... a da vidiš kada trčiš za vlakom![]()
Ogla prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Sretno sutra, baš držim fige i čekam vijesti!![]()
Hvala Bubojavim se ja.... ako ništa ne bude planiram orgazmičko ljeto....
![]()
![]()
![]()
Vi se sve toliko smijete od moje muke da ću poludjeti......![]()
a neznate kako sam se ja sirota uplašila da ću zbog toga izgubiti svoju mrvicu jer je to bilo 5-ti dan nakon transfera prvi put.....![]()
dajte malo utjehe molim vas...
u ponedjeljak vadim betu...... :shock:
sissy prvotno napisa
Draga sissy, smijemo se jer je smiješno, ali u drugu ruku apsolutno razumijem tvoj strah i paniku i znam da bih i sama reagirala isto, možda i gore. 5 dan od transfera, ne bi smjelo biti straha od izbacivanja, za to se vrijeme implantacija uglavnom već trebala dogoditi.
I ja se spremam u ponedjeljak na betu.....uh....![]()
![]()
Ma ne daj se sissy,ako kojim slučajem ne uspije(ne daj Bože),nemoj si ni prebacivati da je zbog toga.Malo mi preoprezno gledamo na to.Na transferu je dr. rekla jednoj ženi:ma možete sve raditi,jedino ne fizički teško-pa koliko žena ostane trudno a ni ne znaju da su trudne.Čak po nekim novim studijama što sam čačkala,kažu da to čak može i pomoći jer se zametci nalaze u prirodnoj sredini.![]()
da meni su isto to rekli nakon transfera, ma cure valjda će sve biti ok.
Bubasanja zelim da se u ponedjeljak nađemo ovdje sa lijepim vjestima obadvije vibram za to...![]()
sissy tebi 5dnt a meni 3.
znači da ja po tome nemam nikakve šanse
kako god ispalo san mi je bija odličan![]()
ja sam cijelu noć sanjala da u rukama nosim bebu-možda 2 tjedna staru-ali nažalost tuđu. :/
pčelice ako je bila cirica kazu da je to dobar znak :D![]()
bubasanja a šta bi to trebalo značiti? možda ništa alarmantno, nazovi doktora i pitaj ga....
pa ne bi valjda menga bila, rano je.... :shock: :shock:
navijam da je implatacija i da bi nam se mogla brzo javi sa ljepom ß
Ne znam što da ti kažem, sissy :/
Ovo je definitivno neki novi moment jer tog do sad nije bilo nikad.
sissy šaljem kissy - ne se ljutiti mi volimo orgazme... naime tolike priče o sexu a nigdje sexa, pa se veselimo što nam lijepo sanjaš.... ne ozbiljno, nemoj se sekirat, ako 'mrva' oće onda će se uvatit taman vježbala i dizala gajbe.... mozak na pašu i normabel u usta....slušaj lipo glazbu kja ti diže raspoloženje (ništa sexy), gledaj lipe filmove s happy endom, radi pedikuru, manikuru, depilaciju, jedi čokolade i svašta nešto šta te veseleli
...a glede mede 3. dan 5 dan... meni se onda uvatilo 11 dan kada je ß 52,4 - sada su muke ježeve do idućeg vađenje krvi... naime u subotu radim, more li se negdje vaditi krv u nedilju?
.. oj pčelo? kako živci? kako bujen grudi?
.. bubo iscjedak?- :D nadam se da je 'to to' bemti miša... diplomirat ćemo na simptomima
bubi čitaj 5 stranicu ove teme nakon transfera...![]()
ok ogla onda ti je oprošteno....![]()
![]()
![]()
![]()
Ogla, onda ovo izgleda da ti je ono nekidan i moglo bit implantacijsko, šta ne?
Sissy, pročitala sam, daje nadu, hvala![]()
![]()
![]()
BubaSanja prvotno napisa
... ko će ga više znat :? , meni je počelo s malo, pa nastavilo, pa tamnilo, pa i sada još malo imam... nisam pametna stvarno.... sestra veli da more bit od utrogestana ....
ponovno šaljem link
http://www.zena.hr/clanak/trudnoca/i...noci/1275.aspx
znam da sam dobila sukrvicu ali smeđu 10d.p.t. i cerila se dok nije nastavilo onda sam fino popila normabel do ponedjeljka i odmah nazvala sestru.... jajnik desni me boli (nepunktiran je) isto ko i tebe, sise bole samo kada trčim onda mislim da će otpast inače ništa, lice mi je napokon bez vulkanskog prišta......
svakako ti nazovi da smiriš sebe i svoje misli....
![]()
A ono, razmišljam što mi mogu reći ako nazovem i uglavnom mi pada na pamet odgovor Pričekajte pa ćete vidjeti kako će se razvijati.
Pregled na 10 dpt nema smisla, što mi mogu reći, što vidjeti? Niš...
Ako sutra odem vaditi betu, ako bude neka mala brojka opet neću imati mira do ponedjeljka. Bemti vikend i kako se on uvijek potrefi na ovako krizne dane.....
![]()
uh ,šta mene nerviraju takve situacije a mogu zamislit kako je vama
cure navijam da sve bude ok ,čuvajte živce
Zurim u taj uložak....ono prvo što je izašlo mi se činilo kao malo svijetle crvene krvi, sad ovo što dalje povremeno kapne je svjetlije smeđkasto, pomiješano s utrićima. Čini se kao da lagano odustaje.![]()
IRENA456 prvotno napisa
ta sukrvica![]()
A ja sam popila 2 mg normabel, nek se nađe....
bubasanja da moze biti od implantacije ali isto i od manjih hematoma koji znaju tako rano nastajati....s druge strane spominješ utriće...s obzirom da ti je sluznica sada osjetljivija možda si malo ozlijedila istu stavljanjem utrića?? pokušvam razmisliti o svemu samo ne o nečem lošem...nadam se da pomaže.......puno dobrih vibra![]()
evo ovako,jučer malo roskasto,danas smeđe trunčice kad se obrišem.Brojim 7.dan nakon et(ili 10.dan nakon punkcije)Ne znam zašto ali nekako imam osjećaj da bi ovaj puta moglo upaliti.Što mislite-irena kako je kod tebe stanje?
pozdrav čekalicama
BubaSanja jako mi je drago šta se smirilo :D
pčelica2009 naravno da će bit jer molitva se čuje
a šta se mene tiče ja sam ušla u fazu ludila
nočas sam jako loše spavala,počela sam previše razmišljat
u jednom trenu mislim ,to je to,a onda ma nisam ja takve sriče
nemam nikakvih simptoma osim šta mi je stomak ogroman a to je sigurno od utriča
di nam je sissy?
Ma nemoj tako,zašto ne bi bila-pa svakome sunce sine,a ti si čitajući tvoj potpis-konačno i zaslužila![]()
Hvala pčelice2009 ,sve smo mi zaskužile bez obzira koliko se god.mučile
nosim svoj križ još uvjek uspravno ali MM više nema snage
i ovaj sam ga put smantala na "prevaru"
od mene zločesto ali ...
nisi jedina što se tiče muževa.Ja sam svog smantala za dva postupka unaprijed-za ovaj i mb-i to sve dogovorila već u 3.mj.A šta ja mogu-kad je to jače od mene.I sada sam ponovno u badu jer sam skužila da računajući 2 ciklusa u nazad,prošli mi se pomaknuo zbog spreja,taman bi danas trebala dobiti(da nisam bila u postupku).Možda zato smeđe trunčice.![]()
koliko sam uspila razumit ti si danas trebala dobit?
ako je tako onda se nemaš šta brinit jer se to zna često dogodit
a jesmo zeznute, ja se brinem kako ja nemam nikakav iscjedak
da,ali da nisam bila u postupku.Sada sam zvala kliniku,rekli su da je to ok,ali ako bude više moram u nedjelju nazvati.Ja se tako nadam da je moguće da je to bila implatantacija.![]()
I još nešto,temperatura mi je 36.9 :shock:
evo me curice, ja kud moram čekati ponedjeljak za izvaditi betu tud još moram čekati i utorak da mi bude gotov nalaz, pa ovo je za poluditi. to se samo meni može dogoditi. Luda sam ludaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Kod mene više nikakvih simptoma, malo bole križa i to je to ni grudi više ne bole, nema nikakvog krvarenja(hvala bogu). Šta mislite o tome????
nemojte da sad čekam odgovor 6 dana
zašto dva dana do nalaza?
a šta da ti rečem kad se i sama tako osječam
sissy,jedan normabelčić i sve će biti ok.Ne daj se naživcirati zbog birokracije.I bolje da nemate "simptoma"-moš mislit simptomanego da se ovako preispitujete kao ja.
Sissy, pa zašto tako dugo za nalaze? Imaš li kakav drugi izbor? Ne znam gdje živiš...
Sigurno se u toj bolnica nalazi rade utorkom i petkom?
Ima izbora, treba raći ginekologu da na uputnici napiše HITNO, objasniš mu situaciju i da ovak si u neznanju, još i to...
I on ti da takvu uputnicu bez pitanja. Kad dođeš tamo ideš preko reda i nalazi su ti gotovi za sat vremena.
nemam pojma kazu da im je ponedjeljkom tolika gužva da nemogu napraviti do utorka. Zivim u sisku, a možeš misliti što će mi ginekolog napisati hitno, nisu oni u mojoj kozi![]()
Pa ništa te ne košta da ga pitaš i malo zmanipuliraš s njime, rasplači se ako treba, znam da ti u ovoj situaciji to ne bi bio problem. Pokušaj, ak neide, čekaj utorak!
Da meni ti je u 12 mj kasnila menga 20 dana, nešto se događalo u organizmu ili stres i dobila sam od ginekologa uputnicu, ali nije pisalo hitno. Kad sam došla u bolnicu rakla mi je da me može naručiti za početak drugog mjeseca. Ha, pa kad bi ja onda stigla izvaditi betu u postupku, 2 mj se kljukati tabletama da dođem na red kada su me naručili??? Ma u ovoj državi nešto ozbiljno ne štima.
Ali ja sam prešla na ginekologiju u bolnicu i objasnila sve sestri, rasplakala sam se ko malo dijete i ona me uvela kao da sam bila na pregledu i dala mi internu crnu uputnicu za lab. za betu. Samo sam otišla na šalter i nasmijala se onoj glupači tamo!!! Kao, TI ĆEŠ MENE; KOZO!![]()
a šta da vam kazem, nisu oni u našoj kozi i to je to...
ja isto nisam razumjela dok nisam doživjela. da mi je netko prije 15 godina rekao da ću ovo dozivjeti rekla bi mu da je lud. Ja sam svog sina iz prvog braka zanjela kad sam odlučila i to odmah., a sad evo malo plaćem, malo sam mirna pa opet plačem i tako skoro svaki dan od 9dpt, pa štogod to značilo...![]()
![]()
![]()
![]()
svašta ti zivot pripremi cure moje drage....
Molim se svaki dan dragom bogu da se mrvica uhvatila, pa sad ako nikako znat ćemo u utorak....:/
![]()
![]()