Stranica 14 od 59 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2906

Tema: Nakon transfera

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    Ma nemam nesto drugacije (ali ni sa prvom trudnocom nisam odmah nista osjetila). Grudi su mi malo bolne i napete, ali vjerojatno od utrica, nemam m..ali sam prije nekoliko dana imala osjecak kao da cu dobiti...sinoc imala gadnu migrenu..jedem normalno tj. ja cesto nemam apetit pa ne mogu po tome suditi...
    Pa vi to drugu bebicu radite?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma prva mi otisla u 8. tjednu...bilo prirodno i to bez ikakvih problema nakon par mjeseci pokuzsaja i od tada nista

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    Ma prva mi otisla u 8. tjednu...bilo prirodno i to bez ikakvih problema nakon par mjeseci pokuzsaja i od tada nista
    Ma znam,i ja sam izgubila jednu bebu u 8.tj,prije 2 godine,i od tada ništa. Sad će nas dr.V razveselit 8)
    Mene je mučila žgaravica,nesanica i sva hrana mi tak mirisala,za poludit! Sve bi bila pojela!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja ni prvi put nisam mogla nista jesti osim pancete, ali sam mislila da mi je to tek faza i ni posumnjala na trudnocu...

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

A tek ja spagheti bolognes!? Po cijele noći znala maštati o njima! I to sam ti primjetila već oko 10.dana od transfera nadalje,i niti posumnjala na trudnoću

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Pitanjce: jučer sam imala et 2 blastice, navečer mi se je pokazalo malo krvi, kao zgrušane, a i sad nakon kaj sam stavila utrogestan. Ništa jako, ništa strašno, povremeno osjećam pikanje i probadanje....ne želim se brinuti, jer znam da nema smisla, kaj bude bude...ovakvo što mi se još nije događalo u prethodnim pokušajima,doduše ovo je prvi put da smo došli do blastica...ima li itko ikakav savjet, neku mudru riječ slobodno neka me prosvijetli

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa
    Pitanjce: jučer sam imala et 2 blastice, navečer mi se je pokazalo malo krvi, kao zgrušane, a i sad nakon kaj sam stavila utrogestan. Ništa jako, ništa strašno, povremeno osjećam pikanje i probadanje....ne želim se brinuti, jer znam da nema smisla, kaj bude bude...ovakvo što mi se još nije događalo u prethodnim pokušajima,doduše ovo je prvi put da smo došli do blastica...ima li itko ikakav savjet, neku mudru riječ slobodno neka me prosvijetli
    Ja sam imala transfer jedne blasociste 3.11.i onda mi se 6.11. dogodilo isto što i tebi. Kako si danas? Simtomi?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

A eto nikako, imam migrenu već dva dana, inače se uvijek pojavljuje pred mengu, bolove imam dole ne toliko jake, sad meglava okupira pa ništa drugo ne primjećujem, i dalje imam nekakvu temp 37.1 i tak, piškam malo malo, sad više nisam niti napuhana kak sam prije bila, i ona krv se nije više pojavljivala....
    Kako si ti? Imaš li ti kakvih simptoma?
    Tebi je beta u subotu, jel tak??

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure, to sitno krvavkasto vam je od transfera. dok sam ja još bila na stolu poslije transfera dr mi je rekao da je taj slabi krvavi trag od mikroinjekcije s kojom se ipak napravila ranica i nije ništa strašno, dapače očekivano...

meni je danas 5dpt dvije 8stanične mrvice...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Jeja2 hvala ti na odgovoru, ma tak sam si ja nekaj i gruntala da može biti od toga....želim ti srećicu i da se tvoji mrvuljci prime i nepuštaju,

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni su dr. napisali da radim betu 14 dpt.

Čitala sam po knjigama da se beta radi 14 dan poslije aspiracije. Kako je meni aspiracija bila 29.10., ja sam kontala da bi betu trebala vaditi u četvrtak (iskreno ne znam da li ovaj 14 dan poslije konta apiraciju kao 1. dan).

Dosta knjiga navodi da bi se beta trebala pokazati u krvi od 8 do 12 dana nakon aspiracije. Ja danas otišla izvatiti i imam betu 0.6 (ostatak od štoperice).

Cure, kad ste najranije vadile betu?

A simtomi su mi: velike sise, temp. 37,umor ...
    Mislim da je sve to posljedica normabela i utrogestana!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

arkice i ja sam u vinogradskoj i dr mi napisao javiti se za 12 dana sa nalazom bhcg- znači beta 12dpt
    ipak ti poslušaj doktore i ponovi betu- ako ne možeš čekati 14 dpt onda napravi 12 dpt

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

arkica, ako se ne varam, nekolicina trudnica je "prijavila" lagano povišenu temp. za vrijeme čekanja bete. drage trudnice ispravite me ako griješim...

drage moje, šaljem vam veliku i želim nam svima da za par dana dobijemo preuranjeni božićni poklon!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa
    arkice i ja sam u vinogradskoj i dr mi napisao javiti se za 12 dana sa nalazom bhcg- znači beta 12dpt
    ipak ti poslušaj doktore i ponovi betu- ako ne možeš čekati 14 dpt onda napravi 12 dpt
    u potpunosti se slažem!!!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Jeja2 sad bi te kušnula da si mi u blizini...mislim zbog te blago povišene temp...kušnuti-poljubiti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Curke,meni je danas 4 dpt,od danas temp.skočila na 37,4.Već 1dpt,me na dva puta steglo kao da ču dobit,pa opet tako 2dpt. :?
    Nikad do sad nisam to osijetila,do 20.,ču poludit. :shock:

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Tak je i meni bilo, u par navrata me je piknulo onak pravo muški....
    A ja imam temp i dalje, to je valjda normalno....
    Budi strpljiva, mislim, nema nam druge, točno znam kak ti je i sama sam na iglama i poludila budem.....

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga andy,
    tak je i meni bilo!!!

Samo budi strpljiva!!! Bože, ovo pišem i sama se sebi smijem kako sam se ja našla propovjedati o strpljivosti

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

šniki,arkica joj hvala vam.
    toliko smo svi napeti da me MM,danas od straha pitao,a da nemaš svinjsku gripu .užas sad plačem, sad se smijem.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, ja imam 1 jajnik i osjecam dosta jak pritisak na njega... ET bio u subotu, punkcija u cetvrtak. ali ne osjecam grceve u maternici, samo u jajniku... i ponekad me probode... je l to spada pod normalu?

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga andy,
    spada, spada....

S r e t n o !!!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa
    cure, ja imam 1 jajnik i osjecam dosta jak pritisak na njega... ET bio u subotu, punkcija u cetvrtak. ali ne osjecam grceve u maternici, samo u jajniku... i ponekad me probode... je l to spada pod normalu?
    To ti je normala, smiruje ti se jajnik, treba mu vremena, i meni je tako bilo.....onak pika i probada s vremena na vrijeme!!!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

je - pika i probada, ali imam i konstantan pritisak na njega...

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Frka,
    na tebe sam mislila kad sam napisala zadnji post!!!

Hormoni me lupaju, pamćenje mi je na 0,

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

arkica kad vadiš tetu betu??

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ajme ne znam još :/

Sutra mi je 14 dan od aspiracije, a 9 dan od transfera, tako da mislim sutra. Iako me strah da i to nije rano?!?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cure, pomagajte!

jajnik me ubija uzasno me boli i grci od popodneva... i bol se siri na debelo crijevo kao kad imam cistu tako da mi je tesko i hodati i sjediti i ispraviti se... inace imam ciste zutog tijela koje nastaju jer mi folikul prirodno ne puca, ali to se sad ne bi smjelo desiti... ili? :?
    sad me vec panika hvata i padaju mi na pamet torzije i sl.

heeeeelp!!!!

je l se i drugima dogadjaju takvi bolovi? ET je bio u subotu.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni je nakon transfera bilo strava, imala sam takve bolove u crijevima da sjediti nisam mogla, i pritiskalo me je svuda, po jajnicima, cijeli trbuh, nisam disati mogla na trenutke.....Uz sve to dobila sam drugi dan transfera trčkalicu ( da se lijepo izrazim) i cijeli dan bila na zahodu......
    Ti sutra nazovi svog doktora, opiši mu kak ti je, eto, ja te mogu utješiti samo time da je mene prošla ta bol, odvratna,i sad sam ok....al ti ipak pitaj doktora....
    Da točno me je tako boljelo, hodati nisam mogla, sva sam pognuta bila.....

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I meni se inače te ciste rade

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

joj, lakse mi je kad vidim da nisam jedina... znam da je bol normalna, ali ovo mi vise ne lici na normalno jajnik me i na dodir boli za poludit!!
    a je li tebi receno zasto ti se stvaraju te ciste? i zasto je dolazilo do takvih bolova nakon ET?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni su za vrijeme punkcije malo probušili mjehur, jer su mi jajnici bili dosta povećani pa je malo teže bilo doći do folikula, nakon punkcije sam jedno vrijeme piškila krv, ali prošlo je i samo sam osjećala malo jajnike, ništa strašno, ali nakon transfera ja sam se napuhala ko žaba i počeli su mi ti bolovi, ja ne znam da li su oni meni punktirali sve folikule, navodno ih je bilo 6 i mi smo dobili 6js, ali moguće je da su one manje ostavili i da su to baš ti fol koji ne pucaju pa se stvara žuto tijelo, ali to nije za zabrinjavanje....ja stalno imam te ciste i nikada se oko njih nije stvarao problem, jedino oko onih endometrioza koje sam operirala
    Probaj se opustiti, ležati što više, a sutra zvrcni dr pa pitaj
    Ja se nadam da će te proći i da će sve imati pozitivan ishod

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

hvala ti, sniki

brinu me uvijek te ciste i bolovi zbog torzije... jos ja budala jucer bacala psu lopticu i kasnije procitam da se treba izbjegavati saginjanje. a sagnula sam se pokupiti lopticu valjda 100 puta za redom i danas katastrofa :/ ak se nastavi, picim dr.-u. a dobit mog mpo-vca na tel je mission impossible...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

A da, vidim da si na vv, i ja sam bila, znam da je malo teže ga dobiti, ali ti pokušaj, ak ne njega onda bilo kojeg dr., pa valjda i oni nekaj znaju ( :? :?

Javi sutra kak se osjećaš!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

frka draga nadam se da je danas bolje...
    a ja bi pak dala sve za neke bolove ili grčeve jer ja ih nemam a znam šta to znači- da neće ništa biti
    imam samo nekakav pritisak u trbuhu, kao pritisak na mjehur više na desnoj strani
    da li su grčevi obavezni kod ugnježđivanja?? znam da je impl. krvarenje rijetko pa se tome ni ne nadam...

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Gabi25 is is pesimizam.

Mislim da je to bila Ksena28, koja je jednom rekla tipa simptomi nakon ET su precijenjeni i u potpunosti se slazem s njom. Bolovi, strecanje i ine stvari, ne znace nista, i ima i ovdje na forumu hrpa primjera gdje cure nisu imale apsolutno nikakve simptome i bolove a bile su trudne.

~~~~~~ da bude sve ok

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

molu
    ma kaj je najgore ja sam stvarno optimista inače ali ovo me gadno pogađa- i to uvijek ujutro- do popodne se skuliram i bude sve ok
    hvala na podršci

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ej, curke...
    bolje je danas al se nisam nimalo naspavala

gabice, to ti tak nista ne znaci - neke imaju grceve pa nista, neke nemaju pa su trudne... cak i za pritisak kazu da je dobar znak ... ja ti u to ne polazem nade i stvarno ne mislim da su mi bolovi posljedica implantacije ili sl... samo mi se jajnik muci :/ a, uostalom, pretpostavljam da bi kod implantacije grcevi bili u maternici,a ne jajniku... nemoj pridavat simptomima znakove trudnoce ili njenog izostanka a i ti nisi imala nikakvu stimulaciju osim klomifena. ja sam dobila nesto gonala pa je jajnik malo vise "opterecen"..

i hvala!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

frka ajde super da je bolje.

Gabi25

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Gabi25 kaj bi ti rekla molu iš iš pesimizam, i nema tu simptoma za i protiv- meni do sad svaki put drugačije..
    Nemoj se mučiti, ja sam ovaj put čvrsto odlučila ne tražiti ništa, pa ko zna možda nešto i dobijem
    frka baš mi je drago da ti je bolje :D :D

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Evo cure da vam se i ja javim, meni je danas 8 dan nakon transfera ,dobro se osječam osim male napuhanosti u gornjem trbuhu ,valjda od utrogestane, i imam temp oko 37,ne više. teći ili četvti dan sad imala takve grčeve maternice ,mislila sam da ću svaki čas dobiti,, samo taj dan i sad ih više nema,,, stvarno je ovo isčekivanje ,,,koma,,,,inače mi je ciklus mali 21-26 , s tim da sam prošli imala na 21 ,pa sad svako malo trčim na wc gledati jer mi je danas 23 ,,da mi je bar dočekati vađenje bete

jeja2 kako si ti? znam da vadiš betu dan prije mene ,svima

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tara, drzim fige da su grcevi bili implantacija :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da, iščekivanje je ubitačno.Meni je danas 7 dpt počelo me opet grčit kao da če vještica doći.Prije dva dana sam plakala kao kišna godina,
    Da pukneš.Svima

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

šniki šaljm ti veliki kušlec i čestitam ti od srca na lijepoj beti i želim ti mirnu, školsku trudnoću!!! :D :D :D :D :D

TARA M, evo ja sam ok, svi simptomi bilo čega nestali, osim normalne napuhanosti, ali pazim se i uspjeva mi ne razmišljati o beti. na ho-ruk smo ušli u postupak, nisam se ni okrenula a sad već čekam betu. prilično sam 8) oko svega, pratim forum, ali imam dosta zanimacija koje mi okupiraju tintaru pa i nisam u onom grčevitom iščekivanju... pročitaj što sam napisala šniki za temperaturu...

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Frka hvala,,, iz tvojih usta....
    andy ne se plakati nije dobro za bebice , onda ti se trbuh napreže i radi kontrakcije,, ja sam pvih dana pustila suze malo,, onda mi MM nije dao,, sad više ne ,, što bude bude,znam da nije lako, neki d.r u mojoj bolnici daju apaurine , normabele,,moj nije,, ali imam persene ,, u slučaju da mi stvarno budu trebali..

jeja2 pročitala sam , e da bar ,,, ipak si joj pogodila trudna je pa šniki i ovdije ti čestitam od srca!
    inače ja sam ostala doma ,do bete mislim,,, možda sam ipak trebala raditi ,jer što kažeš bolje se zaokupirati sa nečim, ali bojala sam se vožnje u autu i tako,,, ali ovaj nerad ubija

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja bi trebala od pon na posao al mi mm ne da, kaže da bolje dok ne znamo šta je i kako je da sam doma pod njegovim okom, a posao mi je ionako vrlo stresan. u pon ću tražiti svoju gin da mi napiše nešto da mi dr opće prakse može produžiti bo, neću imati tu problema...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ej curkice, ne znam kaj da mislim, pokazalo mi se je malo svijetlije sukrvice, eto, baš danas, ne mogu niti svoju betu proslaviti....jel ima koja kakvu pametnu riječ za mene.....
    N hitnoj rakli neka ne brinem :? :? :? :? , kao da je to moguće, neka ležim i da je to normalno......pa ja si mislim nije mi beta tako mala za 11dpt

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

šniki pozdrav
    da te utješim-ja sam 11dpo(dakle prirodna trudnoća)imala sukrvicu,jaču,mislila sam eto menge-taman je tako izgledalo,jače i krv.došla doma(bila u gostima)i s mm-om se malo pozabavila mislila krenuti će i da to odradimo.međutim ništa,test drugi dan i evo me sad 15tj trudna.
    i kasnije,svakih 10-14 dana desi mi se smećkasto ili roskasto brljavljenje da tako kažem,više kao uz normalnu sekreciju vezano,dakle nikakvi izljevi.ginekolog(dr.Husar)kaže sve 5,to je sve ok,nalazi su svi normalni,to je jako često u trudnoći,osobito u ranim trudnoćama,tijelo se mijenja,sve se rasteže i to se događa u 1 od 4 trudnice.brinuti se trebaš ako se pojača i ne staje.normalno je i da se desi bez ikakvog napora(meni obavezno u danje kad ne radim baš ništa :? ) kao i postkoitalno. može trajati sat-dva tako i dan-dva,oskudno.
    prije toga bio jedan spontani,krvarenje je bilo skroz drugačije,obilnije i jače i nije stajalo.
    u prvoj trudnoći isto imala 2 epizode sukrvice,i eto Eme,zdrave djevojčice,Janina frendica i susjeda
    čestitam ti,Martina mi je danas rekla i baš me jaaaaako razveselila,makar znam te samo iz viđenja,čestitam još jednom,stvarno si zaslužila!! Mazi buši i probaj biti mirnija,znam da je sad panika dok srce ne vidiš,pa 12 tjedana prođe,pa kombinirani probir i nuhalni nabor,pa ovo,pa ono(sve to isto strahujem) ali bit će šta bude,minimalno na to možeš utjecati. sad si mama,uživaj!!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Draga Sandra hvala ti, hvala, puno si mi pomogla, smirila me.....
    Mislim stalno blejim na uložak,da nebi nešto ugledala, mislim kao da ću novaca naći dolje.....eto,smisao za humor me ne izdaje ili je to od malog Normabelića- mislim si bitno je da sam sad opuštenai smirena...
    Ja se nadam da nema razloga za brigu, trebam biti strpljiva i dočekati ponedjeljak i drugu betu.......i sama znam da je ovo samo jedne briga u nizu što nas čeka,ali tako bi voljela da me je bar to zaobišlo......
    Našoj brizi nikad kraja :? :? :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ne,brizi nikad kraja...kad rodiš još više...kako rastu još više...držim fige da bude sve ok.
    znam da je ovo beba iz MPO i da razne mjere predostrožnosti se poduzimaju...i ja sam prve dve T kontrolirala betu i sve...sad jednostavno nisam htjela.napravila test i čekala prvi pregled i između toga odučila ne misliti što me čeka i bar malo uživati u tom što imam dok imam.
    i sad se trudim ne misliti na to što sve može biti...jedino u dane prije pregleda sam živčana i zabrinuta(konkretno sada,kontrola mi je u ponedjeljak),ostalo vrijeme to uspjevam pospremiti nekamo...kao da sam se pomirila sa tim da što me čeka će me snaći,ne mogu tu ništa...
    sretno i veselim se dobrim vijestima!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, danas mi je 4. dan nakon transfera (dan transfera ne računam) i cijeli dan osjećam jako bolne grčeve u cijelom trbuhu, a i jajnik na kojem je bila punkcija. Pitam se je li rano za simptome trudnoće ili se nešto sasvim drugo slučajno poklopilo. Najviše me brine napuhanost i bol na jajniku koja se širi do bubrega i križa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •