse jos uvijek ima.

Kontaktiraj dr. kod kojeg si isla na ET (jel' to nas M?) . Meni je rekao da izvadim progesteron, estrogen i ponovno betu i nakon toga mi je povecao dozu utrogestana i odredio strogo mirovanje.

Diona beskonacno mi je drago sto si dosla do pozitivne bete!!

tigrical's Avatar

Quote Originally Posted by Vojvođanka View Post
    6dnt - 9dnp
    pokušala sam pročitati cijeli post ali na 11 strani su mi oči ispale .....
    daklem moje pitanje bi bilo - ima koja od vas da je s temperaturom iznad 37??? mene drži od prekjučer, jutros je mjerim u krevetu 36,8, sad je na 37,1....malo imam upaljeno grlo ali se kljukam s kamilicom, medom i limunom pa nevjerujem da mi je od toga inače sam nakon transf imala 2 dana intenzivnih menstrualnih rasturanja križa i jajnika
    jučer nakon riječke kavice se javio ljevi jajnik - smrzao se dok su pušačice čibile
    i naravno dobila sam jezikovu juhu od M što se smucam po "svijetu" kad nemoram
    Jooj, draga, poludit ću! Pa, šta nisi rekla da ti je hladno???!! Sto puta smo pitale idemo li unutra! Pozdravi TM i reci mu da obećajem da ću drugi put više paziti na tebe! Kiss

Sela's Avatar

10dnt
    Krenula danas prvi dan na posao,nisam mogla upast u stresniju situaciju,ali ajd,sto je tu je.Ne znam dal da sutra kupim testic i ispiskim malo,ne bi jos sutra vadila betu,najradje je uopce ne bi vadila..obicno je vadim privatno,a ne baca mi se 170 kn u vjetar..Nikad manje ikakvih osjeta i simptoma,cike ne da ne bole nego mogu s njima delat kaj ocu,haha..
    Pozdrav posttransferke...

Šiškica's Avatar

Naravno da nitko ne čeka stvarni termin bete

danas mi je 10 dnt i kreće testić histerija ..
    Betu idem vaditi 13.5. ( dr. napisao 14.5. al ga nema taj dan u ZG-u pa ću malo uraniti) i to bez obzira što testići pokazali ..

naravno da ću pokleknuti ..

rozalija's Avatar

diona i meni je jako drago zbog tvog pozitivnog testića bravooooooooo draga a krvarenja neka te ne plaše ona su česta na početku trudnoće da samo znaš kava sam ja krvarenja u dva navrata ima uslije hematoma (jeziva krvarenja) i moja mrvica je ostala znala je ona koliko je mama i tata čekaju i rekla je hematomu haj ti prošetaj ja se ne dam lako i danas je velika preko 7 cm a hematom se smanjio sa 6,5 na 3 cm. Zato draga glavu gore, ne daj a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ punim plućima za prekrasnu brojku bete. Drži se, draga imaš pozitivan testić, jupiiiiiiiiiiiiiiiiii za tebe. Pusica

a pa dok se nisam smrzla nisam znala da mi je zima

Page 48 of 58 FirstFirst ... 384647484950 ... LastLast