Stranica 53 od 59 PrviPrvi ... 3435152535455 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,601 do 2,650 od 2906

Tema: Nakon transfera

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kitty ...Almy
    Cestitam drage mame!!!!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Igolina1 prvotno napisa Vidi poruku
    amly čestitam!!!
    Bravo bravo za +.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Amly eto, jesam rekla da će biti sve ok. Prekrasno, čestitam.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Amly čestitam !!!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Amly čestitam!
    evo ja si šiknila zadnji brevacid 1500, a sad šta bude.
    isto nemam simptoma, malo sjećam maternicu kao da su ukruti, pa brzo promjenim položaj, to me uvijek muči, ubi me psiha.
    još je jako rano i baš želim da ovaj put uspije!

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

AnneMary~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju snagu~~~~~~~~~~~~~ jos za plusic

ja sam danas vadila ß i zvali su me iz klinike da je pozitivna, samo mi nije mogla reci kolika je. u utorak imam ponovno termin.....jedva cekam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovo je za sve vas buduce trudnice

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pozdrav svima,
    ja sam nova na ovom forumu,ako mi tko može pomoć bila bi zahvalna....

danas mi je 10dpt i popodne mi je bilo par točkica krvi na gačicama,onda malo smeđkasto pomješano sa utrofestanima a sad ništa... već sam se dobro isplakala ali jeli moguće da nije kraj,da ovo ipak nije vještica?
    ima li ko sa sličnim iskustvom,molim pomozite... hvala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

rose,ne brini par točkica ne znači menga...možda je implatacijsko...držim fige da je to...pozzzz

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima,
    ja sam nova na ovom forumu,ako mi tko može pomoć bila bi zahvalna....

danas mi je 10dpt i popodne mi je bilo par točkica krvi na gačicama,onda malo smeđkasto pomješano sa utrofestanima a sad ništa... već sam se dobro isplakala ali jeli moguće da nije kraj,da ovo ipak nije vještica?
    ima li ko sa sličnim iskustvom,molim pomozite... hvala
    Isto je i kod mene bilo 10 dnt ali nije bila m bilo je implantacijsko i evo nas sada u 15 tt! Sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implantacijsko!!!
    Za sve čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~!!!!!! Pusa curke

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

amly čestitam

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

draga ines hvala na odgovoru,
    iskreno se nadam da je implatacijsko a ne ono drugo...
    iako sam i dalje zabrinuta,jutros mi je opet bilo nešto tamnosmeđe onako suho na gačicama... jeli tebi to prestalo odmah isti dan ili se nastavilo?

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

amly čestitam
    hello kitty bravo za tvoje mrvice
    rose ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro ugledaš veliki + na testu

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

čestitke draga Amly!!!
    sara ????

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    draga ines hvala na odgovoru,
    iskreno se nadam da je implatacijsko a ne ono drugo...
    iako sam i dalje zabrinuta,jutros mi je opet bilo nešto tamnosmeđe onako suho na gačicama... jeli tebi to prestalo odmah isti dan ili se nastavilo?
    Meni je trajalo jedan dan, ustvari ni toliko, bilo je par kapi krvi i onda možda tijekom dana malo smeđkasto i ništa više (drugi dan ništa), a ako ti je smeđkasto i suho to ti je stara krv pa se stvarno nadam da je implatacijsko, znam kako se osjećaš, ja sam već sve otpisala i planirala kako ću u novi postupak, no beta me je nakon dva dana pozitivno iznenadila! Držim fige~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta iznenadi kao i mene!!!!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

rose, to moze biti znak trudnoce. Moj ti je savjet da do bete strogo mirujes jer ako si trudna onda bi ti to i dr propisao i nemoj se nervirati jer to stetno djeluje..zelim ti veliki + i veliku betu

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Amly,čestitke !!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa Vidi poruku
    rose, to moze biti znak trudnoce. Moj ti je savjet da do bete strogo mirujes jer ako si trudna onda bi ti to i dr propisao i nemoj se nervirati jer to stetno djeluje..zelim ti veliki + i veliku betu
    potpisujem, a amly čestitam od srca draga!!!
    pozz svima!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

jutro svima,
    evo mene opet,danas mi je 12dnt,smređkasti iscjedak se povukao ali i svi simptomi,() () su mi se ispuhale,tijekom dana znam osjetit pritisak u donjem dijelu trbuha i jajnicima i to je to...
    čula sam se sa doktoricom,kaže mi da izdržim do četvrtka pa da izvadim betu..
    imam osječaj da neće bit dobro

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa ako ti se povukao iscjedak po meni je to dobar znak jer menga kad počne se ne povlači nego krene sve jače~~~~~~~~~~~~~~da je ipak trudnoća

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

bok cure.....jeli se smije poslije transfera ici na more, na kupanje i sl. ??

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure.....jeli se smije poslije transfera ici na more, na kupanje i sl. ??
    Pa iskreno ja ti ne bi preporučila kupanje u moru nakon transfera , bar su meni tako rekli i kupanje u kadi je zabranjeno samo tuširanje, ali mislim opet da treba ponašati onako kako se ti osjećaš i kako ti odgovovara!
    Rose biti će to sve ok!!!!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo jučer sam mislila jutros napravit test ali nekako nemama snage, ipak ću sutra kako sam rekla.
    od simptoma ni S pa viš ene znam šta da očekujem.
    iskreno se nadam da će biti moj prvi plus na testiću (s malom sam odmah radila betu).

crvenkapice i ja mislim da će ti SD donijet sreću i da ćeš uskoro imat velliku betu. iščekujemo!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure jel boli transfer i dali da sta popijem protiv bolova.....???

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

transfer ne boli i ne moraš ništa piti i ne moraš se bojati toga apsolutno.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Anne Mary držim fige za test...naravno da bude pozitiva, ništa drugo ne priznajem!!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

anne mary zelim ti veliki + na testu Sretno

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Anne Mary neka ovajPut bude velikI PLUS i velika teta beta! Sretno!
    Svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~za velike bete!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Minus ko kuća 10 dan poslije ransfera, koji je bio 5 dan.
    mislim da se nemam čemu nadat pa proglašavam ovaj postupak neuspjelim.

sad se moram izračunat da li ići u stimulirani u 7. mjesecu ili čekati jesen, jer bih 21.06. trebala na godišnji.

svim čekalicama da prođu bolje od mene!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš mi je žao Anne Mary
    Joj šta je meni bolio trbuh noćas mislila sam da sam dobila stvari i sanjala sam to i onda sam se probudila oko 6 i ništa, samo mi je malo od utrogestana procurilo, danas mi je 6. dan od transfera pa bi bilo i malo prerano za stvari i sad sam se po prvi put zapitala da se nije ipak plod uhvatio?

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

AnneMary ne bi ti volila davati lažnu nadu ali zašto ne bi radila betu....

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

potpisujem H20 ipak ti je tek 10-ti dan od ET,a možda je bila i kasnija implantacija...

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma nekako znam , jer bar nešto bi se pokazalo, ali ako ne dođe onda ću radit ponovno za 2-3 dana.
    ne da mi se ići u Zagreb na vađenje krvi, pa opet po nalaze, prevelik mi je to trošak a imam još testića.

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo moj update: danas sam bila na kontroli i ß se dupla . danas sam 5+1 i nista se nevidi na ultrazvuku, kaze dr da moram racunati i s vanmaternicnom....posto sam ju vec jednom imala sigurna sam da nije...mozete li mi molim vas reci kada se je kod vas vidilo nesto na ultrazvuku...puno hvala

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure koji dan poslije transfera vadite betu ? meni je dr. rekao 12dpt doci sa betom ...zasto?......i onako se ne moze nista vidjeti na uzv

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

crvenkapica77 ß mozes vaditi vec 9-ti dan, ali na ultrazvuku se vidi kako sam danas procitala tek nakon sto je ß1000-1200 ili najdalje u 4 tj nakon transvera

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mala mimi mislim da bi to mogla biti implantacija

Korny77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Betu sam vadila točno 12dnt - i još jednom 15dnt.
    A na prvi ultrazvuk sam išla 3 tjedna nakon transfera i već se vidjela gestacijska vrećica gdje je dr.B. potvrdio trudnoću.
    Onda sam bila naručena za tjedan dana pa još jednom za deset dana.
    Pozzz....

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

a da ja napravim betu 12dpt i onda javim dr. i dogovorim se za dalje .....nema smisla ici u zg 12dpt zar ne?

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

a da ja napravim betu 12dpt i onda javim dr. i dogovorim se za dalje .....nema smisla ici u zg 12dpt zar ne?
    naravno da nema!
    napravi betu pa ćeš onda dalje vidjet.
    pretpostavljam da ćeš ga nazvat i daj Bože reći da je pozitivna, i onda dogovorit pregled za 2 tj.
    ali mislim da ni za to ne moraš u Zagreb, pa možeš i u Splitu napravit UZV i potvrdit da je gestacijska u maternici di joj je mjesto.
    mislim da je glupo toliko se voziti i izlagat radi jednog uzv-a.

da ne duljim, prvo nam javi veliku betu!

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno nakon transfera...

...ja možda samu sebe pojedem (danas mi je 3 dpt)
    Da li je realno bojati se kihniti, kašljati, ili prestrašiti se neke situacije ili događaja... i onda misliti da možda to bude utjecalo da se mrva ne primi???
    Ja sam konstantno u paranoji oko toga.
    I hoću ići na more, a bojim se da i to ne bude presudno, iliti ''opasno''.
    I mrzim što svaki pokret kontroliram, što se ne opustim, nego stalno mislim- ajme, ne diži ovo, to je teško, a nemoj ni čučnut, ne spavam na trbuhu, a jako volim spavat na trbuhu, dižem se i sjedam na stolicu skoro kao da imam križobolju... mislim, poludit ću tako. Jeste li i vi takve?
    I jesu li uopće takvi strahovi realni?
    Dođe danas moj nećak koji toliko jako želi bratića i krene prema mom trbuhu, a ja se prestrašim da me slučajno ne zgnječi, gledam neki film i prestraši me neka glupa scena i ja mislim da je to kraj. Ovo nije normalo, je l'da?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

truncicabaluncica......i ja se bojim kihnuti i nakasljati....2x sam kihnula i zabolilo me pa sad me strah ....spavanje na stomaku hm...ja sam citala na srpskom forumu da one poslije transfera prakticitaju spavati na stomaku e saad ti budi pametan....
    na mora bolje nemoj, iskreno, pricekaj jos do bete....ja bi isto - ja sam ti inace luda za morem suncanjem i kupanjem ali cu se strpiti.....
    i na kraju da, strahovi su realni bar meni....ali probaj ne misliti previse o tome da ces nesto upropastiti....opusti se.....i meni je to tesko....pusa

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

i meni je 3 dan ako ne racunam dan trensfera.....vidim ti radis betu tek 24.6 uh ja odlucila 22.6

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

da vas utjesim - strahovi su apsolutno NEREALNI!!! ne bu vam nis bilo od kihanja, kasljanja i spavanja na trbuhu! mada se vjerovatno sve osjecamo kao polu-invalidi nakon transfera. ali stvarno nema potrebe za tim!

jedna zena je na VV-u pala ko kruska sa stola odmah nakon transfera i automatski pocela plakati i ridati jer je bila uvjrena da zbog toga nece biti nista od postupka. i zamislite - sad je trudna!!!

embriji ne mogu biti bolje zasticeni u maternici i nemojte se zabrinjavati oko sitnica... sad sve ovisi o visoj sili...

sretno!!!

trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

crvenkapice, da, mi smo mislim isti dan imale embriotransfer, a meni dr rekao da napravim test 24.6. ...možda padnem u napast prije , mislim, najradije bi već sad otišla kupiti jedan. Ali neću. I neću ga kupit do 23.6. jer bi ga inače isti tren napravila.
    I znaš da sam do sad bila na moru? Ali nisam se kupala, samo sam se u plićaku malo smočila dva puta. Nisam mogla odoljeti... predivno je. Jedva čekam taj glupi test da počnem živit!!! Možda na jedan dan i umrem ako bude negativan, ali ...ok, valjda ću poslije oživit i da se višesve vrati u normalu!
    frka, hvala, imat ću na umu to što si napisala! Valjda ću se uspjet malo skulirat do tog testa!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hejho... evo i mene k vama.... u meni je 8-stanični mali zametak koji se nadam danas pretvorio u 16-stanični inače mi je 1.d.n.t. tek.... a već sam se 'ucrvala' u krevetu...da ne govorim vrućini srećom sam se dočepala nekih online serija pa mi to odvlači misli.... online serije - zakon!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ogla sretno
    truncicabaluncica meni su rekli no kupanje - no jako suncanje....a ti laganini onda na plazi...da ti nisi negdje blizu mora pa ti je tesko odolit
    vidim da si 77 god i ja sam..........meni dr. rekao 12dpt doci sa nalazima bete ----ja necu nego cu tad tek napravit betu i nazvati jer mi bas zg i nije blizu vec oko 370km.....u kojoj si bolnici u postupku bila......pazit cemo se do bete

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

dali je itko od vas 3 dpt uzimao-pikao se decapeptylom? ja jesam danas ali ne znam zasto...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

dali je itko od vas 3 dpt uzimao-pikao se decapeptylom? ja jesam danas ali ne znam zasto...
    Da,moja supruga,4. dan,isto tako ne znamo zašto.Možda protiv hiperstimulacije?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

trunčicabalunčica, i kod mene su uvijek bili takvi strahovi iako znam da su nerealni. Baš sve što si nabrojila; i često sam pomislila da li se to i drugima događa. Drži se~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •