Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tuzna, ja vjerujem ranim testovima i ranim betama, ali 9-ti dan za test mi je baš ono dan prerano. Znači tretiramo te kao da nisi radila test.
    ines, joj, ovo je baš sreća da je prestao boljeti zub, početkom godine sam bila u tom problemu, uh ne smijem se ni sjetiti. Probaj ipak riješiti kod zubara. Nakon pozitivne bete
    Jedva čekam da postanem punopravni član ove teme.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    i ja isto
    i neka te zadese svi trudnički simptomi, baš me briga - ja ću im se veseliti

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    tretiramo te kao da već jesi!
    Nego, da vas pitam, čitam neke prastare teme i postove, na više mjesta naišla kako nakon ET-a treba izbjegavati dizanje ruku, neke cure navodno nisu same ni kosu sušile?! E pa, ja jesam, i moram dignuti ruke i kad je perem, i kad kuvam po kužini i u sto svakodnevnih situacija, ne razumijem u čemu je bit, nije mi to neko naprezanje. Dr. mi je rekao da se ne vraćam na posao mada je uredski, vjerojatno da bi pružila priliku jajnicima da se smire( puno js), ali moram se nečim zabaviti u međuvremenu i ne mogu stalno paziti na svaki pokret..

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, da vas pitam, čitam neke prastare teme i postove, na više mjesta naišla kako nakon ET-a treba izbjegavati dizanje ruku, neke cure navodno nisu same ni kosu sušile?!
    Možda da treba izbjegavat dizanje nogu iliti khm, jelte....keks... Ali izbjegavanje "dizanja ruku"....
    Nevjerojatno kakve se sve gluposti ovdje mogu pročitati.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Prijavljujem 7dpt i dalje nista posebno osim "nadrogiranog" osjecaja u vecernjim satima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •