Stranica 52 od 59 PrviPrvi ... 2425051525354 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 2906

Tema: Nakon transfera

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala cure ... sva se topim dok ovo čitam.. Sutra još jednom beta-za svaki slučaj !
    Svima, baš svima puno dobrih želja i puno hrabrosti za daljnje akcije i nove bete !!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Angel 1 čestitam od srca.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cestitke curama sa lijepim betama.....sve najbolje....

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

cure danas mi je 12 dnt
    3 dan vraćena dva 4-stanična
    imam li ikakve šanse obzirom da sm jutros vadila betu i ona je 14

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure evo i mene, ET obavljen jučer, vraćena 2 embrija 5 dan nakon punkcije. Dr.B kaže da su za 5. Dobila sam utrogestan 3x2, andol 100, estrofem, 1 ampulu brevactide i normabel 2mg po potrebi.
    Čekamo betu!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj karlita prvotno napisa Vidi poruku
    cure danas mi je 12 dnt
    3 dan vraćena dva 4-stanična
    imam li ikakve šanse obzirom da sm jutros vadila betu i ona je 14
    UVIJEK IMA ŠANSE.........dok beta ne dokaže suprotno
    drži se

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozdrav, meni je danas 13 dnt
    Isto vrećena 3. dan dva 4-stanična embrija
    Jučer radila kucni test kada ono neg....mislim da je to ipak bilo prerano??
    Šta vi mislite?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jim čemu služi uzimanje brevastide i normabela? nakon šta sam radila ICSI nisam niš uzimala, osim utrogestana. pa ne kužim, brdo puta sam primijetila da druge cure nastavljaju sa nekakvim terapijama, pa koje je pravilo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jim bravo za odlicne blastociste, cekamo s tobom pozitivnu betu! Zanima me jos sta je bilo na kraju sa svim onim brojnim stanicama koje su ti ispunktirane? Jesu li koju zamrznuli?

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ambra - nemoj se patiti sa tim kućnim testovima, meni oni samo kidaju živce i nikad ih ne radim. Nakon svake inseminacije sam dobila M, a sad ću raditi betu ali test nema šanse
    loks - brevactide ti je hormon hcg poput hormona trudnoće, to je novi lijek pa o njemu ne znam baš puno
    aurora* - hvala ti iako se ja ovaj puta opće ne nadam (ne znam zašto). Izabrali su najbolje js tako da su 8 smrznuli za naredna 3 postupka (3+3+2). 3 su stavili na oplođavanje i s obzirom da su se sve 3 oplodile pustili su ih da se dalje razvijaju jer su bile uspješne, na žalos jedna se nije nastavila razvijati nakon trećeg dana.

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nije mi jasno zašto svima ne idu na blastociste kad je s njima uspješnost oko 80 %...ja bi osobno više voljela da mi nakon trećeg dana kažu da se nisu nastavile razvijati nego da ih brže vrate kod mene i tako mi daju lažnu nadu.
    Kako ste se vi osjećale nakon transfera? Ja sam nekoliko sati nakon transfera osjetila nekakvo žarenje u maternici (poput mentola, niti peće niti hladi), a sada čekam taj famozni 7 dan i zanima me da li ću išta osjetiti.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj jim prvotno napisa Vidi poruku
    nije mi jasno zašto svima ne idu na blastociste kad je s njima uspješnost oko 80 %...ja bi osobno više voljela da mi nakon trećeg dana kažu da se nisu nastavile razvijati nego da ih brže vrate kod mene i tako mi daju lažnu nadu.
    .
    potpisujem

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vojvođanka ja i ti smo kod istog dr. Sljedeći put pitaj ga da li možeš čekati 5. dan transfer i da želiš riskirati. Pa radi se o tvojim embrijima, a ne njegovim, mora ti izaći u susret. Nadam se da će naš dr. još biti najesen u KBC-u.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

prvi puta sam bila zelena pa nisam znala da mogu pitati, drugi puta sam imala samo jednu j.s. u 11/2010 ću definitivno tražiti da idemo na blastice (samo što moje mrvice ne doguraju veće od 4 stanice na 3. dan!)
    a tebi puuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i ne budi škrta s informacijama javi odmah čim nešto saznaš

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi jasno zašto svima ne idu na blastociste kad je s njima uspješnost oko 80 %...ja bi osobno više voljela da mi nakon trećeg dana kažu da se nisu nastavile razvijati nego da ih brže vrate kod mene i tako mi daju lažnu nadu.
    .
    Ima jako puno trudnoća iz embrija koji su transferirani 3. dan - Na VV PDF-u se nedavno javio jedan tata čija supruga nosi blizance iz dvostaničnih embrija transferiranih 3. dan!!! I nemoj reći da bi odbila transfer - to je užasno bolna odluka, pogotovo kad je embriolog donese umjesto tebe...Nada uvijek postoji. Da ne filozofiram previše: i ja sam ostala trudna s dvostaničnim embrijem transferiranim 3. dan. Nažalost završilo je spontanim, ali to ne mijenja činjenicu da je do trudnoće došlo. A vjeruj mi prije trudnoće razmišljala sam kao i ti
    Posljednje uređivanje od TrudyC : 21.05.2010. at 10:53

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

I meni su vraćena 2 embrija 3-i dan i evo pozitivna beta.. ovo je 7-mi IVF i nikad nisu išli na blastice (sve VV) .Jednom su mi vratili 4-i dan. Dr mi reče da unutra embriji imaju veće šanse nego kod njih u inkub. Drugo je bilo prije novog zakona kad su žene imale puno js (ja nikad-uvijek 2-3) pa su onda oplodili sve i mogli čekati i riskirati ako neka se prestane razvijat, ali za one koji imaju malo js i sad kad oplode samo 3js smatram da ipak biolog može najbolje procijeniti kad je najbolje vrijeme za transfer. I ja isto poznam jako puno cura koje su ostale trudne baš iz tih embrija starih 2-3 dana.
    No svako ima pravo odlučiti što je najbolje za njega..kako god bilo.. Sretno!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam u prošlom postupku imala samo 2 js i dr je rekla da je bolje da ih vrate već drugi dan od punkcije nego da čekamo da se vani dijele pa da možda "odumru". Ne znam točno koliko stanični embrio je bio taj drugi dan ali meni se jedan primio i srčeko je počelo kucati. Kasnije je došlo do problema ali to sad nije tema... Sve u svemu ,definitivno bi na tvom mjestu išla na transfer pa makar i tih "malostaničnih" embrija jer šanse uvijek postoje! Držim ti fige!

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Danas je L. vidio 2 g.vrećice,mogli bi bit blizanci,za tjeedan dana moram na kontrolu čekam da se vide dva mala
    držite fige da se sve i dalje dobri razvija !!!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hello kitty držim fige da budu i dva

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ma bit će sigurno blizanci -kad već nisu trojke..

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jim,prošli puta sam imala 3 savršene blastociste i šipak, a ovaj puta su mi vratili 2.dan,ieto ostala trudna ,zasad blizanci.Svaki organizam je individua za sebe i jako je teško prognozirat kako će koji organizam odreagirat.Mislim da nekad to čak ni oni ne mogu procijeniti.Puno stvari se mora poklopiti da bi se došlo do rezultata.

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj hello kitty prvotno napisa Vidi poruku
    Jim,prošli puta sam imala 3 savršene blastociste i šipak, a ovaj puta su mi vratili 2.dan,ieto ostala trudna ,zasad blizanci.Svaki organizam je individua za sebe i jako je teško prognozirat kako će koji organizam odreagirat.Mislim da nekad to čak ni oni ne mogu procijeniti.Puno stvari se mora poklopiti da bi se došlo do rezultata.
    U potpunosti se slažem s tobom, kod svake od nas je drugačija situacija!

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Joj izluditi ću, noćas i danas me jajnici non stop oštro probadaju a tek grčevi u maternici, kao da ju netko cijedi a tek mi je 5dpt. Šta god ta bol značila. Na dan transfera dr.B mi je rekao da su jajnici odlični i da su se vratili u normalu.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jim ja sam imala transfer (blastica) u petak a u nedjelju veče sam imala jake bolove.Mislila sam da je sve gotovo,ali nije,sada sam u 28.t.t.
    Možeš popiti normabel da bi se maternica opustila,to mi je i dr. B. preporučio.
    Puno sreće ti želim,kao i ostalim curkama..pusa

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala ti H2O, ma znam ja da simptomi ne postoje i da je sve to što mi osjetimo samo u našoj glavi ali takvi grčevi u noći sa 4dpt na 5dpt i cijeli dan 5dpt zaista su me iznenadili.
    Nakon toga više nemam boli, tu i tamo nešta neznatno ali sve u svemu ništa.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

cure kakao ste uzimale brevacid 1500, poslije transfera, mislim di ste se bole?

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure da prijavim negativnu betu...ništa od ovog pokušaja ivf. Idemo dalje !!!!!
    Sada idemo na kriotransfer !
    AnneMary - brevactide si daješ pod kožu kao i gona i decapeptyl. Ja sam si dala u stomak isto nakon transfera! Sretnoooo !

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa Vidi poruku
    cure kakao ste uzimale brevacid 1500, poslije transfera, mislim di ste se bole?
    ja isto kao i Jim,u trbuh...a možeš i u nadlakticu što ti više odgovara...
    AnneMary jel ti rekao zašto Brevactid nakon transfera,jel to možda kao potpora žutom tijelu...?ja još dobila i Decapeptyl za koji stvarno ne znam čemu služi..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jim

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

drage cure, danas mi je 10dpt i ja nemam apsolutno nikakvih simptoma ni da cu dobiti mengu ni da sam trudna. do jucer sam osjecala (.)(.), ali danas nista i to me zabrinjava. neosudzujem se napraviti test.help

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

amly,nije li malo rano za test..pričekaj još koji dan.kad trebaš vaditi betu?

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

tek 07.06 ko ce mi izdrzat do tada....u cet. je neradni dan, a mislim u petak oni nerade.vec sam polu luda.sto je mm mirnij ja sam nervoznija. ove (.)(.) me bune.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne trebaju te buniti - i meni je tak bilo i jos uvijek je. malo bole pa malo ne... sve je to ok!

drzim fige svima!

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Moje dvije male mrvice su prokucale i sad se zajedno radujemo svakom novom danu !!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moje dvije male mrvice su prokucale i sad se zajedno radujemo svakom novom danu !!
    Bravo draga moja za dva mala srčeka.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj amly prvotno napisa Vidi poruku
    drage cure, danas mi je 10dpt i ja nemam apsolutno nikakvih simptoma ni da cu dobiti mengu ni da sam trudna. do jucer sam osjecala (.)(.), ali danas nista i to me zabrinjava. neosudzujem se napraviti test.help
    Amly meni je danas 10dnt i uopće se ne opterećujem oko simptoma. Tu nema pravila, sve individualno. Pokušaj se opustit i bit će sve ok. Ja isto vadim betu 07.

Hello kitty prekrasno.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

hello kitty čestitam!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kako je prekrasno pročitati ovakav post!!!
    Sretno i tebi i mrvama i neka prođe školski narednih 9 mjeseci! Predivno i svima nam daje nadu za dalje!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hello kitty ajme prekrasno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je prekrasno pročitati ovakav post!!!
    Čestitam!

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala vam svima od srca na podršci, svima vam držim fige da uskoro i vi objavite ovakvu lijepu vijest.Radujem se unaprijed svim vašim uspjesima !

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hello kitty čestitam od srca na i želim ti školski do kraja!
    Ja isto čekam betu 07. ili 09.06. , ali bit će ona na kraju 08.06.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Osijek držim fige da i tebi možemo 8.6. čestitati na
    Nek te dvije blastice rastuuuu i rrrrrrrrrrastuuu

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hello kitty....bravo za tvoje mrvice

...evo da vam i ja prijavim svoje stanje.jucer popodne test 11 dnt +, jutros jos jedan +.jos se bojim radovat sutra idem vaditi ß.
    Simptomi: nemam nikakvih siptoma niti da cu dobiti mengu niti da sam trudna. (.)(.) su se opet napuhale,ali ne previse kao kada cu dobiti i hvataju me valovi vrucine imam filing da imam temperaturu ali nemam.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Draga Amly, pa ti si nam truuuuuuuuuuuuuuuuuuuudnaaaaaaaaaaaaa

samo ti još lijepo izvadi betu da ti potvrdi trudnoću i to je to.

Ajde još malo detalja... jesi radila IVF ili ICSI? Gdje si bila u postupku? Kakva stimulacija, reakcija, koliko su ti mrvica vratili...............

AJme, kako je lijepo kad ovako počne jutro

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

3 ivf vracene 2 mrvice.....bogu hvala radzeno u njemackoj, blaga stimulacija koju sam zapocela s klomifenom i poslije samo par dana po dvije sprice...isla sam bez iti malo nade u ovaj postupak.

nakon transvera dr. mi je rekao da ostanem lezati sat vremana ja nisam izdrzala vec nekih 45 min. na putu kuci sam tri puta tako jako kihnula da sam pomislila od ovog puta nece biti opet nista. na dan transvera sam pokusala lezati ali od drugog dana sam radila sve normalno osim peglanja i usisavanja (samo sam dva puta malo usisavala....pssss). uzela sam si 10-ak dana godisnji i uzivala sam doma, radila sve sto volim. prije dva dana sam bila imala strasnu krizu (prvi put) da sam cili dan plakala (hormoni,hormoni) i to zato jer su mi se (.)(.) bile ispuhale

svima vama zelim da vam bog da sto vise snage, jer u svemu ovome cini mi se da je to najbitnije
    ~~~~~~~~~~~~~~za sto vise plusica

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

amly čestitam od srca!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

amlyyyy kakva prekrasna vijest, ČESTITAM i hvala za priču, to najviše volim čitati.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Amly bravo

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

amly čestitam!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu