Stranica 56 od 58 PrviPrvi ... 6465455565758 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,751 do 2,800 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica jesam da. nemoj prekinut sa utrićima, ja barem ne bi do bete, jedino ako prokrvariš. kad ti je beta? sa tim testovima nikad ne znaš, bilo je svakakvih situacija

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Betu imam 05.07.Kako se ti osjecas loks,kad ti je beta?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica ja se osjećam kao da ću svaki čas dobiti m, već sam i dosadila sa time, al tako već par dana, jučer pogotovo, ako nisam sto puta pogledala gaćice. cicke me bole za umrijet, baš kao pms, tako da se ne nadam previše. meni je beta 07.07. vidim da su ti vratili e 5 dan, jesu bile blastice? koliko su ti vratili? ja sam ti imala "samo" 2js i jednu su mi vratili

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jednu morulu su mi vratili,koj dan si ti imala et?I mene boli sve kao da cu svaki cas dobiti,i tako vec 2 dana,vjerovatno cu i dobiti danas

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

u petak punkcija u pon et. sad ne znam valjda se to računa kao 3. dan

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

loks nadam se da su to oni dobri bolovi.sinoc kad sam se obrisala sam vidjela kao neku malu zilicu,da li bi to moglo biti od implantacije?? Iako cisto sumnjam s obzirom da sam et imala 5 dan ali je bila morula.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja napravila još jedan test,opet negativan,tako da sam sad 100% sigurna da od ovog postupka niš,sutra vadim betu,tak da mogu u četvrtak na posao,pošto sam na godišnjem,pa da mi ostane još koji dan.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mrkvica a može biti, svakakva su iskustva...iskreno nadam se da je implant
    iberc

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno bok

evo da se i ja u uključim....ludim 5dpt....1IVF SD, 2js,8st,6st, punkcija 21.6.,transfer 24.6., beta 5.7.

ja 34g
    mm 40
    please ludim, bolove imam od punkcije....a danas počelo i dolje probati

terpija 14 deca + 53 menopura

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure...nova sam...al vas pratim duuugo duugo....meni je danas 8dpt ( ako je nulti dan transf) i molim vas recite mi dali bi graničilo sa normalom ako sutra napravim test, jer ja ću svisnuti . prvih pet dana stalno su me bockali jajnici, leđa ubijala i stalno nešto...sada samo (.)(.) i neka glavobolja i stalno od dosade jeeedem....i osluškujem simptome..e da, ali vjetrovi - katastrofa...muž mi je rekao da se već u zidove sve uvuklo

sretno svima i Bože daj nam poztivne bete

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

slow danas se čula sa frendicom koja je bila na IVF ona radila 7 dan od transfera i pokazalo je.....s tim da je rodila dvojke, pa možda i to ima veze...
    siptome imam kao i ti, čak i vjetrove, sve me boli kao da ću dobiti....tansfer bio 24.6. sutra ću raditi test
    a možda ti ovo može koristiti

o se nakon transfera događa u maternici?
    Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
    1 dpt...zametak raste i razvija se/
    2 dpt...zametak se razvija u blastocistu/
    3 dpt...blastocista se izliježe iz omota/
    4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice/
    5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu/
    6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice/
    7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa/
    8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv/
    9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt... još više HCG-a se luči
    11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Slow,mislim, da ti je sutra malo rano za test..ajd pričekaj još koji dan,bezveze ćeš se živcirat.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

slow, ako je transfer bio 5. dan nakon punkcije mozes raditi test, a ako je bio 3. onda pricekaj jos dan, dva. Gdje si bila u postupku? Kakva ti je bila stimulacija, te koliko jajnih stanica si imala? Da li su ti mozda koju jajnu stanicu zamrznuli?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

slow, moram nadodati da smo imali vjetrovitu čekalicu bete koja je sad prekrasna trudnica, ~~~da za koji dan javiš plus.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mi smo bili na VV, punkcija je bila 19 a transfer 21. Imali smo tri folikula, 2 js i dva embrijića su nam vratili i radila sam danas test i naravno negativani a beta za 7.7. rečena ( zašto tako kasno )...ne znam sigurno je prerano ali opet, pa zar nebi nešto pokazao ipak je prošlo već dosta vremena...
    Kako ste vi, jel ima šta novoga...koji plusić?

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure danas 7 dpt radila kućni test srednja vrijednost bete bi trebala biti od 16-24 po tablici koju ću vam dolje staviti, pojavila mi se jedva vidljiva ali vidljiva crtica...ne znam dali da smijem malo više nadati.....luda sam.....

Najbolji izvor je tablica s http://betabase.info za jednoplodne trudnoće, a izvadak stavljamo i ovdje:

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Evelin, kažu da nije bitna jačina crtice bitno je da je crtica i od srca ti želim da bude najdeblja na svijetu samo se sad opusti i mazi mrvice u buši...a koji su ti dan mrvice stavljene nakon transfera? Dali to ima velikog utjecaja na testove...
    ...ja hoću plus...veliki...i sanjala sam da nam je beta preko 2000 ....pukla skroz

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evelin, možeš se nadati ako nisi prije par dana primila injekciju brevactida. Mislim da treba oko 5 dana da prestane njen utjecaj na organizam. Držim fige da je to T
    Posljednje uređivanje od Marnie : 01.07.2010. at 10:19

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evelin 7dpt i vec vidljiva crtica wooowww ......sretno navijamo da je to to......kad si vec pocela te testove tako rano radit onda ga napravi i ujutro ....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme ajme ajme ja bi vas zadavila!
    nemojte se ljutiti ali bi!!!
    radit test 7. dpt? to je samo mučenje sebe, ništa drugo. šta će moć pokazat? maksimalno blagu crtu. šta dobiješ kad vidiš blagu crtu? nervozu na n-tu. i još čekanja (što je normalno, jer je 7. dpt fakat PRERANO.
    ja sam 2 puta imala pozitivan test. dva puta su mi se noge odsjekle od sreće. oba puta nisam mogla izdržati 14. dpt već sam test napravila 10. ili 11. dan. i znate šta? imala sam oba puta biokemijske. i opet sam čekala i čekala i gledala kako beta pada. i volila bi da nikada nisam napravila te testove jer biokemijska, bez obzira što ljudi tvrde da je to dobar znak, satare čovika do daske. dobiješ nadu i onda te ubije. da sam čekala do 14. dana, vjerojatno ne bi ni skužila da sam imala biokemijske.

i zato ja više NIKADA test neću raditi prije 14. dpt, jer ništa pametnoga prije toga ne mogu saznati. a koliko god se nervirala ne znajući, da sad napravim test i vidim blidu crtu popi##ekala bi.

dakle, danas mi je 12. dpt i šizim jer imam pms bolove već 2 dana i jedva čekam tu subotu ujutro kad ću se popiškiti na test i završiti ovu agoniju.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

U pravu si Pinky...ali kad smo sve tak jadne....pa kad bi se čitalo sve od početka čovjek koji nije u ovome mogao bi se slatko nasmijati...a kad nam je tako lakše....
    Nego, daj mi recite kada da onda ja napravim test ako su embriji bili stari dva dana...danas je 1o dpt i jako sam napuhana..a (.)(.) bole ali ništa pretjerano nit su baš uvećane ...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

21.6.bila punkcija a 24.6.vraćena dva embrija 8st,6st......a dr me naručila za betu u ponedjeljak 5.7.i kontrolu znači 11 dpt........27.6. sam si sala 1 injekciju deca, a sada samo andol 100 i utrići....a luda sam i sa tom crticom i bez nje...(jučer mi ukrali novi motor)

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja bi napravila kućni sutra to ti je 11dpt, jer meni je doktorica rekla 11 betu trebala bi biti cca 100 ,kada ti rekli betu?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni su rekli da napravim betu 2 tjedna nakon transfera, 03.07.
    ne želim je raditi prije jer ne želim više u životu vidit blijede crtice i bete oko 20. hoću drugu crtu deblju od prve i barem trocifrenu betu iznad 200. eto.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    meni su rekli da napravim betu 2 tjedna nakon transfera, 03.07.
    ne želim je raditi prije jer ne želim više u životu vidit blijede crtice i bete oko 20. hoću drugu crtu deblju od prve i barem trocifrenu betu iznad 200. eto.
    Pinky draga bice to dobro, u pravu si za sve i izdrzi jos 2 dana kad si vec toliko. Ja idem vaditi betu ujutro i istog sam razmisljanja kao i ti, nema te sile koja bi me natjerala da uradim test. Bojala sam se razocarenja i od svega toga sam pustila sve dane u neizvjesnosti da zivim kao "trudnica" bar do bete dok se ne dokaze suprotno. I tako eto prevali sve te dane i ujutro ranom jutrom idem dati krv na analizu pa sta bude. Nesto sam sva smusena, blizi se dan kad cu saznati pa me hvata strah. Ipak je ljepo zivjeti u nadi da je sve dobro, mada iskreno ja sam 90% razmisljanja usmjerila u suprotnu stranu i negativan ishod, ne znam od straha i izgubljenosti ja sam najmanje bila pozitivna. Valjda je i vama svima bilo prvi put tako. I bas bi me obradovala pozitivna beta sutra onako bas do srca.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za drugu deblju crtu!!!!!!!(malo trudničkih vibrica)
    Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ines31 što se dogidilo sa ovom betom 194.7

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dolazi joj beba 30.11.2010. (bar tako ja čitam potpis, ne znam)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    dolazi joj beba 30.11.2010. (bar tako ja čitam potpis, ne znam)
    U pravu si Pinky, dolazi nam bebica 30.11.!!!!!
    Drži se!!!!!!!!!1

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ajme moja sandric, to ko da sam ja pisala. a 4. mi je put. koliko god užasni i nervozni bili dani u ova 2 tjedna, kad dođu kraju hvata me tuga, jer sam se barem ovih 15 dana mogla furati da sam trudnica. uskoro dolazi presuda, nema više pretvaranja. ili jesi, ili nisi. a to je najteže.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i ogromnu beturinu

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

čestitam ines,velika pusa bebici

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moja beta danas 1,20 u 10.MJ idemo u nove pobjede!! Sretno svima!!!!!!!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ajoj žao mi je mrkvica, baš mi je žao! drž se i kako biš sama rekla u nove pobjede na jesen

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mrkvica, a baš mi je žao, drži se!!!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mrkvice baš mi je žao.... ali bravo za stav!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mrkvice žao mi je , drži se, odmori se ,ljeto je,..pa ponovo....

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mrkvice, zao mi je...ali bit ce, samo s ne predati. ja cekam betu, a vec razmisljem o devetom mjesecu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mrkvice zao mi je......((
    jel to bio stimul. postupak ?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evelin sta je s tobom jesi radila ponovo test ili cekas betu ??

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Klomifen,to se racuna kao prirodni?U 10.mj.idemo u stimulirani

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

baš to i mene zanima, šta se misli pod prirodnim a šta pod stimuliranim postupkom?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

femara/klomifen solo se racunaju kao prirodni (ili čisti prirodnjak, ali malo tko to radi)
    femara/klomifen plus još do 10-12 inekcija polustimulirani
    stimulirani - inekcije u kratkom ili dugom protokolu

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

crvenkapice 77 nisam ništa radila, u komi sam ,ukrali su mi novi motor,prije 4 dana poginula frendica, tako da sada već počnjem sumljati, nakon tolikog stresa to je gotovo nemoguća misija, ali zato za vas druge šaljm vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    a ja u ponedjeljak kako je rekla dr. idem vaditi betu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ne predaj se evelin....menge jos nema - nade ima....zao mi je zbog frendice znam vrlo dobro kako je to........
    za ponedeljak ~~~~~~~~~javi nam~~~~~~~~~~

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evelin možda će ti baš zato uspiti

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

baš mi je žao mrkvice

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Svim čekalicama od srca želim da dočekaju svoju betu...a ja ću na jesen jer nažalost danas je stigla menga...jučer je nešto počelo i cijeli dan mi davalo nade da nije menga, ali danas..
    sada cure utriće ne stavljati ili ipak ići na betu da se potvrdi ? Prvi mi je put pa ne znam....čuvajte se

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj slow prvotno napisa Vidi poruku
    Svim čekalicama od srca želim da dočekaju svoju betu...a ja ću na jesen jer nažalost danas je stigla menga...jučer je nešto počelo i cijeli dan mi davalo nade da nije menga, ali danas..
    sada cure utriće ne stavljati ili ipak ići na betu da se potvrdi ? Prvi mi je put pa ne znam....čuvajte se
    Nemoj prestati s utrićima dok ne napraviš betu ili test. Menga ne mora značiti da nisi trudna. Nije velika vjerojatnost, ali može se desiti.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj prestati s utrićima dok ne napraviš betu ili test. Menga ne mora značiti da nisi trudna. Nije velika vjerojatnost, ali može se desiti.
    Ovo je baš precizno rečeno. Ima zaista slučajeva (ne često) da menga dođe, a zapravo se cijedi hematom, i beta bude pozitivna, nekad s dobrim ishodom, nekad ne.
    Pinky, a jel curiš? Znaš da ponekad ima lažno negativnih testova, a obratno ne...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pinky, i ja bih provjerila betu...kada sam u ZG kupovala Clear Blue, prodavacica u ljekarni mi je rekla da je njoj bio minus, a bila je trudna...upozorila me da se ne pouzdajem samo u test..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •