Angel ako nisi primala choragon ili ti je prošlo od njega dovoljno vremena, onda je plus stvarni plus, jer ne može biti lažno pozitivan i zašto odmah ne izvadiš betu? U svakom slučaju držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Angel ako nisi primala choragon ili ti je prošlo od njega dovoljno vremena, onda je plus stvarni plus, jer ne može biti lažno pozitivan i zašto odmah ne izvadiš betu? U svakom slučaju držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od vesnare : 13.05.2010. at 07:34
Cure da se i ja javim.
Danas bila na kontroli - imamao dvije bebice.Sada odmaramo i čuvamo bebice.
Svima sretno i velika pusa....
Korny77 super, čestitam ti na dvije bebice
Angel1, nadam se da je test ipak pozitivan i da ćeš imati pozitivnu betu sutra![]()
Super Korny77 !!! Lijepe vijesti uvijek malo podignu nadu i utješe.. Sretno dalje u trudnoći... a i u odgoju blizanaca!![]()
Korny77![]()
suzzie2, jako lijep avatar
angel, onda do sutra~~~~+
Danas brojim 6. dnt.
Transfer je bio malčice kasnije pa imam osjećaj da poćinju lagani PMS simptomi![]()
Tiki ti si nasa nada!!!Korni77 zelim duplo sretno!!!
ne znam jeste li primjetile/i jer je na tom topiku jako slab odaziv, ali u tijeku je akcija vezana uz novi zakon o medicinskoj oplodnji
bilo bi jako dobro i pozeljno da se ukljucite i sudjelujete jer cete to uciniti za sebe
vise info imate na:
akcija - ministre, moja jajašca nisu za bacanje - sve, svi, gdje god bili
angel razveseli nas!
Brojim 7. dnt. Sve po starom. Povremeni lagani PMS simptomi. Kao da u meni ničeg nema.
Ajme cure... nakon skoro 2 sata čekanja u čekaoni, nervoze..već i lagane nesvjestice,dočekah i ja svoju betu.. Kaže 67,5 !! Malo je niska,al reče mi ipak trudnoća !!! Sad je sve u božjim rukama (riječi dr.-a) i molimo se da nastavi rasti ... u utorak ponovo na vađenje krvi !! Agonija se nastavlja!!!! Al sad se bar imam za nešto uhvatiti! Ovo je prvi put u 7 ivf-ova, dosad mi je rekord bilo 8! Tek sad nakon 3 sata u krevetu dolazim sebi,osjećala sam se kao da me kamion pregazio od tog silnog čekanja...
Hvala vam svima za dobre želje i silne vibrice.. izgleda da su pomogle !! Sad se još samo nadam da će Bog uslišit moje molitve pa da napokon i ja postanem mama !!
Tiki_a , Vojvođanka..držim fige i vama i Tiki ja i dalje isto imam feeling kao pred men. tak da to nije mjerodavno!
eto,upadnem na temu i odmah-nova trudnica!!!!!Cestitam angel1-nek se samo dupla!!
Angel vibram u tvom pravcu za pravilno duplanje bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala svima puno!! Trebat će mi.. Nadam se da će sve ići kak treba![]()
draga anglelza betu. Šaljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se beta lijepo udupla. Usput da napomenem poznajem curu kojoj je beta 14 dnt bila 50 i danas je mamica jedne krasne djevojčice.
![]()
čestitke
meni je danas 10dnt i lagaaaana šiza me već lovi
kad ste najranije napravile test ja više ne mogu
angelbravo, ČESTITAM i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete!!!!
cure, ja sam postala neuračunljiva žena, jel bi mi bilo rano raditi piš test sutra 12dnt punkcija rađena 10dc?????????????????![]()
Vojvođanko off the record...ajd ti sutra tu betu...meni rekoše za 10dnt ak sam trudna,da će biti pozitivna...pošto kupila - poto prodala,ali znam kaj je neizvjesnos pa kud puklo da puklo....
Kažem ono što su mi rekli liječnici....jedino što bi mogla biti niska...ali i tako ćeš je ponavljati.
Sretno!
Vibram za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
angel draga sretno da se podupla!!!!!!
12dnt - 15dnp
ja pišnula test - kad ono - gle čudaNEGATIVAN
M nema na vidiku pa nastavljam s utrićima do pon......
Vojvođanka, a jooooj![]()
. Ali još se nadamo, možda je implantaija bila kasnije~~~~~~
Brojim 8. dnt. Nervoza sve jača jer sam 99% sigurna da i ovaj puta ništa. Maltretiram se s LH testovima koji bi navodno trebali biti već pozitivni u slučaju T, ali ništa od toga.
Već radim sve i svašta (no ne čistim baš po kući), dižem i teže stvari kao baš me briga kad nije uspjelo. Eto primjer nervozne čekalice bete.
vojvođanka
tiki_a izdrži još malo znam da je užasno teško, to ti govori netko tko noćima nije spavao prije betete
Rozalija baš si me utješila s ovom curom kojoj je beta bila 50... sve se nadam da se možda i meni posreći !! Iako kad vidim kolike su bete imali drugi 16.-i dnt..hm...neznam..
Vojvođanka i Tiki ..a izdržite još malo.. ja isto opet čekam 18.-i Znam da ću isto izluditi do tada..već nagovaram dragog da mi ide ponovo kupiti test da vidim hoće li crtica biti nešto deblja i življa...?? Al neda se baš...kaže sam da se još više živciram...
Brojim 9. dnt
Još je rano za nervozu. Mislim, jutro je
angel 1, već sam pristojno vrijeme na forumu pa mogu reči da je bilo puno ovakvih beta kao i tvoja, a s pozitivnim ishodom. STRETNO 18-tog.
Thanks Tiki.. jutros sam ipak pišnula na test... i crta opet blijeda... tak da sumnjam da rasteJučer sam dosta čitala po netu, bit će da je to ta biokemijska trudnoća.. Tak da ne nadam se previše.....nisam rođena pod sretnom zvijezdom
angel1 nemoj biti negativa - pa imaš dobru betu - malo je manja ali postoji mogućnost da se ljepo i uredno dupla - think pink
ja sam još bez M pa me to drži da ne plačem 24/24
hvala svim curama pozitivkama![]()
1dc.Sve sto je bilo i proslo,ostavljam iza sebe,ponajvise razocaranje i tugu.Krecemo dalje...
Angel1- neka te ne brine sto je blijeda crtica,nema to veze...bit ce super betica!!!
Tiki_a-kad bi nas netko uspavao ovijeh 10ak,12ak dana dok cekamo betu,bilo bi najbolje..A opet tako je slatko nadati se,to mi je kao bombon..
pusa svim cekalicama![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 16.05.2010. at 18:55
Da, Sela, ako ništa drugo ima rijetkih trenutaka maštanja...
Eto stigla i tvoja M, simbol nove nade..
Stigla.Dok sam je iscekivala.osjecala sam se kao u kavezu..
Tiki moja,nadam se da je ti neces duuugo trebati ocekivati!!!!
Tiki_e, neka se druge cure ne naljute, ali ovaj put samo tebi šaljem sve svoje trudničke vibrice, i čekam s tobom, kao i mnogi drugi, sigurna sam!
Vojvođanka, nije rano za betu, izvadi pa budi mirna i sretno ti od srca, draga!
Angel, živcirala se ti ili ne, pripremala na najgori mogući scenarij ili ne, ishod ćeš znati tek kad sutra ponovno izvadiš betu i od srca ti želim da raaaaste!!!!
Svim ostalim nespomenutim čekalicamai držite se, cure!
Sela, a tako sam se radovala tvojoj beti, a kad ono...sr.nje!A i tvoji postovi su mi super, koliko si tužna zbog sebe, opet se raduješ s drugim curama i guraš dalje i dalje! Sretno ti u slijedećem i, nadam se, zadnjem postupku!
![]()
Cure, kako brojite dane nakon transfera? Dan ET-a je 1 dan?
Kad bi se trebalo čuti srce? Točno 4tjedna od ET-a ili...?
Tiki_a kad ćeš nas obradovati s betom? Mislim da je napokon došlo tvojih 5 minuta i vibram u tvom pravcu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vojvođanka znaš kako kažu it is not ower till the fat lady sings
Izvadi betu pa ćeš biti sto posto sigurna.
Angel držim fige još jednom za duplanje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela neka ti ovaj optimizam donese ovaj postupak uspješnim
Ja brojim 5.dnt (3.dan) -danas si dala choragon, dakle još nekih 9 dana mučenja...
[B]Curke da vas iznenade velike tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!
[B]Tiki_a[B]![]()
Curke, nadam se svom prvom ET pa malo čitam vaša iskustva. Meni je dr.rekla da nije potrebno a nije ni dobro strogo ležanje nakon ET već taj dan odležati a onda se vratiti svojim stalnim aktivnostima (naravno u puno lakšem tonu)ali bez naprezanja,teškog rada,stresa i sl. Nema sp.odnosa i kupanja, samo tuširanje. Tako da sam ja odlučila mirovati na dan ET i možda dan poslje a onda nazad na posao (radim u uredu,nema hodanja a nije ni stresno).
Vojvođanka .... a baš mi je žao.. odmori malo pa u nove pobjede..
Vojvođanka jako mi je žao![]()
vojvođanka - znam da sada nema riječi utjehe ali moraš skupiti snagu za dalje i dalje se boriti. Nisi sama, mi smo tu, mi koje znamo kako ti je i koje prolazimo isto što i ti.
Pogledaj koliko nas ima ovdje koje djelimo s tobom tvoju bol i koje smo uz tebe.
Drži se !![]()
samo da prijavim- 15. dan od ET ß 1755!!!!!![]()