Stranica 43 od 59 PrviPrvi ... 33414243444553 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,101 do 2,150 od 2906

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    7dnt, 10dnp

Ja sam danas posebno razdražljiva, plačljiva, nervozna...baš kao i svaki mjesec pred menzis. Voljela bi da me osječaj vara, ali...Zavidim svima vama koje osječate "simptome" jer ja ne osječam apsolutno ništa...Možda će sutra biti bolje, danas baš i nije neki dan "za mene"...

znam draga kako ti je....ispuši se nekako i opet ćeš biti bolje.... pa opet koji dan malo down.....i tako stalno....ovo su prestresne stvari .....drži se mislimo na tebe

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav zvončica1976, nisam primjetila jučer tvoju poruku. Pretpostavljam da su ti vratili blastice kada tako rano vadiš betu (i ja sam 14.04. imala transfer ali su mi rekli da betu radim tek 29.04.) Kakva ti je bila terapija, kako si reagirala, koliko jajnih stanica su punktirali? Sretno u subotu!
    Primala sam Gonale F,primila sve zajedno 24 komada,fizički - osim što ću morati za hranu podignuti nenamjenski kredit koliko sam praznila frižider,i što su mi grudi letjele iz grudnjaka ostalo je bilo ok...Uredno sam radila,imala sam dvije jajne stanice na punkciji od toga je - kako oni kažu bila super a druga ne baš neke kvalitete pa je nisu vraćali...dakle jedna...izračunali su mi da vadim u subotu,pa ja sad ko hipnotizirano tele čekam subotu...
    Imam taj neki osjećaj pritiska kao da ću dobiti menstruaciju,ali ne želim misliti ništa....
    Panika se već lagano nazire...
    Gizmos,hvala na podršci,vjerujem da znaš koliko to znači u ovakvim trenucima (((

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

[QUOTE=GIZMOS;1601272]7dnt, 10dnp

Ja sam danas posebno razdražljiva, plačljiva, nervozna...baš kao i svaki mjesec pred menzis. Voljela bi da me osječaj vara, ali...Zavidim svima vama koje osječate "simptome" jer ja ne osječam apsolutno ništa...Možda će sutra biti bolje, danas baš i nije neki dan "za mene"...[/QUOTE

...usput...danas dan za plač,smijeh,paniku,strah....valjda je takav dan,nadajmo se da nam hormoni rade svoje

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo i mene opet.GIZMOS drzi se,znam kako ti je.Ja jos uvijek luda hodam.Danas sam isla na prvu betu,12dnt,krvarim vec 3 dana i to obilno,cak i komadici ispadaju,tako da sam vec otpisala sve i psihicki se pripremam za slijedeci transfer.Medjutim danas me nazvao dr i rekao da je beta 18!!!To je nisko ali je ipak pozitivno,tako da moram nastaviti sa vaginaletama(uzas mi je da ih stavljam) i u petak idem opet na vadjenje krvi.Neznam sta da mislim,jos uvijek se nadam.Od 6 oplodjenih stanica koje su se razvile do 6 celija,samo je jedna valjda prezivjela pa su je zaledili.Nastavlja se neizvjesnost.Ima li neko na forumu koji je imao ovako nisku betu nakon 12dnt a da je sve dobro na kraju ispalo?

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

alma_itd beta je znalo biti svakakvih, ali je bitnije da se pravilno dupla
    i ne moraš si stavljati utrogestane, slobodno ih pij, ali prije toga, pogotovo ujutro moraš nešto pojesti

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

i još nešto
    sada sam pročitala da radiš, ali kada sam ja neki dan rekla doktoru da sam počela krvariti on mi je rekao
    strogo mirovanje, ne idite raditi i pijte utrogestane do bete

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

alma_itd Ginger ti je ispričala svoju priču tako da vidiš da je sve moguće...

samo ti lezi i odmaraj

promaklo mi je gdje ideš na postupke i kako to misliš da su je zaledili ?

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Reni76 ti dobro veli. I ja sam mislila pa mogu ja raditi sve ok, a ono jedan dan krv. Mirovanje i urogestani...

i još k tome voziš 60 km... mojoj šogici je dr rekao da voziti ne smije

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

7dnt, 10dnp

Ja sam danas posebno razdražljiva, plačljiva, nervozna...baš kao i svaki mjesec pred menzis. Voljela bi da me osječaj vara, ali...Zavidim svima vama koje osječate "simptome" jer ja ne osječam apsolutno ništa...Možda će sutra biti bolje, danas baš i nije neki dan "za mene"...
    Draga, ja niti u jednoj od svoje 2 trudnoće nisam (+ treća biokemijska) osjećala niti S od simptoma (neovisno kako su završile). Čak nisam imala simptome niti od utrića.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    alma_itd Ginger ti je ispričala svoju priču tako da vidiš da je sve moguće...

samo ti lezi i odmaraj

promaklo mi je gdje ideš na postupke i kako to misliš da su je zaledili ?
    Sve je obavljeno u Belgiji.Ovdje je to standardna procedura.Ne zamrzavaju jajne stanice nego embrione od minimalno 8 celija.Pitala sam dr kako da se ponasam vezano za posao,a on kaze da samo poslije punkcije moram mirovati a nakon transfera mogu odmah slijedeci dan na posao.Neznam ni sama sta da mislim.Vidjecemo u petak sta ce ispasti,ako ponovo budem morala na stimulaciju i punkciju,vjerovatno cu prestati neko vrijeme raditi(ne mogu uzeti bolovanje),jer sve mi je ovo previse stresno.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Reni76 prvotno napisa Vidi poruku
    alma_itd beta je znalo biti svakakvih, ali je bitnije da se pravilno dupla
    i ne moraš si stavljati utrogestane, slobodno ih pij, ali prije toga, pogotovo ujutro moraš nešto pojesti
    Hm,kako da ih pijem kad pise da su vaginalete?Voljela bih da pijem,jer mislim da ovako nema bas nekog efekta.Ma neznam ni sama vise...Da mi je da prodje ovo cekanje,pa kakav god da bude ishod.Vec sam se isplakala i psihicki se oprostila od ''mrve''.Sad se pripremam za novi pokusaj.Dosadila sam mislim vise i Bogu i narodu

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

alma_itd utrogestani ti se mogu i piti i stavljati vaginalno
    ali ako ih piješ ne smiješ voziti i već sam ti napisala obavezno na pun želudac

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Reni molim te može li pojašnjenje zašto utrogestan piti na pun stomak??

Ja sam 17+2 pijem utrogestane( rekao dr.piti) i u uputstvu sam pročitala da se uzimaju na prazan stomak. E sada meni to uopšte nije bilo čudno, jer pijem i letrox, koji se takođe pije na tašte ( hormon, pa valjda da se bolje resorbira bez uticaja hrane). Pa ja tako letrox, pa pola sata pričekam, pa utrogestan, pa pričekam, pa doručak.

Svim čekalicama nakon transfera, da se obradujete i nastavite lijepi niz iz marta.

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nemam neko posebno objašnjenje, ali znam kada smo išli na transfer da je sestra rekla da popijemo utrogestane
    i da moramo prije toga obavezno jesti jer će nam se vrtiti, pa da ne bi bilo problema, tako da se i ja vodim prema tome

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

alma_itd žao mi je za stres koji proživljavaš i čudno mi je da ti dr. nije rekao da doma miruješ! znalo je biti svakakvih ishoda sa betama, a nadam se da ćeš ti dobro završiti
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nemam neko posebno objašnjenje, ali znam kada smo išli na transfer da je sestra rekla da popijemo utrogestane
    i da moramo prije toga obavezno jesti jer će nam se vrtiti, pa da ne bi bilo problema, tako da se i ja vodim prema tome
    ja ih popijem nakon punkcije i nakon transfera (onu dozu koja slijedi) i svaki, ali baš svaki put bila sita ili gladna ja sam ko pijana, mene su zamantale zadnji put skoro više nego koktel koji sam dobila pred punkciju (ne pretjerujem)
    onda ja legnem i odspavam uru - dvije i bude sve ok

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

9dnt

nego cure imam jedno pitanje primila sam u nedjelju bravactid (ili već kako se zove), beta mi je po pravu u utorak, ali radila bi test u subotu ujutro, je li rano, koliko bravactidu treba da se izluči, to je valjda isto što i choragon!!!
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 22.04.2010. at 09:57

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Blekonja s obzirom na niže navedeno ja mislim da možeš ~~~~~~~~~~~~

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
    1 dpt...zametak raste i razvija se
    2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
    3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
    4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
    8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt... još više HCG-a se luči
    11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
    urina

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Blekovanja, brevactid, vjerujem da mu treba 5 dana da se izluči, kao i Choragonu (ovisi od koliko je jedinica).

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure moje hvala vam, ja sam danas opet down....ne osjećam apsolutno ništa, dapače nervoza me pere, odnosno onaj osjećaj da nema ništa, a tako je odvratan i ako sam se i mislila ovih dana hoću li napraviti taj test u subotu, danas sam odlučila definitivno (dok se ne predomislim ) uhhhhhhhhh

hebiga mare41.... ne znam bacila sam onu bočicu!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo gledala na nalaz piše choragon 1500 IU i.m. pa sad.....

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo drage moje gledam ja vaše komentare, neizvjesnosti i situacije isčekivanja. nadam se da ćemo uskoro svi skakati za vaše velike bete i da će svi ti simptomi ipak biti oni TRUDNIČKI. sretnooo do neba svima!

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj n&a prvotno napisa Vidi poruku
    Blekonja s obzirom na niže navedeno ja mislim da možeš ~~~~~~~~~~~~

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
    1 dpt...zametak raste i razvija se
    2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
    3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
    4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
    8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt... još više HCG-a se luči
    11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
    urina
    HVALA.
    pokušavala sam u svojoj plavoj sluđenoj glavi smisliti kako bi to išlo,gugla,slušala i onda si me ti prosvijetlila... :D
    sve u svemu kod mene slučaj - ako se zaljepilo - zaljepilo se,ako nije...više sreće neki n-ti put...
    beta u ponedjeljak a dani ko godine...mislio dr da vadim u subotu ali se predomislio...

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    9dnt

nego cure imam jedno pitanje primila sam u nedjelju bravactid (ili već kako se zove), beta mi je po pravu u utorak, ali radila bi test u subotu ujutro, je li rano, koliko bravactidu treba da se izluči, to je valjda isto što i choragon!!!
    Blekonja to je isto kao choragon, kako si kasnije vidjela na povjesti bolesti tamo i piše choragon 1500 - to se izlučuje nakon 5 dana. Ja sam radila test 5. dan od toga i bio mi je negativan, dakle nije pokazalo ostatke...
    Držim ti fige do neba!
    Vibram u tvom pravcu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Blekonja nervoza je jedan dobar simptom... strpi se još malo i bit će sve suuuper

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

6dnt (9dnp)
    Mimek, ako je stvar u nervozi ja sam onda definitivno trudna
    zvončica1976 za pozitivo u ponedjeljak

čekalice bete, kako se osjećate danas?
    ja jako loše spavam,nervoza me šora i imam blesave snove već par noći. mislim da mi je nekako prošla menstrualna bol ili ju više ne osjećam koliko sam se napuhala,donji dio leđa još bolucka. krenula sam mjeriti temperaturu od prekjučer, bila 38,8, a jučer 37,0.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

10 dnt

ja sam jučer stvarno bila koma
    danas sam malo bolje, imam ja i dalje neke bolove dole ali više ništa ne želim mislit šta bude bit će... kao sam

mislim sutra raditi test, ali vidit ću još se premišljam, uglavnom sve po starom, drage moje čekalice i ostale trudničice mislim na vas i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Posljednje uređivanje od Blekonja : 23.04.2010. at 09:29

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Blekonja, takav stav treba imat, BRAVO!!!!!

Izdrži još jedan dan pa čemo slavit! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    10 dnt

ja sam jučer stvarno bila koma
    danas sam malo bolje, imam ja i dalje neke bolove dole ali više ništa ne želim mislit šta bude bit će... kao sam

mislim sutra raditi test, ali vidit ću još se premišljam, uglavnom sve po starom, drage moje čekalice i ostale trudničice mislim na vas i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

za pluščugu sutra

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

9dnt, 12dnp, 29dc

Blekonja, ti si još dobro izdržala! Mene 2 dana nije napuštala "ona poznata, tiha bol" popračena nervozom i svačim nečim pa sam već jučer na 8dnt napravila test (clearblue) koji je naravno pokazao debeli minus. Ne znam šta mi bi!???! Najrađe bi da nisam jer bi iščekivanje bilo slađe, ali...nazad se ne može. Danas je bol popustila, (.)(.) ispuhane do kraja, mozak na paši za razliku od jučer kada nisam znala jednu rečenicu složiti. Nada još uvijek postoji, onako u tragovima, a već se naziru i planovi za budučnost (gdje, kako, šta, s čime...). U ponedeljak svakako idem raditi betu, ako prije ne procurim-to će biti 12 dnt i stvari će već biti kristalno jasne.
    Držite se cure, i nemojte se glupirati kao ja!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zaboravila sam napomenuti kako je ovo prvi put da sam kupila clearblu (inače sam uzimala neke jeftinije) i on je malo dukčiji od ovih prijašnjih. Uglavnom, ima dva prozorčića (jedan kontrolni, a drugi za -ili+), a ja uopće nisam pročitala uputstva i kad se u prozorčiću za -ili+ pojavila crtica bila sam sva u šoku (trudna do besvjesti) i tek onda sam uzela uputstva i skužila da u ovom prozorčići mora biti +, a ne samo crtica. Eto, kakve sam si drame jučer priredila...(svi ostale testovi koje sam ranije kupovala imaju dva prozorčića-jedan kontrolni i drugi za rezultat u kojem se mora pojaviti misnus koji zapravo znači +). Zato, budite pametne i strpite se do bete...

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja jučer bez ikakvih bolova,naravno i mislim si zašto sad ne boli,a kad boli - zašto boli...a danas sam sat vremena nakon utrića primjetila neki smeđi iscjedak,ne puno ali dovoljno da se uspaničim,opet imam tu neugodnu predmenstrualnu bol
    9dpt...
    Cure ima li tko sličan slučaj????
    očajna sam

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zaboravila sam napomenuti kako je ovo prvi put da sam kupila clearblu (inače sam uzimala neke jeftinije) i on je malo dukčiji od ovih prijašnjih. Uglavnom, ima dva prozorčića (jedan kontrolni, a drugi za -ili+), a ja uopće nisam pročitala uputstva i kad se u prozorčiću za -ili+ pojavila crtica bila sam sva u šoku (trudna do besvjesti) i tek onda sam uzela uputstva i skužila da u ovom prozorčići mora biti +, a ne samo crtica. Eto, kakve sam si drame jučer priredila...(svi ostale testovi koje sam ranije kupovala imaju dva prozorčića-jedan kontrolni i drugi za rezultat u kojem se mora pojaviti misnus koji zapravo znači +). Zato, budite pametne i strpite se do bete...
    GIZMOS i ja sam imala ideju s testom,ali prijateljica mi ginekolog i rekla da to ne radim i ne vadim betu jer je PRE-RA-NO i da ću si samo napravit paniku.
    Stoga,pokušaj iz memorije izbrisati clearblue
    i mantraj...bit će beta kakv treba biti i točka!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

GIZMOS i meni je palo na pamet raditi test čak sutra prije zadnje injekcije...ima netko luđi od tebe! ali mislim da ipak neću,moja beta redovno je 03.05.,a ja sam mislila raditi 28.04.u srijedu 11dpt.
    zadnji put sam test radila 12dpt i pokazalo je plus,a beta 13dpt 310.
    držim fige da je test ipak krivo pokazao!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme cure vi ste "luđe" od mene
    a ja ću se pokušati strpiti i sutra i u nedjelju ne znam... kako ću ti izdržat, svi mi savjetuju da ipak pričekam ponedjeljak ne znam.....
    cijelo jutro sam u nekom điru bila i nisam o ničemu razmišljala, a sad kad dođem kući sto pitanja po glavi...eh šta ti je ćuk

gizmos ipak je prerano draga čekaj još ja ti najbolje znam kako je... teško proživljavam ovo... prilično stresno
    n&a rano je rano stvarno
    zvončica to bi mogli biti nekakvo implatacijsko, ali vidit ćeš!!!
    ah ali razumijem vas potpuno drage moje
    bublice draga... hvala ti ljubim te

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

cure...beta je jedini pravi odgovor..znam da je tesko cekati, ali je sigurnije....ja sam test radila dan prije bete i vec je pokazao + iako je kod mene vec tada zapocelo krvarenje (ne iscjedak vec pravo). Svaki slabi iscjedak moze znaciti i trudnoci (bilo je ovdje puno cura s takvim iskustvom). Drzim vam svima palceve i jedva cekam sebe vidjeti medju vama

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Blekonja prerano za test.
    Jedna cura koja je sa mnom bila na transferu radila je test 12 i 13 dpt i pokazao joj minus oba dana, a danas je radila betu i trudna je.
    A druga je radila test 10dpt, ne znam da li je radila poslije toga, ali danas je vadila betu i ona trudna.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Slazem se s Reni76

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Blekonja prerano za test.
    Jedna cura koja je sa mnom bila na transferu radila je test 12 i 13 dpt i pokazao joj minus oba dana, a danas je radila betu i trudna je.
    A druga je radila test 10dpt, ne znam da li je radila poslije toga, ali danas je vadila betu i ona trudna.
    Ovo je trbalo biti upućeno GIZMOS, ali sada vidim da može i za Blekonju

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas vadila betu,smanjila se ...Kaze mi dr.da sam bila ''malo trudna''.Jos uvijek krvarim,peti dan...Rekli su mi da prestanem sa vaginaletama,ne uzimam nista 7 dana i da nazovem u petak za narednu proceduru.Zaledili su 1 embrion,pitanje je hoce li prezivjeti odmrzavanje...Ovo me je toliko iscrpilo,ali idem dalje.Svim ''cekalicama'' bete zelim puuuuuuno srece i da slijedeci put vide krv tek na porodjaju.

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

alma_itd

bravo za planove samo dalje naprijed i bit će... možda ćeš baš tog smrzlića ljuljati

čekalice bete ovo je izluđujuće razdoblje, ali možete vi to

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

10dnt, 13dnp, 30dc

Dobro jutro cure! Ja si baš sada razmišljam kako smo mi "žemske"vječito nezadovoljne. Prošli tjedan sam iščitavala ovu temu i stalno se pitala zašto svi osječaju onu misterioznu "predmenstrualnu bol" koja je mnogima donijela +, a ja ne osječam apsolutno ništa. Onda se i meni javila ta bol na 7 i 8dnt, pa sam si mislila zašto sad boli, sada će doći menga, ja nemam sreće itd...Na 9dnt, toj istoj boli ni traga ni glasa i sada se opet pitam zašto sad ne boli i tako u krug. Ja tu ništa ne razumijem...! Nadam se, ipak, da se barem netko iz travanjskog vlakića zarazio prošlomjesečnom "trudničkom virozom" i da će čari te viroze preći na nas...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Alma_itd, žao mi je da je tako završilo, ali sada sve nade polažemo u tvog smrzliča, odmori dušu i tijelo i pravac u Belgiju po njega! Dobro je znati da ne moraš odmah u novu stimulaciju. Drži nam se, draga!

Reny76, kakvo je kod tebe stanje? Krvariš i dalje?

Evo naše travanjske liste, pa ako nešto fali, slobodno nadodajte:
    • Alma_itd: beta:18
    • Reny76:
    • Zvončica1976: 26.04.2010.
    • Blekonja: 27.04.2010.
    • n&a: 28.04.2010 (03.05.2010)
    • Korny77: 27.04.2010.
    • Gizmos: 29.05.2010.
    • Anđeo s neba: 31.04.2010.
    • Acitam:02.05.2010.
    Sretno, sretno, sretno......

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobr jutro cure! Evo ja brojim 7 dnt i nemam apsolutno nikakvih simptoma. Čak su se i (.)(.) totalno ispuhale i nestala je bol u njima koja je bila pristutna prva 4 dana. Inače, počela sam raditi prije 3 dana i to mi puno pomaže, kao da nisam ni bila na transferu i ne pazim na milion stvari kao što sam do sada radila. Ovaj put sam jako opuštena, ali kako sam već rekla, i bez ikakvih simptoma. Biti će kako Bog odredi, a ja tu ne mogu apsolutno ništa! Eto, sretno svima!

Reni76 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

GIZMOS vadila sam betu i nisam trudna.
    Moram upasti u jesenjski vlakić

svim ostalim curama želim troznamenkaste bete

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

• Alma_itd: beta:18
    • Reny76:
    • Zvončica1976: 26.04.2010.
    • Blekonja: 27.04.2010.
    • n&a: 28.04.2010 (03.05.2010)
    • Korny77: 27.04.2010.
    • Gizmos: 29.05.2010.
    • Anđeo s neba: 31.04.2010.
    • Acitam:02.05.2010.
    Blekonja draga, ne znam šta da ti kažem osim da ti poželim sreću.........

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da i ovdje javim, a vidim da se već i zna jutros 11 dpt dvi crtice, a kasnije beta 232, ja sam i dalje u šoku, malo i napeta pa me to ljuti, ali doći ću ja sebi već

hvala gizmos draga

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Draga Bleki, od srca cestitam , zelim ti najdosadniju trudnocu na svijetu, bez imalo uzbudjenja i 100% skolsku

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Naša draga trudnice !!! Svi osjećaji koje sad osjećaš su normalni, i napetost i šok, jer potomak je na putu !!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Blekonja čestitam!!!!!!!!!!!!!!
    prijavljujem i ja danas transfer 1 četverostaničnog embrija, beta 07.05., pa ćemo vidjeti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •