šniki pozdrav
da te utješim-ja sam 11dpo(dakle prirodna trudnoća)imala sukrvicu,jaču,mislila sam eto menge-taman je tako izgledalo,jače i krv.došla doma(bila u gostima)i s mm-om se malo pozabavila mislila krenuti će i da to odradimo.međutim ništa,test drugi dan i evo me sad 15tj trudna.
i kasnije,svakih 10-14 dana desi mi se smećkasto ili roskasto brljavljenje da tako kažem,više kao uz normalnu sekreciju vezano,dakle nikakvi izljevi.ginekolog(dr.Husar)kaže sve 5,to je sve ok,nalazi su svi normalni,to je jako često u trudnoći,osobito u ranim trudnoćama,tijelo se mijenja,sve se rasteže i to se događa u 1 od 4 trudnice.brinuti se trebaš ako se pojača i ne staje.normalno je i da se desi bez ikakvog napora(meni obavezno u danje kad ne radim baš ništa :? ) kao i postkoitalno. može trajati sat-dva tako i dan-dva,oskudno.
prije toga bio jedan spontani,krvarenje je bilo skroz drugačije,obilnije i jače i nije stajalo.
u prvoj trudnoći isto imala 2 epizode sukrvice,i eto Eme,zdrave djevojčice,Janina frendica i susjeda
čestitam ti,Martina mi je danas rekla i baš me jaaaaako razveselila,makar znam te samo iz viđenja,čestitam još jednom,stvarno si zaslužila!! Mazi buši i probaj biti mirnija,znam da je sad panika dok srce ne vidiš,pa 12 tjedana prođe,pa kombinirani probir i nuhalni nabor,pa ovo,pa ono(sve to isto strahujem) ali bit će šta bude,minimalno na to možeš utjecati. sad si mama,uživaj!!