Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Gizmos, ja sam odlučila sutra ići raditi, dakle 4dnt. Ova tri dana su prošla ok, ali od danas osjećam baš neki nemir i ne znam što bi sama sa sobom. Posao mi je uredski, ali zato do njega moram voziti 20 km i tako natrag. I bez obzira na to, ipak idem sutra jer na poslu zaboravim na ovu cijelu situaciju. Inače, isprobala sam sve varijante, od strogog mrovanja svih 14 dana do nemirovanja, i nikada ništa. Jutros sam malo proučavala o stadiju embrija i to me skroz zbediralo jer su mi 3 dan vratili tek 2 dvostanična embrija, ocijenjena kao dobra i sada vidim da su trebali biti barem 6-stanični. Dakle, na osnovu te činjenice se predajem i sutra vraćam normalnom životu. A kakvi su tvoji embriji?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

acitam, evo ti i mog primjera. Imala sam do sad 2 IVF-a i 1 FET i sva tri puta stala kod kuće svih 14 dana do bete i mirovala svaki put Beta 0.
    Ovaj zadnji IVF sam 4. dan nakon ET išla radit i Beta 12 dn 236,8!!!!
    Doduše posao mi je za kompjuterom, fizički nije naporan jedino šta i ja vozim cca 13 km do posla. Ništa fizički ne radim, ništa teško ne nosim, malo se štedim,..

SRETNO!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •