Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

35 dnt

nočas sam imala probadanja slična menstrualnima,. trajala su 20-ak minuta. Vjerovatno se širi maternica.

Cure pišite ispred svakog posta koji ste dan nakon ET da lakše možemo pratit vaše simptome.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo malo

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

30DNT
    meni se pojavio sinoć svijetlo smeđi iscjedak...onako kad se obrišem i malo na dnevnom ulošku...jel to strašno...danas mi je gin. dežurna pa ne znam da odem iako sam čitala da je to rezultat sve dubljeg ukopavanja..što vi mislite o tome?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, što mislite o tome, smijemo li piti kavu (nes) nakon transfera? Jedna šalica ujutro...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam inaće pila 3-4 kave dnevno, a nakon transfrera sam to svela na jednu s mlijekom ujutro.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

39dnt

raspadam se, ukratko. Sve me boli, imam non stop mucnine dan-noc. Uvijek neki pritisak u donjem stomaku, ponekad tupa bol kao pred mengu. Svi moguci simptomi anksioznosti i depresije. Totalno sam bezvoljna.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

35 dnt

fato a joj žao mi je!!!
    Ja sam totalno suprotni slučaj. Nikakvi simptomi, malo promjene na grudima i povremeni pritisak doli. Npr. nočas me probudio, ali trajao kratko. I još nešto šta nisam spominjala do sad, nesanica. Malo spavam, probudim se ujutro u 5 sati i ne mogu zaspat. Zatvor više nema, on je trajao nekih 14 dana od transfera.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pčelice mislim da nije strašno, ali ja bi je prvo nazvala na telefon i pitala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •