Da, Sela, ako ništa drugo ima rijetkih trenutaka maštanja...
Eto stigla i tvoja M, simbol nove nade..
Da, Sela, ako ništa drugo ima rijetkih trenutaka maštanja...
Eto stigla i tvoja M, simbol nove nade..
Stigla.Dok sam je iscekivala.osjecala sam se kao u kavezu..
Tiki moja,nadam se da je ti neces duuugo trebati ocekivati!!!!
Tiki_e, neka se druge cure ne naljute, ali ovaj put samo tebi šaljem sve svoje trudničke vibrice, i čekam s tobom, kao i mnogi drugi, sigurna sam!
Vojvođanka, nije rano za betu, izvadi pa budi mirna i sretno ti od srca, draga!
Angel, živcirala se ti ili ne, pripremala na najgori mogući scenarij ili ne, ishod ćeš znati tek kad sutra ponovno izvadiš betu i od srca ti želim da raaaaste!!!!
Svim ostalim nespomenutim čekalicamai držite se, cure!
Sela, a tako sam se radovala tvojoj beti, a kad ono...sr.nje!A i tvoji postovi su mi super, koliko si tužna zbog sebe, opet se raduješ s drugim curama i guraš dalje i dalje! Sretno ti u slijedećem i, nadam se, zadnjem postupku!
![]()
Cure, kako brojite dane nakon transfera? Dan ET-a je 1 dan?
Kad bi se trebalo čuti srce? Točno 4tjedna od ET-a ili...?
Tiki_a kad ćeš nas obradovati s betom? Mislim da je napokon došlo tvojih 5 minuta i vibram u tvom pravcu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vojvođanka znaš kako kažu it is not ower till the fat lady sings
Izvadi betu pa ćeš biti sto posto sigurna.
Angel držim fige još jednom za duplanje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela neka ti ovaj optimizam donese ovaj postupak uspješnim
Ja brojim 5.dnt (3.dan) -danas si dala choragon, dakle još nekih 9 dana mučenja...
[B]Curke da vas iznenade velike tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!
[B]Tiki_a[B]![]()
Curke, nadam se svom prvom ET pa malo čitam vaša iskustva. Meni je dr.rekla da nije potrebno a nije ni dobro strogo ležanje nakon ET već taj dan odležati a onda se vratiti svojim stalnim aktivnostima (naravno u puno lakšem tonu)ali bez naprezanja,teškog rada,stresa i sl. Nema sp.odnosa i kupanja, samo tuširanje. Tako da sam ja odlučila mirovati na dan ET i možda dan poslje a onda nazad na posao (radim u uredu,nema hodanja a nije ni stresno).
Vojvođanka .... a baš mi je žao.. odmori malo pa u nove pobjede..
Vojvođanka jako mi je žao![]()
vojvođanka - znam da sada nema riječi utjehe ali moraš skupiti snagu za dalje i dalje se boriti. Nisi sama, mi smo tu, mi koje znamo kako ti je i koje prolazimo isto što i ti.
Pogledaj koliko nas ima ovdje koje djelimo s tobom tvoju bol i koje smo uz tebe.
Drži se !![]()
samo da prijavim- 15. dan od ET ß 1755!!!!!![]()
leeloo wowčestitam!!
hvala
nekak mi se ß čini velika...prošli put sam 17 dan nakon et imala 996 a sad 15. 1755! doduše ovaj put su bili embriji 4. danod punkcije a tada drugi.
Ma tko zna...vidim da i ovdje na forumu ima raznih kombinacija ß/dan![]()
ČESTITAM leeloo77(što bi bila sretna da si meni malo dala te tvoje bete
)
cure a šta nam drugo preostaje nego pokušavati, pokušavati dok ne uspijemo - činjenica je da je za mnoge od nas IVF jedini način da budemo mame.....
VOJVOĐANKO ...ah gorak okusisproban.....
leeloo77 beta jemraaaaaak!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeće bete...![]()
Posljednje uređivanje od zvončica1976 : 17.05.2010. at 22:30
leeloo77 - jeeeeeeee ! Tri put hura za tvoju betu...hura hura hura![]()
Leeloo77 beta ti je odlična. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii! A što se tiče veličine - možda su i duplići ako su ti ih više vratili
Vojvođanka idemo dalje
Angel1 Kad je beta?
Evo jutros izvadila krv..rezultati iza 13 h.. čekam i čekam....
Leeloo77 čestitam !!
Vojvođanka, primi jedan virtualni hugić i hrabro dalje.
vratili su mi 2 prekrasna embrića 4. dan od punkcije.![]()
Evo i mene..malo uranila na VV i nalaz bio gotov.. Uglavnom već sam se unaprijed pomirila da niš od svega jer nisam još vidjela da je netko 16dnt imao tak nisku betu (67,5) i da je dobro prošlo..uvjerena da je biokemijska trudnoća.. kad ono..reče drL....398 !!! Ja u nevjerici..nemojte mi davat lažne nade i to..a on kaže za sad uredna trudnoća, valjda se malo kasnije implantiralo pa beta kasni jer danas je već 20dnt! Još sam u šoku i nevjerici..strah me je veseliti se... možda su čuda ipak moguća...![]()
angel pa to zasluzuje par hopsajucih
i jos ~~~~~~~~~~~~~~~~ za daljnji pravilan rast
Tiki ....mislim na tebe..nadam se lijepim vijestima..
Lelloo77 ..velike čestitke za veliku betu !!
Curke stvarno ne znam kako ću se osjećati nakon transfera ali od kada sam počela s gonalom cice su natečene i jako bolne (dva broja veće),bradavice ljubičaste, puna sam bobuljica,a apetit nezaustavljiv.
angel 1 bravo draga moja, beta je superrrrrrrrrrrrrrrr , čestitam ti od srca.
HVALA CURE.. još mi je uvijek nevjerojatno, za 2 dana ću opet vadit betu..za svaki slučaj..da se još jednom uvjerim! Iako je dr rekao da ne moramo,al ajde ak ja hoću...
Jim-tak je i meni bilo, a cice još uvijek bole..(nema spavanja na trbuhu,ni na stranu..koma), al eto to ti može bit i dobar znak![]()
Čestitam Angel1 jupiiiiiiiiiipretpostavljam da onda više ne ponavljaš betu i kad bi mogao biti prvi UZV?
Ma predosjećala sam ja da ćemo mi tebi hopsati!
Jelena..žao mi je zbog tebe..ali nemoj odustajati.. Vidim i da si mlađa od mene..a to ti je veliki plus!! Ja sam eto morala proći 7 bolnih IVF-ova da bi sad došla do prve bete (i slabo reagiram na stimulaciju). Malo odmori,al nemoj gubiti nadu i ne odustaj ma kako bolno bilo ! Trud se na kraju ipak isplati..
angel čestitam!!!![]()
angel1 čestitami drago mi je da si dočekala hopsanje svih nas, zaslužuješ to! mazi bebu, uživaj u svakom trenutku, opusti se, ljubi m, druži se, ispijaj kavice, šeći i radi sve ono što te ispunjava, jer došao je tvoj trenutak sreće...opušteno sa puno puno uživancije!!!! pusaaaa
Ooooohohooooo angel 1, pa ovo je prekrasno. Očekivala sam lijepu brojku, ali ovako lijepu, ODLIČNO, ČESTITAM![]()
![]()
angel 1, supeeer, sretno..