Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma meni se ne da čekat do 4.3. kako mi je rečeno i šopat se s ovim utrićima ako itako nisam trudna i ne da mi se opet tražit od kolegica da me mijenjaju taj dan kada trebam ići vadit betu. Tako da ću ja vjerojatno napravit taj test prije bete... lažno pozitivan ne može bit jer Choragon nisam primala.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da ja sam razmišljala, vama je dr valjda mislio 24. 2. Mislim, pa 4. je predaleko. Koji dan ste imale transfer i koliko dana nakon punkcije? Koliko au vam vratili zametaka?
    Recimo ako vam vrate 3 dn punkcije, nema potrebe tako dugo čekati na betu, najviše 14 dana, sve ovo kasnije je bezveze. Jer i sa 14 dana se vidi i ako je i ako nije. I definitivno je točnije od kućnog testa!
    Sretno cure!
    Posljednje uređivanje od vinalina : 19.02.2010. at 10:35

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma meni se ne da čekat do 4.3. kako mi je rečeno i šopat se s ovim utrićima ako itako nisam trudna i ne da mi se opet tražit od kolegica da me mijenjaju taj dan kada trebam ići vadit betu. Tako da ću ja vjerojatno napravit taj test prije bete... lažno pozitivan ne može bit jer Choragon nisam primala.

A zašto ne bi otišla 11 dpt vaditi betu umjesto da napraviš test? To je samo moj prijedlog... i onda opet ponoviš betu kad ti je dr napisao bez obzira na rezultat one od 11 dpt.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •