Stranica 6 od 59 PrviPrvi ... 456781656 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2906

Tema: Nakon transfera

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    Citiraj nataša prvotno napisa
    i mrzim što ti utrogestani spriječavaju dolazak M!!!!
    u potpunosti se slažem s tobom, ja sam kalendarski jučer trebala dobiti. moja M je uvijek ko švicarski sat inače, a sad 3x2 utrića dnevno :/ imaš ti kakvih testova doma da piškiš?
    ja sam trebala dobiti u nedjelju, tad sam i imala one grozne grčeve i bol u krstima, ali doduše nakon puno rada po kući, poslije sam odležala pa me popustilo..bila sam sigurna da ću dobiti tad!!

nemam testova, previše ih se bojim, NIKAD, ALI NIKAD mi nije bio pozitivan, pa ih se bojim kupovat!! ti? oćeš napraviti koji?

ma, ja nisam u Hrvatskoj u petak, tako da ne mogu vaditi betu, tek u ponedjeljak, pa ne znam šta mi je činiti :/

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

inače, sve radim normalno, ali poptuno normalno, ničega se ne ustručavam...kuham, perem, spremam, hodam....

i ja stavljam 3*1 utrić :?

grozno mi je ovo čekanje, stvarno, odlasci na wc i gledanje u gaće , grozna neizvjesnost

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

o Čupko1 moja draga neuračunljivost nam je svima, čini se, jednaki predznak!
    jel ti osjećaj da ćeš dobiti samo osjećaj ili te nešto boli? jer cure pričaju da je to jedan od najuobičajenijih simptoma... mene ne boli uopće! ja kao da nikad neću više procuriti (što je dobar znak da hoću). ko sumanuta osluškujem što mi se događa oko jajnika - nema neke akcije... gledam cicke, nisu bitno drugačije i ne bole... ali sam teška sama po sebi, mm stvarno treba nagradu jer me trpi!
    i čestitam ti na hrabrosti za betu, ja još ni jedan test nisam kupila, a i od petka strahujem. javi obavezno!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Čupko1, stvarno svaka čast na hrabrosti za betu!!!

ali bar ćeš već popodne znati, dok ksena28 i ja nećemo

mene bole krsta skroz lagano, i pritisak dolje u stomaku, Čupko1, i mene zanima ono što te pitala ksena28, imaš li osjećaj da ćeš dobiti ili te nešto boli?!

i ja imam osjećaj da samo utrogestani sprečavaju dolazak M!!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ksena, to je 95% jaki osjećaj da ću dobiti, a ostalih 5% uz to osjetim i laganu bol. I sjetila sam se još dvije stvari. Prije par dana me prilično bolio donji dio leđe (inače me to ne boli), ali pripisala sam to napuhnutosti i povećanom volumenu trbuha, a sanjala sam jedan dan nekakve prostote pa sam u snu imala O uslijed čega me probudila neugodna bol i zatezanje maternice. :?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma ja mislim da ćemo mi popodne hopsati od sreće tebi i tvojoj teti beti meni su tvoji simptomi dobro poznati iz tih tekstova o "pravim simptomima", od kojih ja btw imam samo glad

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Jel ima u tim tekstovima i 20 negativnih OPK?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Čupko1 prvotno napisa
    Jel ima u tim tekstovima i 20 negativnih OPK?
    a šta je OPK? :?
    možda zvučim glumpavo, MOŽDA TO ČAK I JESAM, ali stvarno ne znam :?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

To su trakice za praćenje ovulacije (urinski testovi), koje se inače mogu (mada to se kao ne preporučuje) koristiti i kao test za trudnoću. Često pokažu trudnoću prije pravog testa, samo što one da bi bile pozitivne moraju imati jako izraženu drugu crtu, za razliku od pravog testa gdje je dovoljna i najsvjetlija. Eto ukratko. Uglavnom moje su jako svijetle. I imam 20 takvih.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e sad ne kontam u čemu je razlika između svijetle i tamne crte? crta je tu očito jer je odreagirala na nešto, ako tog nečeg ima i malo, obnda je to to!pretpostavljam?!

BTW, šta je s reginom?!ništa se ne javlja :?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e sad ne kontam u čemu je razlika između svijetle i tamne crte? crta je tu očito jer je odreagirala na nešto, ako tog nečeg ima i malo, obnda je to to!pretpostavljam?!

BTW, šta je s reginom?!ništa se ne javlja :?
    mislim, skinuta je sa liste čekalica beta, ali ne znam šta se dogodilo?!ili sam nešto propustila?

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da, gdje je strike???

ja sanjala da sam procurila, ali ništa... doduše, ništa ni ne boli, cicke su gotovo bezbolne (ali ogromne), jedino saam razdražljiva i ono :shock: luda već... ko će to izdržat do petka :?
    Evo me,još uvijek imam smeđi iscjedak pomiješan sa krvlju i sad baš razmišljam šta da napravim. Dal da sad preskočim utriće pa nek pošteno procurim ili da se i dalje mučim stavljanjem. Već mi dosta svega,ipak mislim da ništa od toga

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja kupila test, osjetljivosti 25mlU/ML. JEL RANO ZA NJEGA? Danas mi je 12.dpt

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ljudi meni je od jurtos narasao stomak za bar 2 broja. raskopčala sam suknju i navukla majicu preko nje jer ne mogu više drugačije ni sjediti ni stajati. jedva čekam da idem kući s posla. jel ima netko takvih problema?
    dans mi je 12 dpt

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja kupila test, osjetljivosti 25mlU/ML. JEL RANO ZA NJEGA? Danas mi je 12.dpt
    Mislim da nije rano,sad bi već beta trebala biti puno viša od 25

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nataša, kad piškiš?

čupko1 javi nam

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nataša, kad piškiš?

čupko1 javi nam
    pa ne znam oću li uopće, bila sam danas u apoteci kupi si normabele i ujedno pitala za test pa mi ova ponudila taj jako osjetljiv!!
    sad ne znam šta da radim, prvo sam mislila, kao što znaš, da neću ništa do ponedjeljka, a sad mi je već pomalo muka!!!!

ti?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam na rubu da odem po test!

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam na rubu da odem po test!
    Ajde cure,popiškite se! Prije ćete ugledati +

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa
    ljudi meni je od jurtos narasao stomak za bar 2 broja. raskopčala sam suknju i navukla majicu preko nje jer ne mogu više drugačije ni sjediti ni stajati. jedva čekam da idem kući s posla. jel ima netko takvih problema?
    dans mi je 12 dpt
    Meni je tako već treći dan. Počelo 10. dpt. Napuhan je i tvrd pogotovo iznad pupka...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja beta 4,27 11.DPT (transfer peti dan).
    Mislim da je to to.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Čupko1 ja slabo razumijem te vrijednosti, jel to znači da je doista to to? mislim, možda je tako niska jer si je rano vadila?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mislim da znači.
    Čak mislim da tih 4 može biti ostatak od Choragona.
    Možda postoji neka teoretska mogućnost, ali ako postoji mislim da je manja od promila

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Čupko a šta da ti ponoviš tu betu u petak?

rijecanka77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dans mi je 12 dpt
    Meni je tako bilo odmah poslije punkcije, onda se smirilo i opet pogoršalo jer je došlo do trudnoće i lagane hiperstimulacije...
    Mogu obući jedino suknju, a hlače nema šanse da niti jedne zakopčam. Uglavnom sada sam 6+3 i imam trbuh kao da sam u ne znam kojem mjesecu trudnoće.
    Moj savjet su ti mali obroci više puta dnevno i puno tekućine...bez teške hrane. A možda si trudna?!

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo me opet s vama.

U petak sam imala punkciju, nakon toga sam dobila terapiju utrići, andol 100 i Dexamethason. Već 3 dana jako mokrim iako ne pijem toliko tekućine, noću se budim po 2-3x prepunog mjehura. Da li je koja od vas imala takve probleme?
    Sumnjam da sam se prehladila jer me ništa ne boli, ne peče, a mjehur se stvarno dosta brzo puni. Može li biti od kojeg od ova 3 lijeka?

Danas sam imala transfer, al nisam spominjala ništa.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ali kako ste obje dobile menstruaciju pod utrogestanima?!

ma, bar vam je agonija prošla, a ne nadati se do petka i onda ništa....toga je mene strah :/

ali zašto pod utrogestanima????????????????????????????????????? ??????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa
    dans mi je 12 dpt
    Meni je tako već treći dan. Počelo 10. dpt. Napuhan je i tvrd pogotovo iznad pupka...
    .. hmmmm.. 10d.p.t.? ja sam danas napuhana, tvrd mi je stomak ispod pupka a tek mi je 5 d.p.t., (petak ET) grudi bole samo ako ih stisnem - ko bi ga znao... jučer sam imala grčeve, a i danas koji, ali ne jajnici već općenito ispod pupka i pojave se tu i tamo, spavam kao onesvještena a budim se kao da nisam spavala

ne želim kupiti test jer mi choragon još nije prošao kroz 'sustav' a na ß idem idući četvrtak :/

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ali kako ste obje dobile menstruaciju pod utrogestanima?!

ma, bar vam je agonija prošla, a ne nadati se do petka i onda ništa....toga je mene strah :/

ali zašto pod utrogestanima????????????????????????????????????? ??????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????
    .... svako je individualan.... možda je dobro nazvat i reći da imaš sukrvicu.... ?

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno wc, wc, wc

Citiraj BubaSanja prvotno napisa
    Evo me opet s vama.

U petak sam imala punkciju, nakon toga sam dobila terapiju utrići, andol 100 i Dexamethason. Već 3 dana jako mokrim iako ne pijem toliko tekućine, noću se budim po 2-3x prepunog mjehura. Da li je koja od vas imala takve probleme?
    Sumnjam da sam se prehladila jer me ništa ne boli, ne peče, a mjehur se stvarno dosta brzo puni. Može li biti od kojeg od ova 3 lijeka?

Danas sam imala transfer, al nisam spominjala ništa.

... koliko znam rijetko koja od nas ne trči na wc - naime ja bi vjerojatno prehodala Saharau s dec vode, toliko o mom piću, a svejedno idem na wc kao da sam popila litre i litre- meni je to isto facinantno - od kud ta tekućina? :shock:

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znači normalno je to turbo-mokrenje.

Cure, koliko i kako ste zapravo provele ono mirovanje prvih par dana? Sasvim ležanje ili poluležeći stav na krevetu? Ja svako malo ustajem po nešto ili na wc.
    Tješim se da piše "mirovanje", a ne "strogo mirovanje". Valjda neću nešto pokvariti ako ne ležim cijeli dan odnosno ako sam uglavnom u polusjedećem položaju. Inače ništa drugo ne radim osim što sam maloprije oprala par tanjura.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Meni je isto doktor rekao mirovanje i naglasio da to ne znači ležanje već sjedećki gledati tv, jesti za stolom i slično. Nakon 5 dana od ET može lagana šetnjica...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Ogla prvotno napisa
    .. hmmmm.. 10d.p.t.? ja sam danas napuhana, tvrd mi je stomak ispod pupka a tek mi je 5 d.p.t., (petak ET) grudi bole samo ako ih stisnem - ko bi ga znao... jučer sam imala grčeve, a i danas koji, ali ne jajnici već općenito ispod pupka i pojave se tu i tamo, spavam kao onesvještena a budim se kao da nisam spavala

ne želim kupiti test jer mi choragon još nije prošao kroz 'sustav' a na ß idem idući četvrtak :/
    Ma i ja sam od početka napuhana i probadalo me, ali nije bio ovoliki trbuh kao sada. Ovo je prestrašno. Sad je stvarno ogroman. I grudi su isto narasle i bole na stisak. Sutra ću znati na čemu sam, konačno je beta...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa
    Ma i ja sam od početka napuhana i probadalo me, ali nije bio ovoliki trbuh kao sada. Ovo je prestrašno. Sad je stvarno ogroman. I grudi su isto narasle i bole na stisak. Sutra ću znati na čemu sam, konačno je beta...

go, Tibi go!

vezano za mirovanje: prvi put sam ležala što je više moguće, ali je doktor rekao : može sat vremena šetnje prije podne i sat vremena šetnje posljepodne... zapravo sam shvatila da to 'mirovanje' potrebno za miran i nesmetan daljnji razvoj zametka...

ovaj put sam napravila slijedeće, odležala sam manje više cijeli vikend, a u ponedjeljak sam išla na posao - psihički sam puuuuno bolje nego prvi put.

posao mi je 'pred kompom' a i pred kompom sam bila i dok sam mirovala i prvi put, prema tome.... nadalje me me moje kolegice paze i kada se umorim od ustajanja 'za ovim i onim' kažem da 'mi je dosta' i nema problema - MM me svako jutro doveze tik do vrata i tu me pokupi za doma.

u svakom slučaju je bolje ne mirovati 'prikovan za krevet' i dobro je staviti jastuk ispod nogu i radi utrića i radi prokrvljenosti - eto gac - toliko od mene.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dakle, aj ipak jutros nisma radila test, ne usudim se, želim se još malo nadati!

krsta me bole, pritisak mi je, i vjerujem da samo što nije!

osjećala bih se glupo da potrošim test i gadno se razočaram :/
    sztra bih trebala radit betu, međutim nisam tu, pa će sve čekati do ponedjeljka.

svim suborkama želim dooooooooobre bete , a ja se javim u nedjelju naveče imal li šta novog :/

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Meni je sutra 14 dpt i mogla bih lijepo izvaditi ß i znati na čemu sam, ali ne ja sad moram čekati do utorka što če biti 18 dpt da saznam jesam ili nisam!
    Tko zna koliko košta vađenje bete bez uputnice?

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

165 kuna u Suncu, gotovo za sat i pol
    isto toliko i u Breyer, gotovo je negdj iza 14

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mislim da ću sačekati utorak ipak, možda nabacim neki testić iako čisto sumnjam.
    Danas se osječam malo bolje malo mi je lakše u stomaku imam samo osječaj da imam neku kvrgu unutra s desne strane pupka malo višlje. I grudi su mi nekako lakše, a i utriče kad stavljam osjetim da je sve nekako malo splasnulo. Nočas sam bolje i spavala samo već dvije noći imam osječaj da imam temperaturu. Povremeno me love neki grčevi, ali mislim da je i zbog probave jer trčim na wc.
    Eto sada sam se malo izjadala!

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj thaia28 prvotno napisa
    165 kuna u Suncu, gotovo za sat i pol
    isto toliko i u Breyer, gotovo je negdj iza 14

Ako vadiš u Suncu možeš dogovoriti slanje nalaza na mail, šalju u roku od sat-dva.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno ajme...

... noćas grčevi u donjem dijelu trbuha, jutros nakon utrića, sukrvica. kad idem na wc, sukrvice nema. a tek je 10. dpt.
    je li to normalna "nuspojava" ili se mogu pomiriti sa time da ovoga puta ništa... :?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

SVIM koji sutra idu vaditi betu, želim svu sreću i da razvesele sebe, svoje bližnje i nas sve!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa
    SVIM koji sutra idu vaditi betu, želim svu sreću i da razvesele sebe, svoje bližnje i nas sve!!!
    POTPISUJEM!!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno eto...

... i jutros isto.
    da prestanem sa utrićima? ili da čekam ponedjeljak kad mi je vrijeme za betu. nemam pojma što da radim.

maja8 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Re: eto...

mislim da to može biti i implatacisko moje je mišljenje da ne prestaješ sa utrićima dok god se ne izvadiš betu, neka me cure isprave ako griješim

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pozdrav cure!
    meni je 11. dan nakon tranfera. 5 dan nakon punkije je bio ET. sve dane sam osjećala bol u donjem dijelu stomaka kao kred menstruaciju, grudi su mi bolne i velike... posljednja dva dana povremeno iman prilično bolne grčeve(4-5 puta u 2 dana)....betu vadim u ponedjeljak.... molim vas napišite da ti grčevi nisu ništa alarmantno..................

PP

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Re: eto...

Citiraj maja8 prvotno napisa
    mislim da to može biti i implatacisko moje je mišljenje da ne prestaješ sa utrićima dok god se ne izvadiš betu, neka me cure isprave ako griješim
    hvala majo! i ja sam se ponadala da je implatacijsko. ali danas mi je već 11 dpt. ionako još nisam u zagrebu. u ponedjeljak trebam vaditi betu. stavljat ću utiće i dalje...

zna li itko može li se takvo krvarenje pojaviti ukoliko se neka blastocista ne primi. meni su ih vratili 3. možda se ipak koji mališan održi...

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mummywannabe, evo da te odmah utješim , i meni je tako bilo, par jakih grčeva na dan kao da ću tog trenutka dobiti stvari, i to se nastavilo još nekih mjesec dana od pozitivne bete pa prošlo, tako da se nadam da će ti biti kao i meni
    svim čekalicama i nek vaše bete budu velike

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj gugi32 prvotno napisa
    Citiraj vinalina prvotno napisa
    POTPISUJEM!!!
    x

165 kuna u Suncu, gotovo za sat
    i to potpisujem, isprobano 3x

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

3 dpt danas...boli me desni jajnik, desni kuk, čak desni dio leđa iznad guzice.

Nadam se da je normalno :/

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

joooj..Ordep, hvala ti puno na ovom odgovoru..momentalno iman oogroman tupavi osmjeh razvučen preko cijelog lica.thx thx... )))

Pozz svim čekalicama.....

Stranica 6 od 59 PrviPrvi ... 456781656 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •