Dani, zašto ne izvadiš betu danas?
pa svakih 48 sati se treba poduplati...
ne moraš doktoru ni reći...
ovo cekanje je mucenje...
Dani, zašto ne izvadiš betu danas?
pa svakih 48 sati se treba poduplati...
ne moraš doktoru ni reći...
ovo cekanje je mucenje...
dani, a kolika je to bazalna? u svakom slučaju zvuči super, neću te nagovarati da izvadiš betu ranije, al sutra 19 dpt je već lijepi dpt za još ljepšu betu, do četvrtka ~~~~~~~~~~
zedra, potpisujem![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 01.03.2010. at 15:30
Betu neću raditi prije četvrtka jer mi je tada moja doktorica i rekla da vadim ß ... ali sam ja popišala 2 negativna testa (12 i 14 dpt) i pitala na kbc-u moram li raditi ß, oni su mi rekli da moram i to sam obavila samo da mogu "krenut dalje", no beta je iako mala ukazivala na trudnoću, ponovno sam zvala kbc i tamo su me otpilili da zašto sam radila test tako rano kad su mi rekli da ga radim 4.3. i da ga napravim tad pa da se javim.... napravila bi ga i ranilije ali u četvrtak taman nemam 1. sat tako da stignem u Rijeku i nazad na posao.
Bazalna temperatura mi je 36,8, samo jutros 37,0 (znam da je to možda i od utrića pa tome ne pridajem preveliki značaj) ... obično kad mi padne na 36,6 znači da za dan dolazi menstruacija.
dani, ~~~~~~~~da ostaneš na 37 i velike ~~~~~~~za četvrtak
cure pomazite!
danas mi je 7 dana od transfera,i malo prije na dnevnom ulosku vidim onako ko sukrvicu...sva sam u komi...sta je to?da li je to od utrica,da li je mozda implantacija a naravno najvise me strah da nije onaj iscjedak pred stvari...oko 5. bi trebala kao dobit(ne dobit
)
barby R vjerujem da je to implantacija........
mene j zadnjih dana mucila mucnina kroz jutro i vece,ne bi povratila al me mucilo......to sam prepisivala utrogestanima....
bolovi u donjem dijelu leda od lezanja
tu i tamo zgaravica.....i svako toliko me nesto strecne........
imam osjecaj da sam sama sebi umislila simptome,od prevelike zelje.......
cure drage drzite se saljem vam vibrice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
evo i mene u klubu s krvavim iscjetkom
danas 8 dpt na ulošku malo smećkastog i kad sam se brisala na papiru crvenkasti trag
mislim da je prekasno za implantaciju, jer su vraćene blastice
meni lutealna faza traje 13-14 dana, a ako računamo da je punkcija ovulacija, danas mi je 13 dpo - taman vrijeme za dobit mengu danas ili sutra
tužna sam jako
mm-u još nisam rekla, nemam srca javiti mu na posao, jer znam da ga to dotuče![]()
ginger ne znam sto bi rekla,mozda ce ipak na kraju sve bit dobro......
ej cure jel vi mozete normalno otic na temu odbrojavanje jer ja ne mogu....
ginger ~~~~~~~~ da to nije M, nego neko prolazno brljavljenje. Znaš da se to brljavljenje od implantacije može poklopiti i s M. Barem ovo smeđkasto, a crveno, ne znam.... mogu samo držati fige.
malena2, mogu na odbrojavanje
Ginger i BabyRi, imam isti problem, samo što je to smeđe (bez crvene krvi), isto sam se zabrinula pa su mi u klinici rekli da je to normalno, osim ako ne dođe prava menga. Nemojte se brinuti, bar do bete! I MM je u nedjelju zajedno samnom potonuo ali jučer je već bilo bolje. Samo moramo se skulirati (hm...), i dočekati ß. I punoooo odmarati!
Šaljem nam svima dobre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!![]()
Draga Ginger,~~~~~~~ da je to ipak ono pozitivno brljavljenje i da nećeš morat TM to ni spominjati nego ga razveseliti sa lijepom brojkicom u petak.
Mislim na tebe i tvoje mrve...
svim ostalim curama sa sličnim problemom šaljem puno ~~~~~~~~ da sve ipak bude dobro.
mogu otic tamo,al ne vidim nista novoga sve je sa datum od 27.2-
hvala vam drage moje na utješnim riječima, al ja sam zapravo sigurna da je gotovo...
tikice, barbi kako je vama danas?
ginger-ja sam takođe imala krvi 10 i 11dpt,3dan vraćene,mužu sam rekla da nema ni ovaj put ništa jer sam dobila,odnosno probija se ali od utrića ne može...tako isto mi je bilo u prvom postupku samo ovaj put je bilo drukčije to što sam se baš te dane kad sam prokrvarila napuhala-lagana hiper zbog veelikee bete.Hocu rec nema pravila,možda se jedna mrva nije primila pa otud krv..Sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~pusa
danas mi se isto jutros pokazala ta sukrvica ali lagano,onako smedjkasto crveno.i malo me zabolio trbuh...stalno trcim na wc od straha da vidim jesam procurila....danas mi je 8. dan od transfera.nadam se da je to implantacija
hvala bony
barbiRI i meni su vraćene blastice, pa mislim da je prekasno za implantaciju![]()
Ginger ....stvarno ne mora ništa značit.. dok M ne krene, nema odustajanja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikici, nažalost možete pisati na Izlaznoj strategiji
tikice draga, napisala sam ti tamo, al i ovdje jedan
meni brljanje sve jače, crveno-smeđe, do kraja dana ću sigurno skroz procuriti
sutra vadim betu da si potvrdim nulu, tj. da vidim da se ništa nije iskompliciralo (bilo je nekoliko primjera na forumu u zadnje vrijeme...)
na trenutke plačem, na trenutke sam sasvim dobro...
hvala na vibrama![]()
Ginger , ja se još uvijek nadam da će sve biti ok
Dani ... za sutrašnju veliku beturinu![]()
Ginger
dani ~~~~~~~~za sutra, kolika je BT?
Bt mi je zadnja 3 dana 37°C .... a do tada 38...Danas mi je 37 dc (obično mi ciklusi traju 26, max 28 dana)... Baš sam tu mislila postavit pitanje koliko dugo niste procurile dok ste koristile utriće, ali onda sam zaključila da nitko ovako dugo nije čekao s ß i da ste vjerojatno prestale s utrićima prije menge.
Strah me je užasno sutra nazvat i pitat kakva je ß...
dani82~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i da sve bude ok....mora biti
[QUOTE=dani82;1559732]Bt mi je zadnja 3 dana 37°C .... a do tada 38...Danas mi je 37 dc (obično mi ciklusi traju 26, max 28 dana)... Baš sam tu mislila postavit pitanje koliko dugo niste procurile dok ste koristile utriće, ali onda sam zaključila da nitko ovako dugo nije čekao s ß i da ste vjerojatno prestale s utrićima prije menge.
Strah me je užasno sutra nazvat i pitat kakva je ß...[/QUO
I ja mislim da si trudna
Ja sam svaki puta dobila m dva dana nakon ß...i kad mi je ß bila 40 dobila sam m..
dani, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu.
I ja sam uvjerena da je to nešto pozitivno. I pod utrićima bi sigurno dosada dobila M.
jeeeeee Dani to je to!!!!!!!!!!
dvije trudnice iz sobe, pa to je uspiješnost 50%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja mislim da bi do sad da nisi trudna procurila bez obzira šta si na utrićima. Svi vjerujemo da si trudna osim tebe. Budi malo pozitivnija.
~~~~~~~~~~~~~~ za betu do neba. Pusa draga, i obavezno odmah javi rezultat, nestrpljiva sam![]()
dani, draga i sam znaš da je velika stvar da BT ne pada, ~~~~~~~~za sutra i javi nam što prije
Cure divne ste, super ste podrška i vaše riječi pomažu. Naravno da vam se javim sutra! Puse!!!![]()
![]()
![]()
Oko koliko se javljaš??????
Da nemoram čamiti pred kompom.
Posljednje uređivanje od vinalina : 03.03.2010. at 19:00
vinalina, dobro pitanje, i ja ću sutra cupkati...
Prošli put mi je rekla da zovem oko 1-1 i pol.... tako da tako nekako računate da ću se javit.
dani82 sve sam znatiželjnija,jedva čekam sutra,ali i po beti i po temperatuti ti si sigurna trudnica!!!!!!! Ja sam dobila dvije 4-stanične mrvice,koliko njima treba za implataciju? da li bi već 15 dan mogla radit betu?
![]()
dani82 daj molim te odi na 1 stranicu i pročitaj post od strike gdje daje link od dok.Radojčića i nađi pitanje pod beta isti tvoj slučaj i pročitaj odgovor !!!!!!!!!
dani82 drzim fige za sutra!!! mozda se i vidimo![]()
Dani za sutrašnju beturinu![]()
BarbiRi isto tako
Ginger nadam se da ćeš nas i ti razveseliti
I svimaza sve što je potrebno
cure di ste ovdje nema nikoga
evo imam osjecaj kao da cu svaki tren dobit,osjecam neke tupe bolove u ledima.....
cure koje vade betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka budu lijepe i trocifrene....
cure evo mog izvjestaja...vadila betu 5,je znaci kao 0....procurila skroz danas jako crveno i obilno i komadici mi cak poceli ici.cekala kod dr da porazgovaram od 8 do 15h.....sljedeci postupak me nije zabiljezio jel da je stanje u zdravstvu katastrofa trenutno i da ne naracuje jel ne zna oce pacijentice uopce doci na red.jos jedan sok danas
predlozio mio da sljedeci mj obavimo transfer sa mojim zamrzlicima s tim da je postotak 3.-5 % za uspjeh.ali bolje da i to probam nego da cekam milost..uglavnom nisam vam rekla sta je krivac mom krvarenju moja gripa koja me ulovila iza transfera i unistila je ugnjezđivanje...kaze dr da sam bas peh da je uvjeren da bi bilo sve ok da se nije to desilo..radio mi utz iako sam krvarila ko blesava kaze sve super cisto.....nista idemo dalje.....samo pitanje je KAD?
![]()
barbyRIžao mi je... znam kako se osjećaš...
a za stanje u zdravstvunemam riječi
barby ri,ginger,dani 82 tako mi je zao~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje...........
Podižem jer ima nas dosta u čekanju bete!