-
Acitam, meni doktor nije rekao kakve su kvalitete i koliko imaju stanica, a ja sam zaboravila pitati. Rekao je samo da imamo dva lijepa embrija, e sad, šta to znači??? Po meni, jedan izgleda dosta dobro i mogao bi imati 6 ili 8 stanica (sličan je onome što ga pino ima u avataru) a ovaj drugi je neki nedefinirani (ili je bio u fazi diobe kad su ga slikali ili nešto drugo, ali nije pravilno podjeljen). I ja sam danas malo čitala onu temu sa rode o vračanju embrija ali sam primjetila da sve to nema previše veze, štoviše puno je više vračenih 3 dan nego blastica. Isto tako sam primjetila da ni broj stanica embrija ne govori puno jer su cure ostajale trudne i sa dvostaničnim, trostaničnim...itd. Sada je samo bitno da li oni žele ostati sa nama. Mi smo svoj dio napravili a sada je na njima da se izbore i ugnjezde (kakvi god bili). Ni ja iskreno ne razmišljam o pozitivnom ishodu, nekako se ograđujem od moguće boli (mada znam da će boljeti svejedno), ali ne razmišljam ni o negativnom ishodu. Sada sam ni na nebu ni na zemlji i nadam se da ću tu ostati barem do bete...(ali uz dnevne doze nemira i nestrpljivosti koje dođu i odu)
Po meni je dobar izbor vratiti se na posao prvenstveno ako nije težak i ako si zadovoljna na njemu, ako nije previše stresan...Brže će proći dani iščekivanja. Probaj ne razmišljat o embrijima, dobri su oni, i bolje će se razvijati u maternici nego u labu...
Blekonja, kako se ti držiš? Ima šta novoga?
Anana1, bravo, bravo,bravo!!!!
Posljednje uređivanje od GIZMOS : 20.04.2010. at 17:27
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma