11.dpt = 31.dc
Dobro jutro, curke mojeJedna kava je već pala doma, a drugu ćemo negdi u điru!
Doma još uvijek, mada se odlično osjećam, ali dr. reče da ostanem do kraja, pa eto, ovaj tjedan je back to normala. Baš mi drago da se dobro držiš,najvažniji je dobar osjećaj u ovom razdoblju! Ja mislim da me utrogestan sprječava da procurim, ništa ne osjećam, osim što patim od zatvora i to me ubija.
Savršen simultani prijevod, draga, pohvaljujem!
Ostalim curama:Kikli,Ines, Tanjack,Vesnare, Zeeni, Pčelici, Mayici![]()

Jedna kava je već pala doma, a drugu ćemo negdi u điru!

, pohvaljujem!

jedino kaj mi je danas bilo cudno (ili se jos nisam probudila kak se spada
! Koliko sam ja čitala, puuuno je takvih slučajeva nakon transfera, neke žene lagano krvare doslovno danima, a beta do neba!Neka si se našetala, to je sigurno godilo bebic-i/-ama, samo polako, bit će sve u redu
! Drži se,draga naša!
jer uvijek je presramno mala.
,,jer naša je borba i te kako teška i tužna!a sve si ponekad mislimo da nas je STRIČEK s bradom,ma kakav bio ponekad zaboravio...
jako mi je zao Kikla, ali opet vibram da te beta sutra iznenadi

danas čeka da li se dupla,pa ajmo malo za nju hopsat........ inače nas čita,pa je rekla da će se javit... a mene je skužila da sam to ja,pitam se kako
, dr. rekao 14. dpt, ali meni je već puna kapa i utrogestana i bromergona, danas me laganini bolucka kao da stiže, pa zato i ne znam ima li smisla.. Uostalom, ja sam danas htjela skakati za tvoju betu,Kikla,i još ne odustajem od toga
!!! eto i tebi duple srećice! pusa!