• 12dpt
  • ja sam izvadila krv,al ja neću ići po betu,rakla sam mužu da ako hoće nek ide on....
  • i tamo u čekaoni,sretnem jednu curicu kaj je imala punkciju kad i ja,samo et 2 dana ranije...... i imala je u petak betu oko 200danas čeka da li se dupla,pa ajmo malo za nju hopsat........ inače nas čita,pa je rekla da će se javit... a mene je skužila da sam to ja,pitam se kako....
  • kaže djevojka da me se sjetila,jer sam joj ja na punkciji rekla tko god leži u sobi sa mnom zatrudni.....
  • ja sam danas ok.smišljam planove za dalje.... al prvo se želim sad odmorit od svega,jer brijem da sam si dobrano iscrpila tijelo,dr je reko da dođem na prirodnjak ako ne uspijem sad,al neću i neželim se maltretirat,jer na silu ne ide ništa..to mi je sad treći minus u pet i pol mjeseci...
  • a sad vi da čujem simpiće?????goa ženo idi vadit betu,da nas razveseliš,mislim i mimek da treba danas,ili?ines srećo šta ima?
  • i sad za našu fatu trudnicu...................................ovo su moje vibre na ovom laptopu ih nemrem nać,pa evo još..................