Stranica 50 od 59 PrviPrvi ... 404849505152 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 2906

Tema: Nakon transfera

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Tiki drži se! Meni evo 14dnt.. prekjučer radila test-blijeda crtica...a noćas me cijelu noć trbuh bolio kao pred m... tak da više nisam optimistična. Preksutra vadim betu... Danas sam isto prionula na kućne poslove (usisavanje,pranje,kuhanje), ne mogu više mirovat!! Pogotovo sad kad već naslućujem ishod...

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Eto sad me i comp zeza...
    Posljednje uređivanje od angel 1 : 12.05.2010. at 15:05

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Tiki drži se! Meni evo 14dnt.. prekjučer radila test-blijeda crtica...a noćas me cijelu noć trbuh bolio kao pred m... tak da više nisam optimistična. Preksutra vadim betu... Danas sam isto prionula na kućne poslove (usisavanje,pranje,kuhanje), ne mogu više mirovat!! Pogotovo sad kad već naslućujem ishod...
    usisavanje, pranje? Ipak je crtica tu!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj diona prvotno napisa Vidi poruku
    usisavanje, pranje? Ipak je crtica tu!

upravo tako, mislim da je to totalna ludost ostavi se kućanskih poslova pa imaš + na testiću

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

angel1 mani se čišćenja i trk na betu!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Diona i Angel drži fige za velike bete!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da,tako sam i ja cistila i prala i peglala pa danas kusam negativnu betu!!!!!Ah nesto moram okriviti...

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

"Razočaranim"... - proći će i mooooooorateeeeeee dalje......
    "Uspješnima" vi ste nam čudo za dalje....
    I ja sam u rujanskom vlakiću i vidim dosta cura u redu idu u Petrovu,možda da uzmemo karanfile i neke novine za znak raspoznavanja....
    Možda sam (sigurno) off topic ali ne znam gdje se vrišti na ovim stranicama....
    Dakle,ukratko - frendica koju dugo nisam vidjela ali smo na fejsu nazočne....ne javlja se,nekako "njušim" da je nema ni blizu - zna gdje sam bila,zna ishod...žao joj njnj,truć,truć,bit će bolje - bla bla a u tom trenutku ona trudna 4 mj ali skriva od mene (??????????) HALO???????
    Šta smo šugave,lude,koji k....????
    Ni u kom trenutku nikome nisam pokazala da mi je teško da je razočarenje tu - jer ljudski je da je tu ali idem dalje,ALI DALI TO ZNAČI DA TRUDNICEW MORAJU EMIGRIRATI????????
    Baš se osjećam - oprosite na izrazu - posrano....

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jao Sela

zvončica, baš se čovjek može osjećati jedino posr...

angel, uuuuh kako bi se ja dobro osjećala da imam jako blijedu drugu crticu.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ma crtica...naspram one kontrolne tanka i jakooo blijeda... da sam trudna bila bi normalna.. al bolji mi je pokazatelj ovi moji simptomi pms-a... Al eto ostatak dana prilegla.. Izdržat ćemo do petka!

A Sela... vidim da krećeš dalje pa sretno!!! Ne daj se!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jao angel, ja naprosto ne mogu a da se ne osvrnem, bila crtica blijeda ili jarkih boja, ona je crtica i može značiti samo dvije stvari: jedna je nešto što je nemoguće u situaciji kad ideš na IVF, a druga je trudnoća!
    tu se nema šta drugo reći!

uživaj, i ne prenagljuj sa poslovima!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Angel mislim da je crtica = crtica, a ne slučajna mrlja! I moja prva crtica bila je jedva vidljiva, kasnije je bila jednaka kao i kontrolna. Zato, samo polako sa teškim poslovima i pravac vađenje bete! Cmok za uspjeh

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Angel, crtica je crtica ma koliko blida bila dok se ne dokaže suprotno!!!!!! Miruj!

zvončice, znam kako ti je! Dugo sam već u ovome, ono što sam naučila je da se maknem od ljudi koji me čine nervoznom ili svjesno (pa i nesvjesno) rade nešto što me boli! Naš je put težak, a mi jako osjetljive...
    Makni se od takvih ljudi, ne razume te. Virujem da oko sebe imaš dovoljno ljudi koji te vole, ostale s rezervom... Svoje živce se trudim sačuvati za svoju bebu!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sela žao mi je, ali ti si iz kluba koji ne odustane niti posustaje i zato vjerujem u tebe

ostalim trudilicama - trudnicama evo malo trudničke prašinice .... i :----) (ovo je virtualno povlačenje za nos, pa da vidimo jel' pali !!!)

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Joj curke hvala vam svima na podršci !!! Mirujem do petka pa se javim s rezultatom ! Iako me i dalje boli trbuh..kao pred m. Joj, joj..

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Angel ako nisi primala choragon ili ti je prošlo od njega dovoljno vremena, onda je plus stvarni plus, jer ne može biti lažno pozitivan i zašto odmah ne izvadiš betu? U svakom slučaju držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od vesnare : 13.05.2010. at 06:34

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj diona prvotno napisa Vidi poruku
    Angel, crtica je crtica ma koliko blida bila dok se ne dokaže suprotno!!!!!! Miruj!

zvončice, znam kako ti je! Dugo sam već u ovome, ono što sam naučila je da se maknem od ljudi koji me čine nervoznom ili svjesno (pa i nesvjesno) rade nešto što me boli! Naš je put težak, a mi jako osjetljive...
    Makni se od takvih ljudi, ne razume te. Virujem da oko sebe imaš dovoljno ljudi koji te vole, ostale s rezervom... Svoje živce se trudim sačuvati za svoju bebu!
    Ustvari da - imaš potpuno pravo...to ja uspoređujem sa situcijom kad neuki ljudi izbjegavaju ljude s karcinomom...da se ne "zaraze" :D

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zvončica1976 prvotno napisa Vidi poruku
    "Razočaranim"... - proći će i mooooooorateeeeeee dalje......
    "Uspješnima" vi ste nam čudo za dalje....
    I ja sam u rujanskom vlakiću i vidim dosta cura u redu idu u Petrovu,možda da uzmemo karanfile i neke novine za znak raspoznavanja....
    Možda sam (sigurno) off topic ali ne znam gdje se vrišti na ovim stranicama....
    Dakle,ukratko - frendica koju dugo nisam vidjela ali smo na fejsu nazočne....ne javlja se,nekako "njušim" da je nema ni blizu - zna gdje sam bila,zna ishod...žao joj njnj,truć,truć,bit će bolje - bla bla a u tom trenutku ona trudna 4 mj ali skriva od mene (??????????) HALO???????
    Šta smo šugave,lude,koji k....????
    Ni u kom trenutku nikome nisam pokazala da mi je teško da je razočarenje tu - jer ljudski je da je tu ali idem dalje,ALI DALI TO ZNAČI DA TRUDNICEW MORAJU EMIGRIRATI????????
    Baš se osjećam - oprosite na izrazu - posrano....
    na ovo mogu samo reći bljak bljak i sigurno to nije frendica!

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Angel ako nisi primala choragon ili ti je prošlo od njega dovoljno vremena, onda je plus stvarni plus, jer ne može biti lažno pozitivan i zašto odmah ne izvadiš betu? U svakom slučaju držim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ma jesam, primilasam ovitrelle i čekala 5 -i dan od toga da napravim test (tak sam pročitala da treba proći 5dana)..zato i jesam skeptična.. a betu vadim sutra-tak mi je napisao dr. pa reko-hajd da ga poslušam Hvala za vibre....

Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure da se i ja javim.
    Danas bila na kontroli - imamao dvije bebice.Sada odmaramo i čuvamo bebice.
    Svima sretno i velika pusa....

valentine avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Korny77 super, čestitam ti na dvije bebice

Angel1, nadam se da je test ipak pozitivan i da ćeš imati pozitivnu betu sutra

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Super Korny77 !!! Lijepe vijesti uvijek malo podignu nadu i utješe.. Sretno dalje u trudnoći... a i u odgoju blizanaca!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Korny77
    suzzie2, jako lijep avatar
    angel, onda do sutra~~~~+

Danas brojim 6. dnt.
    Transfer je bio malčice kasnije pa imam osjećaj da poćinju lagani PMS simptomi

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tiki ti si nasa nada!!!Korni77 zelim duplo sretno!!!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam jeste li primjetile/i jer je na tom topiku jako slab odaziv, ali u tijeku je akcija vezana uz novi zakon o medicinskoj oplodnji
    bilo bi jako dobro i pozeljno da se ukljucite i sudjelujete jer cete to uciniti za sebe

vise info imate na:
    akcija - ministre, moja jajašca nisu za bacanje - sve, svi, gdje god bili

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Korny77
    Angel držim fige danas ~~~~~~~~~~~~~

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

angel razveseli nas!
    Brojim 7. dnt. Sve po starom. Povremeni lagani PMS simptomi. Kao da u meni ničeg nema.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

11dnt

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vojvođanka, dobro "rečeno"

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ajme cure... nakon skoro 2 sata čekanja u čekaoni, nervoze..već i lagane nesvjestice,dočekah i ja svoju betu.. Kaže 67,5 !! Malo je niska,al reče mi ipak trudnoća !!! Sad je sve u božjim rukama (riječi dr.-a) i molimo se da nastavi rasti ... u utorak ponovo na vađenje krvi !! Agonija se nastavlja!!!! Al sad se bar imam za nešto uhvatiti! Ovo je prvi put u 7 ivf-ova, dosad mi je rekord bilo 8! Tek sad nakon 3 sata u krevetu dolazim sebi,osjećala sam se kao da me kamion pregazio od tog silnog čekanja...
    Hvala vam svima za dobre želje i silne vibrice.. izgleda da su pomogle !! Sad se još samo nadam da će Bog uslišit moje molitve pa da napokon i ja postanem mama !!
    Tiki_a , Vojvođanka..držim fige i vama i Tiki ja i dalje isto imam feeling kao pred men. tak da to nije mjerodavno!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

eto,upadnem na temu i odmah-nova trudnica!!!!!Cestitam angel1-nek se samo dupla!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

O ho ho, angel 1 pa ČESTITAM!!! Prekrasna vijes!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    angel razveseli nas!
    Brojim 7. dnt. Sve po starom. Povremeni lagani PMS simptomi. Kao da u meni ničeg nema.
    Malo sam virnula pa vidim da si u postupku.Brdo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Angel vibram u tvom pravcu za pravilno duplanje bete
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala svima puno!! Trebat će mi.. Nadam se da će sve ići kak treba

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

draga anglel za betu. Šaljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se beta lijepo udupla. Usput da napomenem poznajem curu kojoj je beta 14 dnt bila 50 i danas je mamica jedne krasne djevojčice.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

čestitke
    meni je danas 10dnt i lagaaaana šiza me već lovi
    kad ste najranije napravile test ja više ne mogu

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

angel bravo, ČESTITAM i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete!!!!

cure, ja sam postala neuračunljiva žena, jel bi mi bilo rano raditi piš test sutra 12dnt punkcija rađena 10dc?????????????????

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

angel draga sretno da se podupla!!!!!!

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    angel bravo, ČESTITAM i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete!!!!

cure, ja sam postala neuračunljiva žena, jel bi mi bilo rano raditi piš test sutra 12dnt punkcija rađena 10dc?????????????????
    Vojvođanko off the record...ajd ti sutra tu betu...meni rekoše za 10dnt ak sam trudna,da će biti pozitivna...pošto kupila - poto prodala,ali znam kaj je neizvjesnos pa kud puklo da puklo....
    Kažem ono što su mi rekli liječnici....jedino što bi mogla biti niska...ali i tako ćeš je ponavljati.
    Sretno!
    Vibram za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

angel vibram za betu!!!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

12dnt - 15dnp
    ja pišnula test - kad ono - gle čuda NEGATIVAN
    M nema na vidiku pa nastavljam s utrićima do pon......

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vojvođanka, a jooooj . Ali još se nadamo, možda je implantaija bila kasnije~~~~~~

Brojim 8. dnt. Nervoza sve jača jer sam 99% sigurna da i ovaj puta ništa. Maltretiram se s LH testovima koji bi navodno trebali biti već pozitivni u slučaju T, ali ništa od toga.
    Već radim sve i svašta (no ne čistim baš po kući ), dižem i teže stvari kao baš me briga kad nije uspjelo. Eto primjer nervozne čekalice bete.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

vojvođanka
    tiki_a izdrži još malo znam da je užasno teško, to ti govori netko tko noćima nije spavao prije bete te

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Rozalija baš si me utješila s ovom curom kojoj je beta bila 50... sve se nadam da se možda i meni posreći !! Iako kad vidim kolike su bete imali drugi 16.-i dnt..hm...neznam..
    Vojvođanka i Tiki ..a izdržite još malo.. ja isto opet čekam 18.-i Znam da ću isto izluditi do tada..već nagovaram dragog da mi ide ponovo kupiti test da vidim hoće li crtica biti nešto deblja i življa...?? Al neda se baš...kaže sam da se još više živciram...

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    12dnt - 15dnp
    ja pišnula test - kad ono - gle čuda NEGATIVAN
    M nema na vidiku pa nastavljam s utrićima do pon......
    nemoj to uzeti zdravo za gotovo - N I K A K O ....
    Beta je beta.....dok ne izvadiš ne možeš biti sigurna,držim ti fige....

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Brojim 9. dnt
    Još je rano za nervozu. Mislim, jutro je
    angel 1, već sam pristojno vrijeme na forumu pa mogu reči da je bilo puno ovakvih beta kao i tvoja, a s pozitivnim ishodom. STRETNO 18-tog.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Thanks Tiki.. jutros sam ipak pišnula na test... i crta opet blijeda... tak da sumnjam da raste Jučer sam dosta čitala po netu, bit će da je to ta biokemijska trudnoća.. Tak da ne nadam se previše.....nisam rođena pod sretnom zvijezdom

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

angel1 nemoj biti negativa - pa imaš dobru betu - malo je manja ali postoji mogućnost da se ljepo i uredno dupla - think pink

ja sam još bez M pa me to drži da ne plačem 24/24
    hvala svim curama pozitivkama

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

1dc.Sve sto je bilo i proslo,ostavljam iza sebe,ponajvise razocaranje i tugu.Krecemo dalje...
    Angel1- neka te ne brine sto je blijeda crtica,nema to veze...bit ce super betica!!!
    Tiki_a-kad bi nas netko uspavao ovijeh 10ak,12ak dana dok cekamo betu,bilo bi najbolje..A opet tako je slatko nadati se,to mi je kao bombon..
    pusa svim cekalicama
    Posljednje uređivanje od Sela : 16.05.2010. at 17:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •