Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A joj dani39 . Matovila, značajne vrtoglavicu su od utrića, kod većine cura. Meni krenu sat vremena nakon što popijem tabletu.

I još nešto "nakon transfera". Da li obično poželite da ti dani budu po vašoj želji? Recimo ja u to vrijeme ne želim majstore, ne želim posjete familije (volim ih, da ne bude zabune) i ne želim neke važne i neodgodive obaveze. Gotovo uvijek nakon transfera nešto se u kući pokvarilo i morali smo zvati majstora....da ne nabrajam dalje. Ovaj puta sam rekla, pa nadam se da će makar 10 dana biti mirno. Najprije smo vodili macu na sterilizaciju. Onda je umro susjed. Zatim posjeta radi ispunjenja neke obaveze. Danas posjeta strica radi prodaje neke parcele.... Ali zašto baš uvijek tako? Moja je sreća što sam odlučila da se neću skoro ničeg suzdržavati poslije et-a...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Molim vas da mi neko ako moze odgovori na moje pitanje.Imala sam transfer 9.4.Od tad koristim progesteron vaginalete 3 puta dnevno.Sve je bilo normalno,imala sam bol u stomaku kao da cu dobiti,grudi me bole,ali veceras sam primjetila nesto vise kao sukrvicu nego pravu cistu krv.Jaaako sam uplasena i zabrinuta.Za 2 dana trebam vaditi krv da vidim da li je uspjelo i jesam li trudna.Ali mislim da cu do tad poludjeti od brige.Da li je neko imao slicno iskustvo.Molim vas da mi se javite.Hvala

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jeli ikad ikome bilo krvi poslije transfera, danas mi je 5dpt i vidim malo krvi na gacicama .....svijetla- crvena....sta je to???

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    jeli ikad ikome bilo krvi poslije transfera, danas mi je 5dpt i vidim malo krvi na gacicama .....svijetla- crvena....sta je to???
    daj Bože da je impantacijsko!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ da je!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je osobno odmah nakon transfera bilo krvi - kasnije taj dan, ali to pripisujem samom transferu i 'čačkanju' krv je bila smeđa, tj 'stara' pa je moguće da su to ostaci i od punkcije i od transfera... za sviježu, svijetlocrvenu krv mislim da je najbolje kontaktirati doktora i pitati za savijet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •