Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mrkvica84 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure pomoc! Mislim da sam nocas u snu dozivila o.Citala sam o tome da je stetno,sta vi mislite,ima koja iskustva sa time? Inace danas mi je 5dpt et je bio 5 dan.

mrkvice, i meni se to desilo nakon transfera (ko za vraga bas tada, a inace imam samo nocne more) i ivf je uspio! don´t worry!!

neki dan mi se to opet desilo (i to 2 puta u istoj noci!!!!! - mora da sam vec lagano isfrustrirana nakon vise od 2 i pol mjeseca sexless zivota) i na uzv-u sve ok.

kad smo vec kod toga - zna li itko kad se moze pocet s keksanjem u ivf trudnoci ?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    mrkvice, i meni se to desilo nakon transfera (ko za vraga bas tada, a inace imam samo nocne more) i ivf je uspio! don´t worry!!

neki dan mi se to opet desilo (i to 2 puta u istoj noci!!!!! - mora da sam vec lagano isfrustrirana nakon vise od 2 i pol mjeseca sexless zivota) i na uzv-u sve ok.

kad smo vec kod toga - zna li itko kad se moze pocet s keksanjem u ivf trudnoci ?
    Mrkvice ne brini, i ja ti to kažem iz iskustva.

frka doktor V. u Mariboru mi je rekao da se nakon transfera ( i dalje ako je beta pozitivna) treba ponašati kao i svaka druga trudnica. A inače se dugim trudnicama ne zabranjuje seks.
    (naravno izuzteak je rizična trudnoća)
    Znam koju količinu frustracije dugotrajna apstinencija izaziva jer sam kroz to prošla. Ali moja trudnoća je bila rizična. Ne vidim smisla u prolaženju kroz tu frustraciju (koju vjerojatno i beba osjeća, kao i svaku drugu maminu frustraciju i nervozu) ako je turnoća ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •