Mimek svaka čast curo
Jupiiiiiiii, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
trudnice me razumiju, vrti mi se u glavi od nevjerice i svima vam od srca želi isto i bolje
Mimeeeeeeeeeeeeek
beta ti je maaašalaaaaa, super jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Znala sam majke mi znala sam, al nisam smjela govorit![]()
Mimek čestiram draga, ma beta je zakon!!!!!!![]()
Ineska ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~počinjemo s vibricama za tebe![]()
ines31 i bublica3 nastavite niz
joj cure moja se beta bilda od vaših dobrih vibrica
samo tako Mimek, tako i treba ~~~~~~~ za betu
Joj curke mojejoš će te me rasplakat, evo ja cijeli dan u horizontali, nema krvi, malo ali sasvim malo s utrogestanom izašlo al to svjetlo smedje!!!
Strah me svega i iskreno jedva čekam jutro da odem vadit betu!![]()
mimek čestitke ~~~~~~~~~
~~~~~~
Joj koji niz ste napravilesuper!
![]()
Joj, Ines, evo: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Ines ja vec sad mogu reci da si ti trudnica, nekako to osjecam ............................. vibram da me osjecaj ne vara i da sutrasnja beta bude extra
cestitam novim trudnicama i šaljem kolektivne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! isto tako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za čekalice bete!!!!!
Ines smeđe je stara krv pa to ništa ne znači.
Držim fige i obraduj nas sutra
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo drage moje da se i ja javim! Redovno vas čitam i veselim se sa našim novopečenim trudnicama i želim im svu sreću! Inače meni je danas 4dpt i 19 dan ciklusa! Simptoma i nemam, osim kaj me grudi malo bole, a dole imam laganu bol kao da moram na wc! Ali moje čekanje je još jako dugo jer betu vadim tek 02.04 Još jednom svim čekalicama bete puno sreće
micek dobro došlasretno ti ~~~~~~~~~~~~~~~
Gdje si bila na postupku?
na VV! Ovo je treći postupak pa se nadam da će biti i treća sreća! 1 postupak beta 0; 2 pokušaj nije bilo transfera; i sada treća sreća - vraćene dvije mrvice
a judi moji,,,,,,,,
i meni odma prvih dana nakon ET, daj Bože da je to simtom T![]()
da sad kužim, jeli odmah prvih dana??? Mene grčilo,... pravi bufori,..
.. a nikad nemam tih problema. A joj
ma meni je inače probava u banani i sad patim od zatvora, a bofori od početka... kakvu mi to dijete muziku sluša, možda mu to odredi glazbeni stil
cure javite se sutra s betama...
moram priznati da ću noćas mirnije spavati
Mimek cestitam
Ines sutra si ti na redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ines draga znaš sve, al moram i ovdje da zavibriram za tvoju betu...... ja vjerujem da si trudna,kao što fata kaže!!!!!! srećo za tebenekako mi ova grupica baš zapela za srce
...pa se nadam da ćeš nastavit ovim nizom(zaboravi mene i aurorublu,nama su nekaj krivo izračunali)..svima
![]()
Ines,šta reći, draga, uzbuđena sam zbog tvoje sutrašnje bete!
Bublice, kako nam se držiš, draga? Šaljem tipodrške!
Svim budućim trudnicama ~~~~~~~~~~~~~
Kikla,, a baš smo bili ekipa!
Trudnice drage čestitam vam na predivnim betama......a pošto nam Ines31 ne navraća na SD evo ovdje joj šaljem bezbroj čarobnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i držim figice......
dobro jutro!!
razveseli nas draga Ines sa svojom veeeelllikom betom
![]()
10dpt
Jutro curemene lagano počinje hvatat strah,...
nočas me bolilo dole tupo kao da ću dobit. Jedva sam išla pogledat ima li šta, panika. Nije bilo ništa.
Ajme meni doslovno me strah a kao prošla sam 3 aih, 2 ivf i 1 fet.
Ines ~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno za danas![]()
5.dpt-baš nikakvih specifičnih simptoma-blaga mučnina ali to je više psihološki čim pomislim koliko je daleko 1.4.I da...utrići izlaze više vodenasti nego onako gusto -ako to ima kakve veze.Bilo bi dobro sve simptome ovih naših novih trudnica(koji su isti) spojiti u jedno.Ja sam listajući uočila da su sve imale bolove
12 dpt
imam bolove dva dana ko pred M..samo čekam da procurim
svako malo bježim gledat..
imamo li novih trudnica??
javite se
evo konačno proradio forum!!!svim mamama,trudnicama,čekalicama i svima ostalima šaljem proljetne trudničke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! tanjack36 kad ti moraš vaditi betu? ma ajde da i tebi konačno bude dobitni i da ti svi zajedno zavibramo u trudničku čast!!!
ines ima betuuuuuuuuuuuuuuuuuu 194,7...... pošto roda šteka ja dobila odobrenje javit ako uspijem prva.......svima puno pozdrava i sretno čekalicama......
ines cestitam i želim ti urednu i školsku trudnoću!prekrasan početak proljeća uz toliko novopečenih trudničica!
![]()
ajme koliko trudnica...prekrasno...čestitam svima...ines, mimek
a što je to sa Rodom.hr jučer nisam mogla cijeli dan otvoriti...a baš mi je falilo![]()
Eto drage moje beta pozitivna i odmah se forum srušio!!
Hvala na vibricama, nije velika kao naše rekorderke ali nadam se da je ok brojka za 12 dnt!!!!![]()
ines31 cestitam! nema veze sta nije jako velika uglavnom pozitivna je, to je vazno!![]()
Ines čestiteke za tvoju betu!!!
A napokon je proradio, osjećala sam se kao invalid u međuvremenu! Ineeeestako sam sretna zbog tebe
! čestitam od srca, draga naša novopečena trudnice!
Bublice,kako nam se ti držiš, draga, 11.je dpt, mislila sam na tebe cili jučerašnji dan!
Prijavljujem betu jučer 14.dpt = 3980, dr. obavio i brzinski UZV, čini se da je ipak jednoplodna trudnoća unatoč vašim prognozama, simptomi i dalje kao pred m, stalno nešto bolucka, tako da znate,buduće trudnice! Sretno svima dalje!
Ines ja svako malo virkam da vidim šta je s tobom, ali forum nikako nije htio.
Bravo, bravo
Goa bravo za pravilno duplanje. Nema veze i ako je jedan, ali vrijedan![]()