Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dobro jutro svima ,a posebno Fatamorgani na njenoj mirisnoj kavi, nadam se da je zarazna !
    Zeena,dobrodošla u ekipu, pusti (.)(.), vidiš da nam Fata nije imala nikakvih simptoma, a beta obara!
    Obožavam ujutro upaliti kompić i naići na milijun vaših postova,odmah mi je jutro lipše, još i ovo proljetno sunce..
    29 dc, koliko vas procuri preko utrogestana? Skužila sam da postoje dvije skupine, a meni je ovo prvi put pa ne znam u koju spadam.
    Držite se, cure, pogotovo ove u 2.tjednu iščekivanja !

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

fatamorgana cestitkeeeeee
    ja brojim 8 dt i jos uvijek osjecaj kao da cu dobit..to jedino..pusa svima

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro svima ,a posebno Fatamorgani na njenoj mirisnoj kavi, nadam se da je zarazna !
    Zeena,dobrodošla u ekipu, pusti (.)(.), vidiš da nam Fata nije imala nikakvih simptoma, a beta obara!
    Obožavam ujutro upaliti kompić i naići na milijun vaših postova,odmah mi je jutro lipše, još i ovo proljetno sunce..
    29 dc, koliko vas procuri preko utrogestana? Skužila sam da postoje dvije skupine, a meni je ovo prvi put pa ne znam u koju spadam.
    Držite se, cure, pogotovo ove u 2.tjednu iščekivanja !
    Potpisujem simptome, bez ikakvih simptoma, a ti Goa spadaš u skupinu što neće procuriti 9 mjeseci aBd

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bok cure! meni je transfer 2 embrija (4. dan od punkcije) bio 2.5. Dr mi je rekla da ß vadim tek 21.5. Sigurno ću je napraviti koji dan ranije ,samo ne znam kad a da to bude relevantan podatak. Ionako nakon ,nadam se, pozitivne ß čekam još desetak dana UZV. Nešto sam razmišljala i o testu ali još nisam odlučila..

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    bok cure! meni je transfer 2 embrija (4. dan od punkcije) bio 2.5. Dr mi je rekla da ß vadim tek 21.5. Sigurno ću je napraviti koji dan ranije ,samo ne znam kad a da to bude relevantan podatak. Ionako nakon ,nadam se, pozitivne ß čekam još desetak dana UZV. Nešto sam razmišljala i o testu ali još nisam odlučila..
    Sad cu ja ko prava "vjestica" reci - nemoj vaditi betu ranije Napravi ju kad ti je dr. rekao, a do tada uzivaj u svojoj trudnoci!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne znam baš tko je od vas cura čekao skoro 20 dana do ß.....

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam baš tko je od vas cura čekao skoro 20 dana do ß.....
    e pa ja sam cekala, ovaj put
    naravno bilo je postupaka u kojima sam se testirala sumanuto te s testovima, te vadjenje bete i uvijek nista.
    e pa sad kad sam odlucila zivjeti bezbrizno i sto ce biti bit ce, dobila sam prekrasnu betu (a mama me cak nagovarala da mi ona kupi test)!
    bez ikakvih zivciranja sam uzivala tih 20 dana i vjerovala da sam trudna!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •