-
35 dnt
nočas sam imala probadanja slična menstrualnima,. trajala su 20-ak minuta. Vjerovatno se širi maternica.
Cure pišite ispred svakog posta koji ste dan nakon ET da lakše možemo pratit vaše simptome.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo malo
-
30DNT
meni se pojavio sinoć svijetlo smeđi iscjedak...onako kad se obrišem i malo na dnevnom ulošku...jel to strašno...danas mi je gin. dežurna pa ne znam da odem iako sam čitala da je to rezultat sve dubljeg ukopavanja..što vi mislite o tome?
-
Cure, što mislite o tome, smijemo li piti kavu (nes) nakon transfera? Jedna šalica ujutro...
-
Ja sam inaće pila 3-4 kave dnevno, a nakon transfrera sam to svela na jednu s mlijekom ujutro.
-
39dnt
raspadam se, ukratko. Sve me boli, imam non stop mucnine dan-noc. Uvijek neki pritisak u donjem stomaku, ponekad tupa bol kao pred mengu. Svi moguci simptomi anksioznosti i depresije. Totalno sam bezvoljna.
-
35 dnt
fato a joj žao mi je!!!
Ja sam totalno suprotni slučaj. Nikakvi simptomi, malo promjene na grudima i povremeni pritisak doli. Npr. nočas me probudio, ali trajao kratko. I još nešto šta nisam spominjala do sad, nesanica. Malo spavam, probudim se ujutro u 5 sati i ne mogu zaspat. Zatvor više nema, on je trajao nekih 14 dana od transfera.
-
pčelice mislim da nije strašno, ali ja bi je prvo nazvala na telefon i pitala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma