Stranica 27 od 59 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 2906

Tema: Nakon transfera

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sretno svima koje cekaju betu

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo i mene u klub s onima koji su osjetili jaku misterioznu bol poput menstrualnih grčeva jutros 3dpt. Probudilo me iz sna,trajalo je nekih 15 minuta, ali ono što me najviše isprepadalo je popratna mučnina,jedva sam oteturala do kupatila, poput niskog tlaka,tjera na povraćanje i baca u ležeći položaj . Iščitala sam sve, uvijek su dvije teorije-ili je ili nije , a pa vidit ćemo za koji tjedan..

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je danas 4.dan nakon transfera i ne osjećam baš ništa. Bolilo me samo na dan punkcije i sutradan, poslije više ništa... transfera ko da nije ni bilo, nema ni štrecanja, ni probadanja jajnika, ni napetosti... Vraćena su mi 3 zametka 3.dan (2osmo i 1 4stanični). Samo su (.)(.) povećane i napete. A prva 2 puta sam stalno osjećala napetost u donjem dijelu trbuha.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ah, mi vječite nezadovoljnice.. Kukala sam mužu sinoć kako ništa ne osjećam i ni to mi nije bilo pravo, a onda jutros opet prpa odakle takvi bolovi, triba čuvat živce , tek je počelo otkucavanje..

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo i mene sa mojim fatamorganičnim priviđenjima. Na dan transfera i dva dana poslije osjećala sam povremena probadanja u jajnicima i u donjem dijelu stomaka. U nekim momentima sam osjećala lagano stezanje, grčenje u donjem dijelu stomaka, ali nista izrazito, samo lagano. Grudi me bole od dana punkcije, tj. dana kada sam počela sa Utrogestanom 3x2. U večernjim satima evo već dva dana osjećam se u određenim momentima kao da sam maznula Apaurin. Osjećam se smireno, opušteno toplo i nekakav mi čudan osjećaj u glavi, nešto poput lagane vrtoglavice, ali vrlo lagane. Ponekad osjećam da gorim, a ponekad mi je strašno hladno. Danas mi je treći dan od transfera dviju blastocisti (ako transfer računam kao nulti). Danas nisam imala nikakva probadanja u jajnicima. Po noći sada spavam dobro. Nakon punkcije, a prije ET sam po noći ustajala da mokrim, a inače to nikada ne radim. Cijelo vrijeme buljim u uložak ne bih li vidjela implatacijsko krvarenje. Ne znam, zaista ne znam. Kad malo bolje razmislim, nemam nikakvih simptoma osim te lagane vrtoglavice koju opet pripisujem djelovanju Utrogestana.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo još jedne bez ikakvih bolova, danas drugi dan transfer 3 osmostanična, jedan malo slabije kvalitete tako mi rekli. Puno spavam ali to mi je zato što sam prešla na beskofeinsku kavu pa kao drogirana bez kofeina. Znači zasada nema ni probadanja ni bockanja, ništa!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ines31 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo još jedne bez ikakvih bolova, danas drugi dan transfer 3 osmostanična, jedan malo slabije kvalitete tako mi rekli. Puno spavam ali to mi je zato što sam prešla na beskofeinsku kavu pa kao drogirana bez kofeina. Znači zasada nema ni probadanja ni bockanja, ništa!
    blago tebi, ti presla na beskofeinsku. Jel to nesto utice na implataciju? Ja pijem pravu jos uvijek, al zato sam naglo prestala pusiti dan prije ET.

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ines draga.... ma još ti je rano za simptomčiće..a ja mislim da je bolje ak ih nemaš... fatamorgana mene je bolio jajnik 2dpt i imala smeđi iscjedak isto sam imala transfer 5 dan..beta 22.03 al poslije nikakvog krvarenja i ja ga tražila dan za danom,pa ništa.... al mene jako boli trbuh kao da ću dobit danas bi trebo biti 19dc pa je prerano i za to...boli ama baš isto i napuho se nemogu ništa obuć i to me žulja po trbuhu,u biti mene boli od pupka pa do dole..ako računam et 0 dan danas je 4 dpt.... ines tebi je beta 24, a meni 22,a da odemo 23 skupa...pa kojim slučajem ako nam je neg.da se oblijemo negdje u biti trbuh mi je ko da sam trudna 6,7mj katastrofa i piškit nemrem kako treba,mogla bi ići svako malo a kad odem nema niš,samo ludi pritisak....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je danas 21. dan ciklusa. Jutros sam se vagala i pala sam u depresiju i plakala sam ko kišna godina. Pet kila sam teza nego pred punkciju
    Toliko sam se trudila smršaviti prije postupka, da js budu bolje da sve bude bolje i sad kad sam vidjela na vagi stanje, jako sam se obeshrabrila. Nisam uopće toliko puno jela. Što se tiče simptoma, nemam odjutros nikakvih. Nemam više ni žiganja ni pritisaka niti ništa. Imam jedan test na trudnoću, osjetljivost mu je 20m/IU, međutim, apsolutno je neprihvatljivo da o njemu razmišljam uopće, ali eto. Danas mi je 4. dpt i idemo dalje. Znam da bih trebala malo više šetati radi zraka i prokrvljenosti, ali eto i to mi se ne da. Eh da, htjedoh vas upitati, kakav vam je bio endo. Meni je bio 10 mm, na dan transfera mi ništa ne rekoše koliki je, valjda je i dalje bio 10 mm jel to ok?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

fato, samo polako...
    za kile ne brini, neke cure jednostavno tako reagiraju na stimulaciju
    endo, meni je u uspješnoj trudnoći bio 7,5 mm na dan ET
    ovaj put 12 mm
    a tebi se od punkcije do ET sigurno i povećao
    kažu da je sve iznad 8mm ok
    ja eto uspjela prošli put i sa 7,5

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Znam da bih trebala malo više šetati radi zraka i prokrvljenosti, ali eto i to mi se ne da. Eh da, htjedoh vas upitati, kakav vam je bio endo. Meni je bio 10 mm, na dan transfera mi ništa ne rekoše koliki je, valjda je i dalje bio 10 mm jel to ok?[/QUOTE]

može na ti? to je super endić..ja sam na zadnjoj folik.imala endić 11-12mm i dr je reko da je to više nego dobro...a ni meni dalje niko nije reko...ja ću danas u šetnju baš se spremam,jer mi je već pun kufer kuće..al ja sam skužila da trbuh manje boli kad ležim,pa sam zato često u hotizontaliu...

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i ja sam u prvoj stimulaciji dobila 6kg,sad u drugoj nisam..al do bete ću nabiti koji od dosade samo bi jela i jela....zato ne brini i onako ćeš se debljat narednih 9mj.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ginger, Kikla curke ljubim vas, baš vam hvala, malo ste me utješile. Samo da znate kako sam očajna bila jutros. Evo i ja mm-a tjeram da malo idemo prošetati. Ipak, mislim da će biti bolje ako malo izađem na zrak.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo da se i ja javim
    bila na transferu jučer i vračene mi tri točkice..
    biologica nam je rekla da je kvaliteta dobra i daje
    40-50% šansi za trudnoču..
    punkcija mi je bila u čet.
    a beta 29.3.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    blago tebi, ti presla na beskofeinsku. Jel to nesto utice na implataciju? Ja pijem pravu jos uvijek, al zato sam naglo prestala pusiti dan prije ET.
    Ma to sam negdje pročitala da kao u Mariboru preporučuju ne piti kavu zbog kofeina jer on izaziva kontrakcije maternice, a eto ti si bar prestala pušit ja jučer i danas 1-2 cigarete ne mogu previše sam živčana, pa kradem dimove od mm!
    Kikla draga ti si nama već trudna, implantacija je bila pa sto posto sam sigurna, znam da ne mogu još imati nikakve siptome, ali da baš ništa ne osjetim malo mi čudno, ipak sam imala punkciju a janici ništa.
    Najgore je meni što ja noćas nisam spavala jer mene boli zub i to imam osjećaj da mi vilica otpada, no stvarno ne vidim da to ima kakve veze sa siptomima trudnoće ha ha!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ines,suosjećam za zub, ne znam smiješ li išta popiti ili možda sutra kod zubara?
    Nadam se da se Kikla javila dr. jer je hiperstimulirana sto posto,svi simptomi su tu!
    Ja se još uvijek junački držim, ne buljim u mudante, ne pipam sise,ali m. bi trebala dobiti bar 5 dana prije vađenja bete, e mislim da tad neću ni izlaziti iz kupatila od muke i iščekivanja, dakle, stignem sve nadoknaditi !

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tanjack,odlične prognoze biologice, neka ti se i obistine !
    Fatamorgana,a baš ti je period za zamaranje kilama, pa jel se ti namjeravaš debljati idućih devet miseci ili šta ?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Tanjack,odlične prognoze biologice, neka ti se i obistine !
    Fatamorgana,a baš ti je period za zamaranje kilama, pa jel se ti namjeravaš debljati idućih devet miseci ili šta ?
    Moze zvucati grubo, ali ne namjeravam. Ja sam vec ogromna i bio bi rizik i za mene i bebu da se mama deblja. Vjeruj da mi vidis stomak kad ga opustim izgledam ko trudnica u 8 mjesecu sa duplicima

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ma znam,draga, ne zamjeri na šali, vidim ja potpis, nije lako,vječita borba
    Ja sam srećom izgubila dva kila od punkcije,jedno je ostalo za ukras!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ines31, imamo iste dijagnoze. Meni danas 5.dan od transfera, i danas sam počela osjećati da imam maternicu kao neki lagani pms, osjetim tu i tamo neko stezanje.
    Cure, nemojte se sad zamarati kilama - ako se sad i dobije koja, to nije od jela nego od hormona...
    Kikla, pij puno tekućine.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Arorablu da vidiš i meni kao i tebi je koliko vidim 3 postupak, nadam se da će ovaj put biti dobitini, ja eto i dalje ništa ne osjećam osim zubobolje i izludit ću iskreno jel se bojim bilo šta popiti protiv bolova!
    Curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo i mene da se javim. Jutros 3.dan od punkcije vračene dvije osmostanične, jedna odlična a druga dobra.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bublice

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I svima koji ste u iščekivanju...

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,kad s enajranije radi test?
    meni danas 8 dan od vracenih embrija(FET),zamrznuti su u stanju morule,ne znam u kojem su stadiju b+vraceni,dr. rekao samo da su kvalitetni
    ja imam neke testove za trudnocu koje sam kupila preko interneta,kad sam narucivala lh trakice,nasla n ajednom mjestu da je osjetljivost 10m/IU,ne znam uopce je li moze test biti tako osjetljiv? mislim,ovaj nije nekog kvaliteta...ne znam koliko da cekam,adr rekaoo beta 22.3. ma,nema sanse do tada da nist ane odradim,bar test.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo mene opet, i dalje nista u donjem reproduktivnom traktu, medjuim, u poslijepodnevnim satima mi je pocela uzasna glavobolja, u dva navrata iznenadna muka na povracanje, zgaravica, (mozda mi je to od mamine sarme u kupusu, ali pojela sam samo tri minijaturne)i naizmjenicno osjecanje cas zime, cas vrucine. Glava me boli kao da mi je povisen krvni tlak, ali i tu smo dilemu razrijesili, krvni tlak mi je 135 sa 85 i ok je.

Curke, ja pojma nemam sta da mislim

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj KIKLA123 prvotno napisa Vidi poruku
    ines draga.... ma još ti je rano za simptomčiće..a ja mislim da je bolje ak ih nemaš... fatamorgana mene je bolio jajnik 2dpt i imala smeđi iscjedak isto sam imala transfer 5 dan..beta 22.03 al poslije nikakvog krvarenja i ja ga tražila dan za danom,pa ništa.... al mene jako boli trbuh kao da ću dobit danas bi trebo biti 19dc pa je prerano i za to...boli ama baš isto i napuho se nemogu ništa obuć i to me žulja po trbuhu,u biti mene boli od pupka pa do dole..ako računam et 0 dan danas je 4 dpt.... ines tebi je beta 24, a meni 22,a da odemo 23 skupa...pa kojim slučajem ako nam je neg.da se oblijemo negdje u biti trbuh mi je ko da sam trudna 6,7mj katastrofa i piškit nemrem kako treba,mogla bi ići svako malo a kad odem nema niš,samo ludi pritisak....
    Kikla ovo ne pišanjei debljanjeje očiti znak hs-nemoj se igrati. Pij puno tekućine i ako možeš negdje na uzv da se vidi imaš li tekućine u abdomenu.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tužna ako nisi primila hcg booster možeš i 14 dana od punkcije ako je punkcija 0. Držim fige! ja sam čekala 16 dana jer mi je toliko duga lutheinska faza.
    Fatamorgana čuvaj se hiper!
    Goa i ti isto!
    Ines 31 možaš nešto na bazi paracetamola - pitaš u ljekarni oni to znaju...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobro jutro drage moje, evo ja vilenim od 6 sati iako ništa ne spavam po cijelu noć mislila sam da ću izludit od zuba sve prirodne lijekove sam iskušala no ništa, na kraju sam popila paracetamol nisam više mogla izdržat, evo malo se smirila bol.
    Jutros sam si dala desepeptyl i dobila neku alergijsku reakciju pola trbuha mi je u crvenim točkama. Inače sve po starom jedino od jutros osjetim lagane bolove u leđima ali ništa strašno!!
    I da jutros sam mjerila temperaturu i ona 37,3 malo mi je veća nego inače mjerila sam je i u prošlim postupcima ali jutarnja mi baš nije nikad prelazila 37,00.
    I evo dok pišem opet mi se zubobolja vraća pa ja ću izludit.....

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga Ines, moj savjet ti je da što prije posjetiš stomatologa. Tvoja zubobolja nikome ne pomaže, a mrvicama najmanje. Ništa se ne boj samo traži anesteziju bez adrenalina. Morati ćeš nešto poduzeti da ti se ne razvije gnojna upala (granulom), jer definitivno nije dobro da ti je on prisutan u organizmu. Ovako samo trpiš, a odlažeš neizbježno.
    Ne zamjeri što sam se ubacila, ali znam kako je to gadno i žao mi je što se mučiš.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Vesnare, saljem ti 1000 pusica. Zaboravila sam reci informacije koje mi je dr. rekao prilikom ET-a. Rekao je da imam malkice vode u abdomenu i da su mi jajnici 7 cm velicine. Rekao je da ukoliko budem osjetila pogorsanje stanja u abdomenu u smislu nadimanja u stomaku da je to jedan od prvih simptoma trudnoce.
    Da li velicina jajnika od 7 cm znaci hiper???

Nocas sam jedva zaspala od glavobolje i jutros sam se probudila sva u znoju. Sva sam bila mokra, mada inace nikada se ne znojim po noci, znate li sta to znaci ??

Kod mene nekakvi cudni simptomi, na svasta ukazuju osim na trudnocu

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pozzz cure..evo mene malo na ovoj temi.. )
    trenutno sam u 4. postupku..a 1.put u stimuliranom i sve mi je nekako bilo usporeno od pocetka..punkcija mi je bila cak na 21.DC zbog slabe reakcije jajnika a ET 27.DC..vracena mi je 1 blastocista..
    danas mi je tek 4.dan od ET a osjecam kao da cu procurit svaki cas,,dali je mozda netko imao isto-slicno iskustvo??

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo da te utješim, Mayice01, mnogi to osjećaju, ne brini, samo nije još dešifrirano jeli to dobar znak ili ne ! Inače, kad ti obično stiže m, koji dc, to ti je isto bitan podatak..
    Ja pokušavam živit normalan život nakon ET, ali mi mm ne dozvoljava i to me izluđuje, čula sam teorije da ne smim ni pire krumpir praviti,meni je to glupo, normalno da se ne naprežem, ali željna sam neke aktivnosti, a ne samo ležanja..

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ma meni se sve pomaklo,inace mi je ciklus 28-30 dana..i do sad sam punkcije imala 12-14 dc a sad tek 21.dan,i do sad sve ok i ovulacije i punkcije i transfer..sve na vrijeme..ali ovaj put sam bila na menopuru i totalno slaba reakcija a folikule nikako da narastu..tek su bile spremne za punciju 21.dan..
    a tko zna..kaze mi dr.da je sve moguce i sa takvim traljavim ciklusom..a bas imam simptome kao pred stvari..joj,nadam se da grijesim..

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ja sam prva 3 puta mirovala dosta,ovaj put malo manje,evo jucer smo bili malo u setnjici na moru,nitko mi nije preporucio strogo mirovanje,vec umjerene aktivnosti,lagane setnjice,bez kupanja u kadi nego tusiranje,bez saune,bez sexica..bez dizanja teskih stvari ..a ostalo kako se osjecas..sve umjereno.ja sam na na bolovanju 5dana a onda pomalo idem na posao..

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nadam se da su ti PMS simtomi zapravo trudnički , pročitala sam svih ovih 27 str. i još neke na sličnu temu i bilo je masu takvih slučajeva, znam kako ti je, ali izdrži i think positive do zadnjeg!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam prethodna 3 postupka mirovala svih 14 dana. Bila sam kod kuće, ali nisam non stop ležala. Šetala sam po vrtu,.. ali na posao nisam išla.
    Ovaj put planiram bit doma 3-4 dana a zatim laganini nastavit s svakodnevnim stvarima, vračam se na posao koji nije fizički naporan, neču radit kućanske poslove i naprezat se,.. sve ostalo normalno. Nema pravila, i doktor mi je rekao samo 2-3 dana kod kuće.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

S obzirom da se vjerojatno sve više-manje družimo s daljinskim ovih dana, u 15 i 30 emisija o potpomognutoj na drugom programu pa da vidimo šta će biti..
    Inače , ubitačno ovo razdoblje iza et..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni je transfer bio u subotu međutim ned. i sad pon.
    osjećam jajnike,maternicu..baš ko da imam ovulaciju
    to je normalno?
    molim malo utjehe.. i da čak ujutro temp. 37,1!!??

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo mene drage moje, kao što već rekoh prije, ja uopće ne mirujem. Danas sam na poslu, radim laganini. Posao je kancelarijski i ovih dana nije stresan. Hoću da prijavim još jedan simptom. Naime, smrdim ko tvor . To je nevjerovatno. Uvijek sam jako jako čista, svako jutro se kupam i nikada ne obučem istu garderobu dva puta zaredom, ali ja tako sada smrdim na znoj da mi je neprijatno hodati po kancelarijama To mi se nikada nije desilo. Zna li iko da li je smrad na znoj jedan od trudničkih simptoma?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

QUOTE=fatamorgana;1571745]Evo mene drage moje, kao što već rekoh prije, ja uopće ne mirujem. Danas sam na poslu, radim laganini. Posao je kancelarijski i ovih dana nije stresan. Hoću da prijavim još jedan simptom. Naime, smrdim ko tvor . To je nevjerovatno. Uvijek sam jako jako čista, svako jutro se kupam i nikada ne obučem istu garderobu dva puta zaredom, ali ja tako sada smrdim na znoj da mi je neprijatno hodati po kancelarijama To mi se nikada nije desilo. Zna li iko da li je smrad na znoj jedan od trudničkih simptoma?[/QUOTE]

Fata prvi put čujem taj simtom!!!! Ne znam ti, ali jedan neugodan simptom

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja kažem Bublice, mm će se onesvijestiti u autu do naše kuće ako budem dizala ruke U ovoj svoj muci da se malo i nasmijemo

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tanjack36 prvotno napisa Vidi poruku
    meni je transfer bio u subotu međutim ned. i sad pon.
    osjećam jajnike,maternicu..baš ko da imam ovulaciju
    to je normalno?
    molim malo utjehe.. i da čak ujutro temp. 37,1!!??
    Temperaturu ne mjerim, čitala sam da nema smisla u stimuliranom postupku, a i ne želim tu još tražiti skrivene simptome..Meni je prvi transfer i nemam iskustva, ali po onome šta su drugi pisali sve ovo drugo što osjećaš je normalno, ipak je tijelo bilo izloženo svemu i svačemu, a jeli znak trudnoće, nažalost, pokazat će samo beta..Sretno nam svima !

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni je 23 DC, 8 dan od transfera i samo osjećam lijevi jajnik i užasan pritisak, napuhnutost... svaka ima neke svoje simtome... ali beta će ipak reći konačnu riječ

fatamorgana super ti je simtom , a ni moji ne mirišu ništa manje oštro samo nisu od znoja, a k tome i čuju se

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    fatamorgana super ti je simtom , a ni moji ne mirišu ništa manje oštro samo nisu od znoja, a k tome i čuju se
    a legendo!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, danas ti je 7.dan od transfera dan transfera je nulti dan, a sutradan je prvi dan - što naravno, ne mijenja tvoje simptome

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mimek!!! You are the best

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ma da mislila sam si da se taj nulti ne broji, ali što više to bolje

hvala AuroraBlu na ispravku netočnog navoda... kako si samo koncentrirana... ja to nisam nikad bia, a s godinama sam sve manje.

danas se bradavice vratile na normalu, ali trbica ko' kvasac

a ti Aurora još uvijek niš' ? Možda je to baš za tebe triger

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, znam jer smo isti dan imale punkciju, a ti transfer dan prije mene, pa si me zaravo zbunila (išla sam računati). Ja od jučer, dakle od 5.dana osjetim zatezanje maternice, ali da li je to najobičniji pms ili nešto drugo (implantacija), to ćemo saznati tek ovaj vikend. Meni se zapravo sa stimulacijom ciklus skrati, jer punkcija mi je bila 12.dc, računajmo to kao ovulaciju, a lutealna faza mi traje 13 dana... i po tome bi ja za 4 dana mogla dobit m.i po tome bi ovo i mogao biti pms. Naravno, to je pesimistička varijanta. Ima i ona druga, ali trenutno mi nije aktualna. Da, i (.)(.) su mi uvećane, ali i to spada u simptome pms, tako da je sve jedan veliki ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •