-
Evo i mene sa mojim fatamorganičnim priviđenjima. Na dan transfera i dva dana poslije osjećala sam povremena probadanja u jajnicima i u donjem dijelu stomaka. U nekim momentima sam osjećala lagano stezanje, grčenje u donjem dijelu stomaka, ali nista izrazito, samo lagano. Grudi me bole od dana punkcije, tj. dana kada sam počela sa Utrogestanom 3x2. U večernjim satima evo već dva dana osjećam se u određenim momentima kao da sam maznula Apaurin. Osjećam se smireno, opušteno toplo i nekakav mi čudan osjećaj u glavi, nešto poput lagane vrtoglavice, ali vrlo lagane. Ponekad osjećam da gorim, a ponekad mi je strašno hladno. Danas mi je treći dan od transfera dviju blastocisti (ako transfer računam kao nulti). Danas nisam imala nikakva probadanja u jajnicima. Po noći sada spavam dobro. Nakon punkcije, a prije ET sam po noći ustajala da mokrim, a inače to nikada ne radim. Cijelo vrijeme buljim u uložak ne bih li vidjela implatacijsko krvarenje. Ne znam, zaista ne znam. Kad malo bolje razmislim, nemam nikakvih simptoma osim te lagane vrtoglavice koju opet pripisujem djelovanju Utrogestana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma