To i mene baš zanima!
Pa ne znam... mene je mm čim smo došli kući nakon transfera pitao-A da se jednom...A ja sam odmah nagonski:Bjež od mene 14 dana![]()
U mb brošuri piše da nema sexa do vađenja ß
a jel dozvoljeno bar maaaaalo seksa....ne mora rezultirati orgazmom...(nakon bete, mislim, ali prije prvog UZVa...)..bar maaaaalkec seksa.... zna li tko to za sigurno????
... ovako počela sam 'curkati' u subotu - ništa strašno, pa malo u nedjelju i danas isto - s da je isjedak postajao sve tamniji - jutros sam nazvala sestru u klinici i sve joj lipo izreferirala i rekla mi je da je to od utrogestana. Ondnosno ako je implantacijska krv onda je to najčešće krv - par točkica ali crvene boje - moža biti i smeđa ali ne ovako kao što je kod mene....BubaSanja prvotno napisa
![]()
svejedno se tješim - nikad ljepšim tenom, jutrašnjim okusom olova u ustima (pa sam ko krokodil zajpila otvorenih usta, gledajuži se u ogledalo, da bi bila sigurna da nije neka ranica u pitanju) - sise - bombon - nikad ljepše... aaaaaaali raspoloženje pravo PMSačko... kda me kolegice pitaju 'šta ti je, šta si ljuta' - a ja odgovaram 'ma nije mi ništa i režim' onda znam da trebam dobit![]()
haaaah... u Božje ruke pa šta bude
mene je sinoć tako počelo boliti u križima, ko kad mengu dobijem, srećom je prošlo nakon sat-dva.
Danas mi je 7 dpt.
danas 6dnt
(.)(.) malo bole na dodir a stomak me vrti ko da ću dobit
imam i laganu,laganu vrtoglavicu
Evo mene upravo sam se vratila sa nalazom ß.
ß je pazite sad veća od 5000! :D :D :D
Malo sam u šoku i presretna nadam se da je to sad to!
OSIJEK pa to je redivna vijest - baš si mi vratila osmijeh na lice - jer mi je dan počeo katastrofa - na poslu sam 'sve zaje***' a još je tu i test pred kojim sam na kraju poklekla -a obećala sam sebi da ću biti 8) - ma kakvi ....
Pčelice radila sam i test... onu trakicu... i naravno ona crtica koja pokazuje ispravnost testa i netrudnoću crveni se ko paprika, samo zam zašutila, ali MM nije odustajao od gledanja, pa prevrće pa gleda, pa mu nije jasno s koje stranepod 'svjetlom kupatila' ne vidjeh ništa ... ostavila sam testić kod kompa i nastavila se spremat ... a veli MM ' meni se čini da se tu nešto vidi...' a ja velim 'ma daaaj... to je se samo nazire da trakica koja je inače tu', a li sam svejedno pogledala i stvarno.... blijedo se nazirala, ipak mi je nada down.. mislim da je to samo 'eto tako od testa' a nikako nešto čemu bi se trebala ponadat... :/
danas mi je 25 dan ciklusa, i 12d.p.t - prekosutra radim ß
![]()
I meni je predivna vijest!
Tko zna kome da se javim sada u Petrovoj, mislim na koji broj. Zvala sam na onaj na koji sam se inače naručivala, ali nikako da se netko javi.
Tko zna proceduru što dalje?
Ajme, osijek, pa koliko se tu malaca krije unutra???? Ovo je ogromna beta!!!!
To se i ja pitam! Vračeno mi je tri, a sad koliko ih se drži?
.. a da mi podilimo malo tu tvoju ß pa da svi imamo maloosijek prvotno napisa
![]()
šalim se... najmanje dvojke, ako dobiješ trojke neće moć stat u avatar![]()
Izgleda sva 3-pa to je super.Jesi ti ono govorila da nisi imala nikakve simptome?E da, zaboravila sam ono što sam rekla jučer da ću ti staviti-za :Dosijek
za oglu ćemo prekosutra isto
... ja se uzdam u 'našu' Skopjanku koja kaže kako šišmiši koji ulete u kuću donose sreću...pčelica2009 prvotno napisa
ne donesu li hranit ću ih preostalim utrićima
![]()
Ogla, svaka ti čast kako već nisi izvadila tu betu! Mene ne bi mogao zaustaviti onakav rezultat testa.
BubaSanja prvotno napisa
... kako više čistim tako mi pada nada(prije menge obično rujem po stanu i čistim brlog - to su neki životinjski nagoni
)
...ja bi radije sanjala orgazme ko neki ovdje, ali kod mene se nakon one dezinfekcije 'vadžajna' pretvaram u karmelićanski samostan....
cure moje, ma izdržat ćemo mi to... ovo ljeto ćemo se lipo igrat 'plave lagune' pa na jesen moremo samo u shopping kupit odjeću broj veću![]()
Ogla prvotno napisa
I ja čistim prem mengu ko sumanuta.....a boldano potpisujem debelim markerom.![]()
Imam jedno pitanje u vezi uzv. Dali prvi ultrazvuk bude vaginalni ili onaj izvana. Ne mogu si sada baš zamisliti da mi netko nešto stavlja znate već gdje.
Sutra idem kod doktorice pa će vjerojatno pogledati pa bi voljela znati šta da joj dopustim, a šta ne!
draga osijek vaginalni ti je ultrazvuk, meni ga je radio do 16 tjedna, ali ne boj se malo ga stavi tako da ga nećeš ni osjetiti, mislim dok je tako malo da se bolje vidi vaginalnim uvz-om![]()
Mene je to malo strah ne osječam se iznutra baš kao da sam spremna na tako šta! Jel mogu ja tražiti da mi sa ovim vanjskim pogleda?
Mislim da se ništa u tako ranoj fazi trudnoće ne bi moglo zaključiti. Meni je vaginalni UZV rađen negdje do 12 tjedna, kasnije sve preko trbuha.Jel mogu ja tražiti da mi sa ovim vanjskim pogleda?
Možda samo da pripomeneš da ti je još sve jako osjetljivo i vjerujem da će dr biti pažljiv.
Bila sam sada došla od gina. Dvije gestacijeske kesice kaže gin da izgledaju super i upučuju na zdravu trudnoću, ali imamo jedan drugi problem jajnici su mi poludjeli i uputili su me u bolnicu jer su jako veliki tj. došlo je do hiperstimulacije!
ajme,drži se,super za bebače,ti samo miruj i sve će biti ok.Zato ti i je stomak bio napuhnut kako si rekla.![]()
Joooj, 12 dana od punkcije, a mene još uvijek tako boli i probada u desnom jajniku s vremena na vrijeme :/
Noćas me počelo boliti usred noći, ajde prošlo je bilo, ali sad opet boli. Izdržljivo, ali boli.
Kako je to kod vas, cure?
Osijek, drži se i sretno da se HS čim prije smiri.
osijek,sve će to bit dobro samo se čuvaj i pij dosta tekućine
meni danas 7dnt ,osječam se dobro osim šta mi je stomak velik i danas mi se često pipi
pčelice2009 kako se ti osječaš
olga ima li šta novog
Buba Sanja bol od punkcije zna bit neugodna dosta dugo
vjerovatno ćete mi se smijati ponovno cure drage kao i kad sam rekla za orgazme, ali eto ponovilo se to nekoliko puta....
danas mi je 9 dpt i radila sam test koji je negativan tako da se doista više nemam čemu nadati....
ćestitam svim curama sa velikom betom ia onima koje je čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da im bude veeeeeelika.
aja nažalost ostajem![]()
zaboravih reći da nema nikakvih simptoma, osim grodi bolnih na dodir..... kao i pred svaku mengu.....![]()
sissy ti si stvarno nestrpljiva
dok ne izvadiš ß 14dan nema predaje i nastavi s terapijom
znam, ali valjda je svakoj od nas tako, ne mogu si pomoći...
ovaj test danas me je dotukao
cjeli dan samo plaćem, nejradije bi se u zemunicu zatvorila......![]()
sissy prvotno napisa
Sissy, glavu gore i ne prekidaj terapiju. Neki dan sam pila kavu sa frendicom koja je na 9 dpt imala negativan test....a da joj vidiš lijepog trbuščića sad........trebaš se još malo strpiti, još koji dan, prerano je još za test.
riječi vam se pozlatile cere, hvala vam od srca na utješnim riječima. Niko ko ovo nije prošao ne može me razumjeti kao vi.
Jedino me muče ti jeb...orgazmi, da usljed njih maternica nije odbacila plod?
Nikad mi se to nije dogodilo...
Ako te mogu utješit a i sebe bila je ovdje jedna cura koja je sitnim slovima napisala da je imala orgazam a danas je trudnica
volila bi se sitit koja je ali neide
ok curice, bit će kako vi kažete, ja sam neiskusna u tome, javit ću vam rezultat...
povucite me za nosić kako vi to kažete i držite mi fige
NE daj se.Ja sam danas nekako napuhana.I cice i stomak.Malo me i bocka.Brojim 6 dan et sa osam i sedam staničnim..
.. danas sam luda - ne znam šta hoću, danas sam ludaaa![]()
odo ja sutra na ß ali idem s cimericom koja je bila isti dan sa mnom na ET - nadam se da bar jedna neće plakati na klupi ispred bolnice - nu - možda nam dobace koju kunu?
na poslu sam čistila, doma sam čistila, nervozna sam ko pas na lancu i mislim da ću zadavit onu sestru ako mi kao i prošli put kaže: ccc, neeee vi niste trudna.... i tako i to, čisti PMS tako mi se čini....
a znate šta je najbolje? idem sutra vadit krv i poslje idem na posao i onda ću se opet vratiti po nalaze - koji će to rad i disciplina bitveć dva dana sam totalni 'zaje**' na poslu
p.s. večeras na OTVORENOM (HRT1) je riječ o mpo...
e ogla stvarno me uvijek nasmiješ.Ajde sutra ti hopsam :D za dobru ß.Barem 150![]()
... baš ti hvalapčelica2009 prvotno napisa
![]()
vidim ti si na redu 16.7. .. -da se uvati mala slavonka ili slavonac
![]()
nešto se teško hvata dalmatinsko slavonska kombinacija.![]()
Sissy - ljubomorna sam - u tebe sexa ko u priči a ja s MM u bratsko-sestrinskim odnosima....
...dodušesanjala sam prije pola miseca da sam 'call girl' ali mušterija je bila božesačuvaj... tako da ništa od orgazma... neće ti plodu ništa bit, samo ćeš biti bolje prokrvljena
![]()
moja je imotska ali nemam vezupčelica2009 prvotno napisa
![]()
uff,idem u horizontalu,cijeli dan sam pred compom.Ne mogu više sjediti.Ogla,the girl-može lijepo iznenađenje sutra? :D :D za dobitni
Ja sam danas nešto bila u gradu i da stignem na tramvaj potrčala sam lagano par metara....ajme, bolnih prsa, nisam bila ni svjesna koliko bole dok se nisu malo zatresle![]()