Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo mene curke opet, danas je 9dpt i imam bolove ko da ću dobit mengu. Sutra opet idemo radit betulinku i nadam se da neću dobit mengicu narednih 9 mjeseci što i vama želim curke moje lijepe. Danas mi je 26. dan ciklusa (inače menga mi je od 25.-28. dana u zadnjih godinu dana).
    Nakon što sam jutros ustanovila dvije smeđe flekice na ulošku promjera 0,5cm X 1cm, pratim gaće vascijeli dan i nije bilo opetovanja i nadam se da neće ni biti.
    ~~~~~~~~~~~~~~~ da počnete više izlijetati sa jumbo betama

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene curke opet, danas je 9dpt i imam bolove ko da ću dobit mengu.
    9.dpt
    E, ovo ti je super,Fato, što nas izvještavaš, sad kad me počne boliti kao pred mengu, ja ću nabaciti i tješiti se da sam trudna!
    To da buljiš u mudante me uopće ne čudi, ja kao izbjegavam, ali mi isto pogled češće bježi u nizine..Ali ti si naša trudnica, imaš betu i neka se svi ostali ugledaju na tebe!

Izidora

Početno

Drage moje,
    evo i mene po prvi puta ovdje s Vama. Želim Vam svima ostvarenje najljepše želje! Imala sam transfer i sada očekujem ako dragi Bog da, jednu malecku predivnu bebicu! Divim se svima vama ovdje, zaista ste zaslužile svu sreću ovog svijeta i sigurna sam da će se sva patnja, suze i bol, pretvoriti u radost, smijeh i neizmjernu sreću! Pusa:)))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •