Evo i mene sa mojim fatamorganičnim priviđenjima. Na dan transfera i dva dana poslije osjećala sam povremena probadanja u jajnicima i u donjem dijelu stomaka. U nekim momentima sam osjećala lagano stezanje, grčenje u donjem dijelu stomaka, ali nista izrazito, samo lagano. Grudi me bole od dana punkcije, tj. dana kada sam počela sa Utrogestanom 3x2. U večernjim satima evo već dva dana osjećam se u određenim momentima kao da sam maznula Apaurin. Osjećam se smireno, opušteno toplo i nekakav mi čudan osjećaj u glavi, nešto poput lagane vrtoglavice, ali vrlo lagane. Ponekad osjećam da gorim, a ponekad mi je strašno hladno. Danas mi je treći dan od transfera dviju blastocisti (ako transfer računam kao nulti). Danas nisam imala nikakva probadanja u jajnicima. Po noći sada spavam dobro. Nakon punkcije, a prije ET sam po noći ustajala da mokrim, a inače to nikada ne radim. Cijelo vrijeme buljim u uložak ne bih li vidjela implatacijsko krvarenje. Ne znam, zaista ne znam. Kad malo bolje razmislim, nemam nikakvih simptoma osim te lagane vrtoglavice koju opet pripisujem djelovanju Utrogestana.