Stranica 54 od 58 PrviPrvi ... 4445253545556 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Samo bih se htjela osvrnuti na post od Pinky.Iz vlastitog iskustva-prilikom jednog ivf-ležala sam do ß-bila je 0.Skužila sam da je najbolje opustiti se i raditi sve kao i inače samo ne teško dizati.Tako sam ovaj puta,dan poslije et išla nazad iz Slovenije pa svratila u West Gate pa u Zg kod prijatelja.Tek predvečer došla kući.Sutradan malo odmorila,stavila rublje prati,usisavala do ß,išla u trgovinu..Sve normalno ali bez tereta.I sve jela i pila(osim alkohola-lažem...ponekad pola čaše piva).Nemojte se opterećivati pa poslije sebe kriviti.Ako se uhvatilo-uhvatilo se 1. ili 3. dan.A otpasti baš ne može lagano.Ipak je zaštićeno u maternici.Zato se opustite i što manje razmišljajte.Pusa
    Posljednje uređivanje od pčelica2009 : 17.06.2010. at 08:51

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da,nekako se i ja frzim ovakvog stava.obzirom da nisam trudnica,smao cekalica,i to sa jednim osmostanicnim treci dan,mislim da mozda nisam nisam najkompetentnija da pricam uopce o ovome,ali mi je nekako nelogicno da mirujem totalno, da ne perem sudove ili stavljam ves u masinu...juce sma recimo poslijepodne brala jagode u basti i nikad nisam ni pomislila da bi mi to nesto moglo naskoditi...mislim,taj polozaj tijela kad se beru jagode.
    ipak,ponavljam ono sto sam vec rekla,pa kako bi onda zene prirodno ostajale trudne?
    sretno svima

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pcelice

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

a zašto ste vi dobile tabletice za pit a ja ne??

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pa šta nisi dobila utrogestane Mravak?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

to jesam dobila ali to ne pijem,već stavljam vaginalno

Mislila sam na andole,estrofem,još neke za opuštanje maternice... ja ništa ne pijem...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma većina nas ne pije ništa, utrogestane dobiju svi a ovo drugo po potrebi, estrofem se dobije samo ako ti je tanak endometrij a andol kao za cirkulaciju u maternici mada nema nekih znanstvenih dokaza da to zbilja pomaže zato se opusti dobila si sve što ti treba

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ma većina nas ne pije ništa, utrogestane dobiju svi a ovo drugo po potrebi, estrofem se dobije samo ako ti je tanak endometrij a andol kao za cirkulaciju u maternici mada nema nekih znanstvenih dokaza da to zbilja pomaže zato se opusti dobila si sve što ti treba
    tako je

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mali mimi
    Posljednje uređivanje od mravak : 17.06.2010. at 13:17

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja andol nisam dobila......mravak no sikiriki ako nisi dobila- onda sa razlogom nisi, znaju dr. .....ha ja...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Konacno dodjoh i ja to ovog topica. Juce bio transfer dvije mrvice 3.dan nakon punkcije, dr. kaze dobrog kvaliteta. Beta 02.07.10. i sad treba prezivjeti do tada. Ja sam nesto u nekom grcu i strahu pa se pokusavam cjeli dan osloboditi toga i opustiti jer sam od svih cura na transferu ja i jos jedna bile 3.dan a svi drugi sa blasticama. A uspjeh je sigurno veci sa blasticama pa sam plasljiva sta ce biti sa mnom, ma ja sam izgleda od svega skoro skrenula s uma......... Uostalom sad sam razmisljala da bespotrebno panicim u sebi, da se trebam opustiti i uzivati mazeci svoj stomak sa dvije mrvice i cekati betu. Na zadnjem uzv endometrijum mi je bio 15,5 i koristim utrice od punkcije 3x2 i folnu koju sam inace pila jos 2 mjeseca prije. Pozzzz

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sandric samo se ti opusti i mazi svoje mrvice i vjeruj mi ni blastice nisu mjerilo hoće li biti uspijeh ili ne, u našoj grupi je bila žena sa blasticama koja nije uspijela dok jje druga sa vraćena dva 8-stanična embrija danas uvelike trudnica u 20 tjednu trudnoće. Zato draga glavu gore,veseli se i uživaj sa svojim mrvicama, ti si trudnica 100%.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure bole li vas nenormalno grudi.....mene vec od stimulacije ali sad je jos gore, spavat ne mogu, samo na leđima.....imam malo vece (.) (.) pa muku mucim, stvarno bole....za poludit

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    cure bole li vas nenormalno grudi.....mene vec od stimulacije ali sad je jos gore, spavat ne mogu, samo na leđima.....imam malo vece (.) (.) pa muku mucim, stvarno bole....za poludit
    .. ma kakvi... ali su me bolile kod prethodnih postupaka,a i općenito tako da te razumijem! bole prilikom ustajanja, i kada malo trebaš potrčait, i, i. i... kod mene stvarno ovaj put ništa
    nema tu pravila...

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Danas 9dnt, jutro počelo s laganim menstrualnim bolovima i smeđim mrljavljenjem. Traje još i sad, (.)(.) manje bolne nego jučer. Što li će od toga biti, ne znam. Bolova nema.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas 9dnt, jutro počelo s laganim menstrualnim bolovima i smeđim mrljavljenjem. Traje još i sad, (.)(.) manje bolne nego jučer. Što li će od toga biti, ne znam. Bolova nema.
    Držim fige draga da sve bude super!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. uh meni je... 8d.n.t. ništa osim ponekog štipkanja u utrobi, malo jedan jajnik, malo drugi, malo maternica...grudi i dalje ne bole i to je to.. već me hvata lagana nervoza i jedva čekam sutra na posao.... da li napraviti u utorak kućni test ili ne, pitanje je sad

.. moram li napomenuti da se pripremam za negativnu betu i da se već unaprijed tješim kako 'nema veze idem ja na jesen'....
    Posljednje uređivanje od Ogla : 20.06.2010. at 13:02

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure moje....poslije jutrasnjeg negativnog testa.....sad su i grudi totalno ispuhane prestale bolit.....
    kad se moze u sl. stimul. postupak? ako je sad bio u 6mj.? bil se moglo u 9mj? ili je to rano?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    cure moje....poslije jutrasnjeg negativnog testa.....sad su i grudi totalno ispuhane prestale bolit.....
    kad se moze u sl. stimul. postupak? ako je sad bio u 6mj.? bil se moglo u 9mj? ili je to rano?
    koliko si inekcija i kojih koristila?

ako si bila u pravom stimuliranom, trebala bi pricekati pola godine. ne valja se sa zdravljem igrati.
    ja sam lani imala postupak u 5., pa u 11. mjesecu

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, vi koje ste pacijentice VV, jeste li u slučaju negativne bete javljale dr. rezultat? Na otpusnom pismu mi piše, obavezno javiti rezultat. Glupo mi je javljati beta=0.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    koliko si inekcija i kojih koristila?

ako si bila u pravom stimuliranom, trebala bi pricekati pola godine. ne valja se sa zdravljem igrati.
    ja sam lani imala postupak u 5., pa u 11. mjesecu
    oko 20 menopura i 9 decapeptyla ......6mj.velis?? ajmee - 12 mj onda.??.....ja ne znam kako dr. na SD dobit na tel. utorkom samo ali ovaj utorak je praznik....cekati sl. utorak ? predaleko....

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

.. ja sam bila sada na klomifenima (polustimulirani), pa sam pitala kada mogu doći ako ništa od ovog puta... mislila sam da će reći 10-11 mjesec ali je dr. rekao da se vidimo u 9. (tada bi išla na stimulirani),najbolje nazovi kliniku i pitaj....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mini, trebas javiti i pozitivan i negativan rezultat. bas mi je zao zbog -....

crvenkapice, ja sam lani u 5. bila na 25 decapeptyla, 32 gonala i 8 menopura, pa sam morala cekati 6 mjeseci. ti imas puno blazu stimulaciju od mene, pa vjerujem da bi mogla dalje nakon klasicna 3 ciklusa od ovoga, ali provjeri sa doktorom. tamo negdi u 10., ponovo, a do tada se lipo odmori i iskupaj

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

crvenkapice.... iskreno sumnjam da cete lijecnici uzeti opet u stimulirani postupak nakon samo 3 mjeseca, nazalost u HR stvari tako ne funkcioniraju (

I mozda, mozda, mozda je test ipak preuranjen. Koji ti je danas dan nakon punkcije?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kadauna, 10dpt je danas.....od jutros brljavi smeđe...od punkcije 13 dana
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 20.06.2010. at 15:45

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

svakako bih ponovila test sutra, preksutra ili vadila betu...................

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

3dnt
    Malo bolova s vremena na vrijeme u stomaku, nesto kao grcevi. Grudi na dodir malo tvrde, nekad se napuhaju pa se ispuhaju, bradavice malo bole. I nista vise.
    Ja prvo umislila da nema nista od ovoga ali kad sam danas stigla kuci onda sam lezala i mazila stomak i dvije mrvice unutra. Uostalom kao da sam pukla. Kad me neko nazove na tel i kaze da je sretan zbog svega sto mi se dogodilo i da ce to biti uredu ja onda pomislim u sebi: Bože dragi pa moguće je da sam ja stvarno trudna? Nadam se da je i vama bilo tako.......

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

2dpt
    taman imam neke uzasne vaginalne grceve. nadam se da to nije zbog toga sto sam danas bila aktivnija nego u prethodna 3 postupka, setala sam, doduse ne pretjerano...
    Posljednje uređivanje od Pinky : 20.06.2010. at 21:23

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

2dpt
    taman imam neke uzasne vaginalne grceve. nadam se da to nije zbog toga sto sam danas bila aktivnija nego u prethodna 3 postupka, setala sam, doduse ne pretjerano...
    Drži se, Pinky, grčevi znaju biti dobra stvar, meni su bar donijeli trbuščić !

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ali tako rano? tek je 2dpt

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

1 i 2.dnt sam imala iste grceve, sve me je nesto stipkalo i grcilo se "dole". Od jutros vise nemam te grceve. I ja sam umislila sebi da mi je od toga sto sam 1.dnt na vece izasla na pice u najblizu slasticarnu pored kuce i da mi je od toga sto nisam mirovala i taj dan. Ali bice super ako bude kao sto je Goa napisala.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I ja se sjećam tog grčenja u prvoj trudnoći, jedino ne znam kada točno je počelo. Sigurna sam da to nije nikakav loš znak. Ovaj put ga ne osjećam, osjećam se točno kao pred mengu, niti malo drugačije i voljela bih da mi netko kaže da i to može biti dobar znak.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Čupko1 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se sjećam tog grčenja u prvoj trudnoći, jedino ne znam kada točno je počelo. Sigurna sam da to nije nikakav loš znak. Ovaj put ga ne osjećam, osjećam se točno kao pred mengu, niti malo drugačije i voljela bih da mi netko kaže da i to može biti dobar znak.
    .. ma naravno da može! poznanica od mene je do samog pozitivnog testa mislila kako će 'dobit'... mah mene pomalo ubijaju takva razmišljanja je li ovo ili je ono... naravno da si i ne mogu pomoći i ne razmišljati o svom tijelu, k tome naši postovi doprinose, ali vidim da nije 'zdravo'

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Čupko1 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja ću ti reći .
    U mojoj trudnoći sa Sunčicom ne da sam se osjećala kao pred mengu, nego sam je i dobila. Prijateljica je imala takav PMS da je očekivala litre krvi i kupila najveće uloške - a bila je trudna. Nema baš nikakvog pravila, ništa do bete.

Nemajte se gristi za nemirovanje. Doktor V. u Mariboru mi je rekao da se treba ponašati kao svaka zdrava trudnica. Pitala sam smijem li se kupati (u moru, ne u kadi s vrućom vodom) - odgovor je bio "da". Na pitanje smijem li podizati dijete teško 13 kg odgovor je isto bio "da". A jako dobar mi se činio savijet koji nam je dala sestra J. - ponašajte se onako kako vama najviše paše.

Meni je danas 4 dpt (isto kao i sandric ). Trudim se biti smirena, ali znam da mi baš ne uspijeva. To najbolje vidim po Sunčici, jer je ona osjeti moju nervozu i sama postane nervozna. Idem danas prvi dan na posao pa ću malo manje misliti na čekanje

svima!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mene je transfer bio u srijedu, a grčevi su me probudili u subotu ranom zorom, tad sam pomislila da ću za 15 dana znati točno je li se to beba gnijezdila i je!
    Volila bih, cure, da kod vas bude isti scenarij!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

U dobitnom postupku u Mb prvi i drugi dan nakon transfera sam imala takve grčeve da se nisam mogla pomjeriti iz kreveta, pa prema tome cure drage to može biti i pozitivan znak, a to što niste ležale nakon transfera to i nije baš neko mjerilo jer su meni u Mb rekli da sutradan nakon transfera mogu na relaciju Maribor-Mostar a to je nekih 8 sati vožnje. U dosadašnjim transferima uvijek bih strogo 3 dana ležala samo na wc išla i nikada se beta nije makla više od 3.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hej cure ! Ja već polako šizim ! Danas mi je 6 dan od transfera i već sam poprilično nestrpljiva , jučer i danas su i počela lagana probadanja i štipkanja pa sam u još većoj panici jer mi je ovo bio prvi ivf. Nemam pojima što se događa , nadam se da je implantacija.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni je transfer bio u subotu a u ponedjeljak navečer su mi tekle suze od probadanja u donjem dijelu.12. dan je bio +

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mene danas manta i slabo mi je za poludit. mislila sam da mi je od tlaka, izmjerila ga, savrsen. fakat mi nije jasno.....uzasno se osjecam...valjda vrime...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mene danas manta i slabo mi je za poludit. mislila sam da mi je od tlaka, izmjerila ga, savrsen. fakat mi nije jasno.....uzasno se osjecam...valjda vrime...
    .... joj i meni se jučer ljuljao -doslovce- i imala sam takve valunge vrućine, ali sam čula s više strana da je to od vremena, ma da bi bilo lijepo da je uzrok nešto drugo

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I meni je isto tako bilo. mislim da je vrijeme + nervoza + naše preispitivanje svih mogućih simptoma. Želim nam odmoran i lijep dan sutra

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Beta negativna, M stigla. Toliko od mene. Pozdrav i sretno svima!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pinky, mislim da nije vrijeme u pitanju. Bar ne u tvom slučaju

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pa zar ova mantavost moze biti ikakav znak trudnoce?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma bojim se da je prerano za nesto drugo...

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

i

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Oprostite, pobjegao mi je post i sada ne znam kako ga obrisati.
    I ja sam radila test danas i negativan je. Beta je sutra, pa ću konačno moći otpisati ovaj postupak. Još samo da stigne menga i o bi bilo toliko od mene.
    Čini se drage moje da će nam jesen biti dobitna!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

reni123, Mini3

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

6dnt
    Od simptoma samo mi grudi velike i bradavice bolne, kad ih pipnem bas me boli. E to bi moglo biti i od utrogestana. Ali zato suzama nikad kraja, juce i danas placem za svaku sitnicu. Osjecam se bezveze, dovoljno je kad me prijateljice nazovu na tel da pitaju kako sam, ja sam vec u suzama. Ne mogu da se kontrolisem, jace od mene. I ovo glupo vrijeme mi ne da da izadjem iz kuce da provjetrim glavu, kisa pada bez prestanka vec 3 dana da ni kisobran ne vrijedi nositi sa sobom. Sve mi se skupilo, izgleda da me sad popusta ona snaga koju sam imala tokom postupka mada sam i tada bila kao na staklenim nogama. Bio mi je potreban mali vjetar da se srusim. Ako se budem ravnala po ovome beta je sigurno 0 a ako suze budu znak trudnoce i promjene raspolozenja onda ce mozda i biti nesto ljepo. Uglavnom znam da me iscekivanje ne rasplace nego neki turoban osjecaj koji se uvukao u mene, neka tuga i nemoc.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    6dnt
    Od simptoma samo mi grudi velike i bradavice bolne, kad ih pipnem bas me boli. E to bi moglo biti i od utrogestana. Ali zato suzama nikad kraja, juce i danas placem za svaku sitnicu. Osjecam se bezveze, dovoljno je kad me prijateljice nazovu na tel da pitaju kako sam, ja sam vec u suzama. Ne mogu da se kontrolisem, jace od mene. I ovo glupo vrijeme mi ne da da izadjem iz kuce da provjetrim glavu, kisa pada bez prestanka vec 3 dana da ni kisobran ne vrijedi nositi sa sobom. Sve mi se skupilo, izgleda da me sad popusta ona snaga koju sam imala tokom postupka mada sam i tada bila kao na staklenim nogama. Bio mi je potreban mali vjetar da se srusim. Ako se budem ravnala po ovome beta je sigurno 0 a ako suze budu znak trudnoce i promjene raspolozenja onda ce mozda i biti nesto ljepo. Uglavnom znam da me iscekivanje ne rasplace nego neki turoban osjecaj koji se uvukao u mene, neka tuga i nemoc.
    sandric nedaj se

I mene bole grudi isto kao i tebe. Danas sam osjetila da nešto curi iz mene i pomislila da je krv, nije bila, ali tresla sam se kad sam došla iz wc-a.
    Ono što mi pomaže je misao: napravila sam sve što sam mogla. Baš sve. Sad je na redu Bog, sudbina, svemir, kako god...

Jučer mi je puno podiglo druženje s jednom IVF trudnicom. Imala je jednu jedninu JS, a sad je trudna 14 tjedana.

Svim čekalicama šaljem veliki virtualni zagrljaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •