Stranica 17 od 59 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 2906

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Netko? Bilo šta?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Kika, opusti se. Može značiti bilo šta i ništa Ja si isto svašta umišljam...zadnje mi je "osjećaj kao da su mi se začepili mliječni kanali u lijevoj sisi" Ne mora niš značit... Beta je jedina mjerodavna, a do tada treba zadržati čistu glavu... Prerano ti je za simptome trudnoće. Moguće da ti je sve posljedica punkcije....

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kika83 to je od punkcije, lijekova, transfera...

Jednostavno ti se maternica namješta...Normalni su mali grčevi, napetost, pritisak...možda je implatacija...

Ali to je normalno...samo nastavi sa utrićima i što više pozitivnosti....

Želim svu sreću da beta bude pozitivna i velika....

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam obje trudnoce osjetila po cudnom osjecaju u maternici...mislim da bih taj osjecaj uvijek ponovi prepoznala...nije kao pred m, vec nekako drugacije. Posto je prva bila prirodna, ne vjerujem da je to od lijekova...dakle Kika da i tebi taj osjecaj znaci +++

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

aleksandraj,kad si to već počela osjećati u maternici? Ja sam primjetila da me znaju boljeti križa, i kad odem na WC osjetim u donjem dijelu trbuha ko neki pritisak.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Znam da je rano za bilo šta ali čitam i vidim da puno njih ima i simpotme prije tako da me sve to zbunjuje. Meni je danas 8dnt i od jučer osječam tu napetost dole, nelagodu. Nemogu nikako objasnit taj osjećaj :/

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

To sam osjetila negdje 7-8 dpt...i kao sto Kika kaze cudan osjecaj...inace niti grudi niti nista, samo mi se ovaj put kad je poceo hcg gadila kajgana, prosli put mi se jela panceta..

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa
    To sam osjetila negdje 7-8 dpt...i kao sto Kika kaze cudan osjecaj...inace niti grudi niti nista, samo mi se ovaj put kad je poceo hcg gadila kajgana, prosli put mi se jela panceta..
    Samo taj 7 i 8dnt si to osjetila? Ja već dva dana ali ponekad više, ponekad manje. Nekako više kad ležim, mirujem onda "to" osjetim. Nemogu to opisat :/

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga kika, na necijem prijasnjem postu sam procitala da je bolje bilo sto osjetiti nego nista (znaci nesto se kuha)... moj ti je prijedlog da se opustis jer je rano za PMS simptome, znaci moze biti samo ono drugo... malci nesto rade, a uskoro ces vidjeti s kojim uspjehom (ja ti zelim 100%), opusti se i uzivaj u ranoj trudnoci..znas kako je rekla Martina - PUPO

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Draga kika, na necijem prijasnjem postu sam procitala da je bolje bilo sto osjetiti nego nista (znaci nesto se kuha)... moj ti je prijedlog da se opustis jer je rano za PMS simptome, znaci moze biti samo ono drugo... malci nesto rade, a uskoro ces vidjeti s kojim uspjehom (ja ti zelim 100%), opusti se i uzivaj u ranoj trudnoci..znas kako je rekla Martina - PUPO

Ja sam jučer 5.dpt imala takve bolove,ko pred mengu,trbuh bolan na dodir,bolni jajnici. Bojim se da nije možda hiperstimulacija. A nikad je nisam imala pa sam pretpostavila,jer šta bi drugo moglo biti. Jel bila koja u takvoj situaciji? :?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Haj, drage, evo i mene, jutros bio transfer 2 mrvice su kod mene!

Što se simptoma tiče...osjećam se trudno

Svima !

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa
    Što se simptoma tiče...osjećam se trudno
    bravo draga, to je stav

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moram priznati da si i ja osječam trudno

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ma assve ste tri trudne i daklj Boze neka tako bude slijedecih 8-9 mjeseci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam u subotu imala transfer i jutros me je iz sna probudila takva bol da sam se skočila jer sam se itekako uplašila,tu istu bol sam osjetila tri puta za redom,bolna kao kod menge,evo dok i ovo pišem imam strašne grčeve uff nemogu niti sjediti pozz

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jo1974 jel' ti prošla bol?

MM mi ne dozvoljava da ništa radim, malo pretjeruje, ali sam mu pustila...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure mene više ništa neboli :/ 5dnt sam imala tu neku bol koja je neko vrijeme trajala i prestala, 7 i 8dnt po cijeli dan i noć neki pritisak, nelagoda, nešto neobjašnjivo i jučer 9dnt navečer isto nešto sitno i to je to. Pms nevjerujem da je jer bi i dalje to trajalo :?
    Dali moraju biti grčevi stalno prisutni u ranoj trudnoći ili pms-u? Rijetko sam u pms-u pa neznam :/

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kika draga, ovo stvarno moze biti TO, ali se bolje strpi do 10.12. kada ces sve znati...najbitnije da ne prokrvarisa kao sto sam ti vec rekla, bolje da se nesto dogadja nego nista..uzivaj u trudnoci

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kika draga, ovo stvarno moze biti TO, ali se bolje strpi do 10.12. kada ces sve znati...najbitnije da ne prokrvarisa kao sto sam ti vec rekla, bolje da se nesto dogadja nego nista..uzivaj u trudnoci
    Joj rekla sam da neču tražit simptome i evo počela sam
    Nemam nikakve i ništa me više neboli. A ja bi da me opet onako boli
    Još samo sedam dana, uf počinjem biti jako nestrpljiva i nadam se da se neču opet razočarat
    Hvala ti draga

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma mene samo žigne i brzo bol nestane nije konstantna,sad me na pr. ništo ne boli nego samo blagi pritisak dok sjedim ali to mislim da je od aspiracije,ma valjda ču dočekati pametna taj 14.12,za sad sam trudnica i to trojke tako se i osječam kako sam sva napuhana :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa

ma mene samo žigne i brzo bol nestane nije konstantna,sad me na pr. ništo ne boli nego samo blagi pritisak dok sjedim ali to mislim da je od aspiracije,ma valjda ču dočekati pametna taj 14.12,za sad sam trudnica i to trojke tako se i osječam kako sam sva napuhana :D :D :D

želim ti veliku betu...htjela sam te pitati kako to da vadiš tek 14.12. a imala si transfer 28.11.? tako ti jr dr napisao tj svima?

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

franka meni su moja dječica vračena drugi dan a beta se pada da vadim 13, a tad je nedjelja pa zato možda idem 14 tako mi piše nalisti,jer zadnnji choragon primam za sv.nikola

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo jucer su mi vracene 2 sestostanicne mrvice 3. dan poslije punkcije, pa me evo nazad u klubu cekalica bete.
    uglavnom crkajem od dosade i osjecam nekakav pritisak u jajnicima, ali to je normala s obzirom i da mi je punkcija bila malo zesca...

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Još samo sedam dana, uf počinjem biti jako nestrpljiva i nadam se da se neču opet razočarat
    Hvala ti draga [/quote]

Kika,kako si ti,kako se osjećaš? Ja još uvijek imam m.bolove i bolna križa. Jučer me toliko bolilo da sam morala popiti Normabel od 2mg

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    Hvala ti draga

Kika,kako si ti,kako se osjećaš? Ja još uvijek imam m.bolove i bolna križa. Jučer me toliko bolilo da sam morala popiti Normabel od 2mg[/quote]

STRIKE ti si 99,99 % trudnica.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

rozalija

Zašto misliš? Baš si me ostavila bez teksta :shock:

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala ti draga

Kika,kako si ti,kako se osjećaš? Ja još uvijek imam m.bolove i bolna križa. Jučer me toliko bolilo da sam morala popiti Normabel od 2mg[/quote]

Ma ja sam ti ok, nemam nikakve simptome. Jedino sam danas povremeno osjetila onako grčeve. Inače ih imam ponekad dan,dva prije menge ali sad mi je još nekako rano. Vidjet čemo šta znače. Još malo, samo 5dana
    Želim nam veeeelike bete

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nećeš raditi nikakav testić? Ja sam danas htjela kupiti test za sutra,al sam zakasnila u ljekarnu. Pa ću ga najvjerojatnije raditi u pon,da znam šta očekivati u srijedu.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nećeš raditi nikakav testić? Ja sam danas htjela kupiti test za sutra,al sam zakasnila u ljekarnu. Pa ću ga najvjerojatnije raditi u pon,da znam šta očekivati u srijedu.
    Neću, dosta mi je testova Ja ču s nestrpljenjem čekat četvrtak pa šta bude i kako bude

karla 1980 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage cure, od srca vam želim da ste TRUDNE.

Baš ste mi slatke, ja obično zadnjih dana čekanja bete budem skroz i do sada nikada nisam bila trudna. To se vjerojatno osjeća, zato ste vi tako cool!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

rozalija

Zašto misliš? Baš si me ostavila bez teksta :shock:
    Poznajem par žena koje su imale takve simptome i neke od njih su danas već mame a nek čekaju svoje male .

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pozdrav svim čekalicama bete.Meni je ovo prvi postupak i dakle prvo čekanje bete :D ,naravno izluđujuće .3 i 4 dpt sam imala lagana probadanja u jajnicima a danas mi je 5dpt i imam ful osjećaj kao da stiže M,onaj pritisak i lagani bolovi .malo me to brine,neznam da li je prerano za pravi pms ukoliko nisam trudna ili ..... :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa
    Pozdrav svim čekalicama bete.Meni je ovo prvi postupak i dakle prvo čekanje bete :D ,naravno izluđujuće .3 i 4 dpt sam imala lagana probadanja u jajnicima a danas mi je 5dpt i imam ful osjećaj kao da stiže M,onaj pritisak i lagani bolovi .malo me to brine,neznam da li je prerano za pravi pms ukoliko nisam trudna ili ..... :?
    Ja mislim da je ipak prerano za pms. Ja sam isto 5dnt osječala bol neko vrijeme i prestalo. I onda sam 7 i 8 dnt isto nešto osječala(neopisiv osječaj i to je trajalo cijeli dan i noć) i eto danas 12dnt neki sitni grčevi jutros. A ko če ga znati. :/
    Samo budi pozitivna i osječaj se ko trudnica

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj karla 1980 prvotno napisa
    Drage cure, od srca vam želim da ste TRUDNE.

Baš ste mi slatke, ja obično zadnjih dana čekanja bete budem skroz i do sada nikada nisam bila trudna. To se vjerojatno osjeća, zato ste vi tako cool!
    Mogu ti reči da mi je ovo prvi put da sam toliko pozitivna, jer svaki put do sada sam bila tako negativna i jednostavno sam znala da nema ničega
    Ovaj put, neki neopisiv osječaj. Vidjet čemo, možda se varam. Ipak se nadam da ne

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala Kika83,nekako me tvoj odgovor umirio.Imaš ti pravo,trudne smo i uživajmo do vađenja tete bete .
    Svima želim veeeeeliikeeee bete,pusa .

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

drage moje, ja sam imala transfer 27.11., transferirane dvije prekrasne blastice, sutra radim betu. već dva dana me užasno boli cijeli trup, samo ležim, kroz tjedan sam radila od 7 do 11, nakon toga mi je postajalo strašno loše i vraćala sam se doma u krevet.
    svim čekalicama puno sreće!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jelenkić za sutra :D :D :D :D :D :D ,da bude velika beturina .

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nakon pomnog pregledavanja tema o simptomima nakon transfera čini mi se da još nisam primijetila da je netko imamo ovaj simptom pa ću dodati čisto da bude više zapažanja.

Dakle, već nekoliko dana, danas je 8 dan od ET-a, osjećam da su mi grudi vruće, a nisu kao u onom vicu kad se baba povjerila djedu kako joj je vruće po grudima ono joj grudi upale u juhu, dakle nisu kao u tom vicu upale u juhu .

Po prirodi sam paničar pa sam umislila da su to simptomi klimaksa, jer uskoro mi je 36. :? ili se to događa zbog stimulacije (blago stimulirani IVF) ili djelovanja femare koju sam koristila u ovom postupku.
    Ne sjećam je li netko ima takve simptome, no svakako bih voljela čuti vaša iskustva o tragovima stimulacije u tijelu, također, primila sam ovitrel, citrotide (nadam se da sam dobro napisala) pa sad moguće je i da oni rade takve simptome :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Jelenkić sretno sutra i neka bude ogromna beta :D :D :D :D
    Ja sam odlučila vadit betu u utorak, to če mi biti 15dnt. Cure, držite fige

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

matto tople grudi i trbuh su super znak, par forumašica su imale takve simptome i trudne su, a i ti!!!!!!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

cure, zašto se prima decapeptyl poslije transfera i šta ako se malo polupaju lončići i uzme se 2. umjesto 4. dan?

ništa ne pitajte već sam luda koliko sam smotana!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam decapeptyl primila dva dana nakon transfera, a i sve cure koje su bile sa mnom u Beču. Tamo je takva praksa.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj jelenkić prvotno napisa
    ja sam decapeptyl primila dva dana nakon transfera, a i sve cure koje su bile sa mnom u Beču. Tamo je takva praksa.
    uff, sad mi je malo lakše!
    hvala!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,pozdrav.
    mi smo prvi put bili u postupku.vratili nam 2 morule, 4.dan poslije punkcije.
    posto vi imate iskustva,pitala bih da li je problem sto imam zavaljenu maternicu? tek su mi tamo to i rekli,ali dr koji mi je to rekao ,nije bio na et-u. osim toga,kad sam legla na sto da rade et,dr me pitao jesam li pila vodu,kazem ne,niko mi nije rekao,nista nije prokomentarisao.mene tako kopka da li je problem sto ja to nisam pila i sto mi je maternica zavaljana, a ne znam je li on to skuzio...znam da su to iskusni doktori,ali opet....stalno me to kopka.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tuzna to s pijenjem vode kod ET ovisi od bolnice do bolnice,koliko sam ja skužila ako se radi s ultrazvukom onda se pije voda a ako ne onda to nije bitno.mi u petrovoj nismo trebale imati pun mjehur.a zavaljenu maternicu imam i ja,to nije nikakav problem,imaju je i moja mama i sestra koja ima dvoje djece i nije imala nikakvih problema sa začećem.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa
    cure, zašto se prima decapeptyl poslije transfera i šta ako se malo polupaju lončići i uzme se 2. umjesto 4. dan?

ništa ne pitajte već sam luda koliko sam smotana!
    ja tribam choragon 6. dan...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa
    Tuzna to s pijenjem vode kod ET ovisi od bolnice do bolnice,koliko sam ja skužila ako se radi s ultrazvukom onda se pije voda a ako ne onda to nije bitno.mi u petrovoj nismo trebale imati pun mjehur.a zavaljenu maternicu imam i ja,to nije nikakav problem,imaju je i moja mama i sestra koja ima dvoje djece i nije imala nikakvih problema sa začećem.
    hvala

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja nisam primila ništa nakon et :/ A nisam ni pila vodu, niti mi je rečeno a rađen je transfer uz ultrazvuk.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ma ko će ga znat,to su neke njihove šeme,neki traže da se pije voda a neki ne :? ,bitno da oni vrate naše mrvice u naše bušice .

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Beta je 179,4 na 10 dpt odnosno 14dpp! Trudni smo!!! Simptomi hiperstimulacije i dalje prisutni, trbuh ogroman i bolan, izgledam ko trudnica od 5 mjeseci. U četvrtak ponavljam betu i odmah kod doktora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •