Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I ja se sjećam tog grčenja u prvoj trudnoći, jedino ne znam kada točno je počelo. Sigurna sam da to nije nikakav loš znak. Ovaj put ga ne osjećam, osjećam se točno kao pred mengu, niti malo drugačije i voljela bih da mi netko kaže da i to može biti dobar znak.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Čupko1 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja se sjećam tog grčenja u prvoj trudnoći, jedino ne znam kada točno je počelo. Sigurna sam da to nije nikakav loš znak. Ovaj put ga ne osjećam, osjećam se točno kao pred mengu, niti malo drugačije i voljela bih da mi netko kaže da i to može biti dobar znak.
    .. ma naravno da može! poznanica od mene je do samog pozitivnog testa mislila kako će 'dobit'... mah mene pomalo ubijaju takva razmišljanja je li ovo ili je ono... naravno da si i ne mogu pomoći i ne razmišljati o svom tijelu, k tome naši postovi doprinose, ali vidim da nije 'zdravo'

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Čupko1 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja ću ti reći .
    U mojoj trudnoći sa Sunčicom ne da sam se osjećala kao pred mengu, nego sam je i dobila. Prijateljica je imala takav PMS da je očekivala litre krvi i kupila najveće uloške - a bila je trudna. Nema baš nikakvog pravila, ništa do bete.

Nemajte se gristi za nemirovanje. Doktor V. u Mariboru mi je rekao da se treba ponašati kao svaka zdrava trudnica. Pitala sam smijem li se kupati (u moru, ne u kadi s vrućom vodom) - odgovor je bio "da". Na pitanje smijem li podizati dijete teško 13 kg odgovor je isto bio "da". A jako dobar mi se činio savijet koji nam je dala sestra J. - ponašajte se onako kako vama najviše paše.

Meni je danas 4 dpt (isto kao i sandric ). Trudim se biti smirena, ali znam da mi baš ne uspijeva. To najbolje vidim po Sunčici, jer je ona osjeti moju nervozu i sama postane nervozna. Idem danas prvi dan na posao pa ću malo manje misliti na čekanje

svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •