-
tužna u potpunosti te kužim,i ja bi sad najrađe sve prestala gurat i piti..al čekam pon...pa kad si već tako dugo izgurala još para dana neće trajati cijelu viječnost,probaj se opustiti ne zamarati toliko terapijom,i pon će brzo doć
...
-
Dakle, da se ipak ubacim: bila sam čvrsto odlučila da ću ovaj postupak prešutit, odradit u samoći, ikao sam svaki dan tu pratim šta se događa!!ulogirana, ali malo voajerski
meni je danas 10.dpt, ako se transfer računa kao nulti.
o simptomima neću, jer mislim da nema svrhe, kod kuće imam jednu djevojčicu, koje je moje 1. IVF čudo i tada su simptomi bili svakaki, tako da oni zapravo nemaju veze!
ono što me muči je UTROGESTAN!!!!! U uputama piše da se nuspojave javljaju samo kada se piju , ne kada se stavljaju vaginalno! ali ako je to istina zašto mi sve naše simptome pripisujemo utrogestanu, bol u (.)(.), pospanost i bla bla bla....ja ih uzimam vaginalno, i mene definitivno bole bradavice !! a bolile su me i kad sam bila trudna, nikad prije!!!!!! ali zato, svako naknadno korištenje utrogestana , u raznum postupcima, izazvalo je bolove u bradavicama, iako nisam bila trudna! mislim da oni ipak počnu razvijat neke simptome trudničke, ali tek nakon više puta uzimanja..ne znam...i to me jako sekira!!!
imam sve simptome trudnoće, i nemam! betu vadim tek u ponedjeljak, ali ne sviđa mi se taj scenarij nego ću danas napravit test, ako je pozitivan, on će bit pozitivan, ako je negativan, sigurno je tako, jer do sad bi beta već trebala biti vidljiva u kućnom testu trudnoće. ET mi je bio 5. dan. dakle?!
zapravo, malo sam bijesna i ljuta i jako me sekira ovo isčekivanje! može biti pozitivno ili negativno, šanse su podjednake!
kad sam ostala trudna 2004. na VV betu sam vadila 7 dana od izostanka menstruacije, bila je ogromna : 13541!!!! ne znam kako sam izdržala, ali jesam, bila sam sigurna da nisam trudna!
sad sam sigurna da sam trudna, i to mi sve govori! vjerovatno zato što nisam! zato ću danas riješit ovu nedoumicu! i normalno saznat da nisam trudna!!
al sam se raspisala, nemojte se ljutit, ali maaaaaaaaaaaaaaaaalčice sam isfrustrirana!!
svim curama puuuuuuuuno uspjeha
p.s. još sam nešto htjela komentirat, ali sam zaboravila
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma