Stranica 55 od 58 PrviPrvi ... 5455354555657 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,701 do 2,750 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    6dnt
    Od simptoma samo mi grudi velike i bradavice bolne, kad ih pipnem bas me boli. E to bi moglo biti i od utrogestana. Ali zato suzama nikad kraja, juce i danas placem za svaku sitnicu. Osjecam se bezveze, dovoljno je kad me prijateljice nazovu na tel da pitaju kako sam, ja sam vec u suzama. Ne mogu da se kontrolisem, jace od mene. I ovo glupo vrijeme mi ne da da izadjem iz kuce da provjetrim glavu, kisa pada bez prestanka vec 3 dana da ni kisobran ne vrijedi nositi sa sobom. Sve mi se skupilo, izgleda da me sad popusta ona snaga koju sam imala tokom postupka mada sam i tada bila kao na staklenim nogama. Bio mi je potreban mali vjetar da se srusim. Ako se budem ravnala po ovome beta je sigurno 0 a ako suze budu znak trudnoce i promjene raspolozenja onda ce mozda i biti nesto ljepo. Uglavnom znam da me iscekivanje ne rasplace nego neki turoban osjecaj koji se uvukao u mene, neka tuga i nemoc.
    Draga moja u ovom dobitnom Mb postupku sam isplakala više suza od svih postupaka zajedno, i u PMS mi se jave plačni dani ali uglavnom to je 1*-2 dana prije menge ali ovaj put toliko sam suza isplakala, more suze, pa prema tome može i to biti dobar znak. Ali moj savjet od srca ti je pokušaj se malo opustiti uživati ne mislite na te simptome, puni svoj organizam pozitivnom energijom i biće to sigurno lijepa beta imam neki pozitivan filing za tebe.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,meni je juce bio 14 dan od punkcijje i ja bez izuzetka uvijek dobijem M nakon 14 dana od O.
    juce me citav dan bolio stomak,svaki tren sam imala dojam d aje gotovo ,da sma dobila,ali nisam.evo,jutros ,na toalet papiru smede brkljavljenje...stomak me ne boli,grudi prestale boljeti juce, a test rekli tek u ponedjeljak.sta da radim? gotovo je? da stenm sa utricima? nije mi bas blizu za vadit betu....danas mi je 12dnt tordnevnog embrija....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sandric, nadam se da je to trudnicki plac! cmok!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga tuzna, pa nije prerano za test ako je 12 dnt, a i nije svako brljavljenje M tako da bez testa i/ili bete ne treba stati s utrićima...držim fige...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da napravi test rano pa ćeš vidjeti što kaže, ja sam 13 dnt i nažalost bio je minus pa sam prestala sa utrićima tek tada, ali taj iscjedak ne mora značiti da je menga, inače u Mb su mi rekli 14 dnt napraviti test (isto je bio 3 dnevni embrij) a mislim da bi dan, dva ranije pokazao da je trudnoća makar bljedunjavu crticu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Da napravi test rano pa ćeš vidjeti što kaže, ja sam 13 dnt i nažalost bio je minus pa sam prestala sa utrićima tek tada, ali taj iscjedak ne mora značiti da je menga, inače u Mb su mi rekli 14 dnt napraviti test (isto je bio 3 dnevni embrij) a mislim da bi dan, dva ranije pokazao da je trudnoća makar bljedunjavu crticu
    pokazao bi bljedunjavu, ko meni na 1. ivfu kad sam test napravila 12. dan, pa sam se izludila do 14....

dajte pricekajte do 14. dana, napravite test, ako bude minus prestanite sa utricima, ako bude plus vadite betu. to je stvarno najbolji savjet. a ako imate lab blizu mozete 14. dan umjesto testa betu.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Tuzna, uradi test ipak prije nego prestanes sa utrogestanima. Drzim ti fige draga da to mrljanje iapk nije menga.
    Meni je danas 8dnt i od juce sam imala bolove u stomaku i krstima kao kad trebam dobiti, onaj bukvalno isti osjecaj kad trebam procuriti svakog momenta. To je prestalo i evo jutros samo malo me tako boli, s vremene na vrijeme. Kad idem u wc to je citava misterija, srusiti se u kupatilu od straha ili doci ponovo u sobu kao da nista nije bilo. Tjesim se samo i uvjek su mi na pameti rjeci od Rozalije da su PMS simptomi isti kao i trudnicki i da je i njoj tako bilo pa odmah skrenem misli da nije dolazeca menga nego ipak ono drugo.
    Natalina, Klara drage moje kako ste vi? Kako se osjecate? Brojimo iste dane.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I ako netko zna koliko BREVACTID 5000 I.J. ostaje u krvi?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj mrkvica84 prvotno napisa Vidi poruku
    I ako netko zna koliko BREVACTID 5000 I.J. ostaje u krvi?
    4 dana sigurno..a ja bi rekla da ni 5-ti nije siguran za radit test ( ako o tome razmisljas)

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    Natalina, Klara drage moje kako ste vi? Kako se osjecate? Brojimo iste dane.
    Ja se trudim ne biti nervozna i ne prenositi nervozu na obitelj. Nije lako, odlasci na wc su stresni. (Znalo je biti i gore, nakon nekih transfera sam danima išla na wc i pod tuš žmirečke )
    sandric mislimd a ti imaš 2 dana više još do eventualne menge, jer si kasnije imala punkciju. Meni bi sutra mogao biti ključni dan... ako ne dobijem svaki sljedeći do bete će biti kao pobjeda.
    Usput, MM je na Iphonu instalirao neki programčić o trudnoći i za ovaj tjedan piše da su simptomi grčevi kao pred mengu. Krvarenje isto ne znači ništa, to znam iz vlastitog iskustva...

Želim vam puno strpljenja do bete, ili snage za novi pokušaj

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure pomoc! Mislim da sam nocas u snu dozivila o.Citala sam o tome da je stetno,sta vi mislite,ima koja iskustva sa time? Inace danas mi je 5dpt et je bio 5 dan.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure pomoc! Mislim da sam nocas u snu dozivila o.Citala sam o tome da je stetno,sta vi mislite,ima koja iskustva sa time? Inace danas mi je 5dpt et je bio 5 dan.
    ma ne vjerujem da je stetno. blago tebi hehehe ;o)

brevactidu 5000 treba barem 5-6 dana da izadje... kad si ga dobila? ja jucer

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mrkvice, provjeri jesi li stvarno dobila baš 5000 ij Brevactida. Naime, koliko sam skužila u zadnjem postupku, mi smo na VV dobili pakiranje od 5000, ali nismo trebali to sve uštrcati, nego samo 1500 ij. Možda si i ti tako. Čitala sam neki dan na nekom stranom forumu da beta hcg iz Brevactida izlazi iz organizma tako da se svakih 36 sati prepolovi (a umnažanje u trudnoći - barem u početku - ide tako da se dupla svakih 48 sati), s tim da je dr koja je odgovorila rekla da može utjecati i način kako je dana injekcija (valjda dobro ili loše) i kilaža pacijentice. Nadam se da sam ti malo pomogla. Ja inače nemam više apsolutno nikakvih simptoma osim lagano bolnih grudi, i ne znam šta bih mislila.Testovi koje radim od ponedjeljka (Brevactid dobila u nedjelju) su i dalje pozitivni, a crtica mi se ne čini bljeđa. Ali testovi su neki skroz jeftini, pa im baš ne vjerujem, pogotovo tim nijansama.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam dobila jedan u subotu a jedan 5dpt, jucer

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Bass si me nasmijala frka,hvala,bas to mi je trebalo! A sto se tice tvog pitanja neznaam stvarno neznam odg.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mrkvice, i meni se to desilo nakon transfera (ko za vraga bas tada, a inace imam samo nocne more) i ivf je uspio! don´t worry!!

neki dan mi se to opet desilo (i to 2 puta u istoj noci!!!!! - mora da sam vec lagano isfrustrirana nakon vise od 2 i pol mjeseca sexless zivota) i na uzv-u sve ok.

kad smo vec kod toga - zna li itko kad se moze pocet s keksanjem u ivf trudnoci ?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    mrkvice, i meni se to desilo nakon transfera (ko za vraga bas tada, a inace imam samo nocne more) i ivf je uspio! don´t worry!!

neki dan mi se to opet desilo (i to 2 puta u istoj noci!!!!! - mora da sam vec lagano isfrustrirana nakon vise od 2 i pol mjeseca sexless zivota) i na uzv-u sve ok.

kad smo vec kod toga - zna li itko kad se moze pocet s keksanjem u ivf trudnoci ?
    Mrkvice ne brini, i ja ti to kažem iz iskustva.

frka doktor V. u Mariboru mi je rekao da se nakon transfera ( i dalje ako je beta pozitivna) treba ponašati kao i svaka druga trudnica. A inače se dugim trudnicama ne zabranjuje seks.
    (naravno izuzteak je rizična trudnoća)
    Znam koju količinu frustracije dugotrajna apstinencija izaziva jer sam kroz to prošla. Ali moja trudnoća je bila rizična. Ne vidim smisla u prolaženju kroz tu frustraciju (koju vjerojatno i beba osjeća, kao i svaku drugu maminu frustraciju i nervozu) ako je turnoća ok.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala cure!Brevactid sam u nedjelju dobila od 5000,tako pise na nalazu.Čupko transfer ti je bio u nedjelju?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cupko, zar si radila testove dan nakon brevactida? zasto?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pinky kako se osjecas nakon transfera?I svi ostali naravno!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ah ako su americki jeftini, piski sve u 16 hehe
    ja sam mislila da ih kupujes! lol

ja se ne osjecam lol uopce nemam feeling da sam ista napravila, polako klizim prema depresivnom drugom beta tjednu i sva ona ushicenja i pozitiva koja me je drzala prvih pet dana klasicno odlazi a pocinju se javljati svi moguci lazni znakovi trudoce.
    ma klasicni 2. tjedan beta blues....

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku

ja se ne osjecam lol uopce nemam feeling da sam ista napravila, polako klizim prema depresivnom drugom beta tjednu i sva ona ushicenja i pozitiva koja me je drzala prvih pet dana klasicno odlazi a pocinju se javljati svi moguci lazni znakovi trudoce.
    ma klasicni 2. tjedan beta blues....
    ja sam 6dnt
    jojjj kako ovo potpisujem, duplo potpisujem...ko da si moje misli napisala. baš se tako osjećam a treba proći još barem 8 dana. mene stalno boli kao pred m, već možda drugi-treći dan nakon t me počelo tako boljeti, mada je to stvarno bilo prerano. i znam da to ne mora niš značit, meni dvije jako bliske osobe imale su takve bolove a bile trudne, baš doslovce čekale svaki čas da će procurit a nisu...tako da...al ipak sam ovdje ja u pitanju a meni kad ti bolovi dođu uvijek nagovijeste vješticu. jojjj znala sam da ću počet brijat. idem malo meditirat, ovo ne ide u dobrom smjeru....
    i imam jedno pitanje za vas cure. zašto brevactid dobivate i nt? ja sam ga u oba slučaja dobila samo kao štopericu

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Čupko1 ako si imala trodnevni transfer, onda brojimo iste dane (punkcija 12.6.?)
    Javi što kaže istražiteljski test.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala ti, klara!

ma zaboravila sam pitati doca sto se toga tice... stvar je u tome da je kod mene vanishing twin sindrom i druga GV je jos tu pa zelim biti sigurna da smijemo. a i do sad mi je jajnik bio poveci...

pusa svima i sretno!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kao potporu žutom tijelu, ali samo u slučaju kad nema šanse za hs....
    dobila sam jedan na dan trasnfera, drugi 5.dpt

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zna li netko tocno koliko brevactid 5000 ij ostaje u krvi-urinu?

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zna li netko tocno koliko brevactid 5000 ij ostaje u krvi-urinu?
    Moraš pričekati bar pet dana, pa testirati 6. dan (btw meni uvijek 6. dan pokazalo minus, dakle da je brevactid izišao iz organizma)
    Sretno!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja danas našla par kapi krvi na gaćicama. stomak me od jucer bolucka ko za menzis. 10. dpt....
    moglo bi biti dobro a moglo bi bit i loše
    znam samo da ću poludit.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno bok

curke evo ja sam nova, ali pošto imam isti problem kao i vi, odlučila se uključiti.samo kratko 1IVF, sd 14 deca + 53 menopura, 21.6.punkcija 3 js, 24.6. vraćene dvije 8st,6st., beta 5.7. terapija andol100, utrići 2*3
    prije transfera dan počelo bolit u trbuhu, jutros oko 4-5 bol me probudila i boli me cijelo dan kao da ću dobiti, tj tako me boli još od punkcije malo jače ili slabije.
    napuhana, opseg stomaka povećao se, bradavice bolne.od 2 dana punkcije prisutna tem 37 ( rekli da je normalno od progesterona)

ne znam što da mislim ali ne mogu dočekati ponedjeljak::

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

malo sam off topic, ali da ne otvaram novi topic molim cure sa iskustvom da mi odgovore. bila sam kod gin. 6+5 i nije se jos vidio otkucaj srca. moja pesimisticna dok. mi kaze ako se iduci put nista nevidi moram na ciscenje. kod mene se je na uzv poprilicno kasno i vidio plod, a moja pesimisticna dok. me je skoro bila uvjerila da je vanmaternicna. kada se je kod vas vidio otkucaj srca bebe? puno hvala

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moj test bio pozitivan i prekjučer i jučer i danas... Danas je bila i prva beta - 528,60! Cure koje čekate držite se, a mi krećemo dalje, po novu betu u srijedu, pa prvi ultrazvuk, pa malo srce koje kuca i sve redom. Samo da bude sve ok, jako sam sretna ali jako me strah. Pusa svima!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Čupko1 prvotno napisa Vidi poruku
    Moj test bio pozitivan i prekjučer i jučer i danas... Danas je bila i prva beta - 528,60! Cure koje čekate držite se, a mi krećemo dalje, po novu betu u srijedu, pa prvi ultrazvuk, pa malo srce koje kuca i sve redom. Samo da bude sve ok, jako sam sretna ali jako me strah. Pusa svima!
    Čestitam i ovdje

Kada ti je bila punkcija? (Tako da usporedim, jer ja vadim betu za 2 dana, testove ovaj puta neću raditi)

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj amly prvotno napisa Vidi poruku
    malo sam off topic, ali da ne otvaram novi topic molim cure sa iskustvom da mi odgovore. bila sam kod gin. 6+5 i nije se jos vidio otkucaj srca. moja pesimisticna dok. mi kaze ako se iduci put nista nevidi moram na ciscenje. kod mene se je na uzv poprilicno kasno i vidio plod, a moja pesimisticna dok. me je skoro bila uvjerila da je vanmaternicna. kada se je kod vas vidio otkucaj srca bebe? puno hvala
    6+5 ti je bilo 21. 6.
    A otkucaji srca su trebali početi 23.6.

Zašto tebe ta žena plaši???

(brojke sam dobila odovuda: http://www.potpomognutaoplodnja.info...ognutacalendar
    a zapamtila sam da ti je punkcija bila 20.5.)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj amly prvotno napisa Vidi poruku
    amly draga ne znam, mozda da upitas na odbrojavanju?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude za 10!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Čupko,čestitam,prekrasna beta
    Kad si prvi dan počela radit testove?

amly avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

klara puno hvala na informaciji. srce bi trebalo poceti po tablici 23.06 kucati, a ja sam bila u dok. 25.06 znaci po skolsku je stvarno trebalo kucati.
    s obzirom da se plod kod mene vidio na uzv kasnije ja predpostavljam da ce onda i kasnije poceti srce kucati. oni znaju kada je bio transver, ali i ne kada je bila implantacija koja isto moze par dana varirati. u svako slucaju u srijedu idem kod druge dok.

Cupko1 cestitam od srca i drzim ti palceve

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve hrabre cekalice

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas sam radila test i pokazao mi je drugu crticu,danas mi je 8dpt,transfer je bio 5.dan.Nadam se samo da mi nije od brevactida! Čupko cestitam i sve ce biti ok!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mrkvice, treba oko 5 dana da brevactid izađe. prije koliko dana si ga primila?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Isti dan kad i transfer,znaci prije 8 dana.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

onda bi to trebala biti prava crtica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

iako je 8 dpt jako rano za raditi test (ovo govorim drugim curama)

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mrkvica bravo, bravo - pa to je prava crtica, ipak je to 13 dana od punkcije

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala cure!! Klara, punkcija je bila 10.06., a transfer 15.06. Mrkvice i ja tebi čestitam, i sretno za Betu! Iberc, testove sam počela raditi puno prerano, 6.dpt, za razonodu

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

čupko, čestitam!!!
    mrkvica84,draga moja iskreno se nadam da je to to!~~~~~~~~~
    svim curama u postupcima, i čekalicama~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

danas sam poslala svoje podatke i htjela sam se pridružiti međutim vidim nije stavljeno, nešto krivo napravila ili..please odg

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja danas u 3 sata (nisam mogla spavati) napravila test,naravno negativan.Danas mi je 13 dnt,betu bi morala vaditi 2.7. to je 16 dnt.
    Odlučila sam prestati sa utrićima da procurim i da ovaj postupak privedem kraju.Betu ću valjda napravit u četvrtak,tek radi reda.

Sretno curama koje su ugledale pluseve~~~~~~~~~~za visoke bete!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lbrec, zasto bi prestala s utricima prije bete? pa odi je danas izvadi da budes sigurna!

jos jednom ponavljam - meni je test osjetljiv na 25 pokazao negativno, a beta drugi dan 185!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Frka,ne znam više,mala je vjerojatnost da je 13 dnt test negativan.
    Malo mi je još rano vadit betu jer mi je dr napisao 16 dnt,valjda zato kaj su mi vratili jednu mrvicu već za dva dana(u ponedjeljak bila punkcija u srijedu vraćena) to je za dva dana?
    Možda napravim još jedan test,pms simptoma još nemam...ma ničem se ne nadam....mrzim kad ne izdržim i napravim taj glupi test

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica to i je prava crtica...da beta bude ogromna!!! jesmo mi popričale malo u čekaoni prije tvoje punkcije?
    amly mislim da te ne bi trebala tako plašit...ako bude il ne bude...pa naravno da će srčeko kucati i da će biti živo i zdravo, šta ta žena uopće priča. taj dan nije bilo jer je bilo prerano i to je jedini razlog. polako i opušteni i biti će sve super
    iberc nadam se da test laže!
    čupko

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo jutros opet napravila test i negativan je,vjerovatno mi je od brevactida bio pozitivan jucer.Neznam dali prekinuti sa urticima a danas trebam dobiti!Loks moguce je,ti si ona iz pule?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

lberc, u svakom slucaju, ja se ne bih zafrkavala i prekidala s utricima dok ne bih bila 100% sigurna. tim vise sto je transfer bio 2. dan i pitaj Boga kad bi mogla biti implantacija. s obzirom na to, test je vrlo lako mogao biti i lazno negativan.
    nije da ti zelim lazno dizati nade, ali nemoj prekidati s terapijom dok ne vidis betu...
    Posljednje uređivanje od frka : 29.06.2010. at 11:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •