Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zaboravila sam napomenuti kako je ovo prvi put da sam kupila clearblu (inače sam uzimala neke jeftinije) i on je malo dukčiji od ovih prijašnjih. Uglavnom, ima dva prozorčića (jedan kontrolni, a drugi za -ili+), a ja uopće nisam pročitala uputstva i kad se u prozorčiću za -ili+ pojavila crtica bila sam sva u šoku (trudna do besvjesti) i tek onda sam uzela uputstva i skužila da u ovom prozorčići mora biti +, a ne samo crtica. Eto, kakve sam si drame jučer priredila...(svi ostale testovi koje sam ranije kupovala imaju dva prozorčića-jedan kontrolni i drugi za rezultat u kojem se mora pojaviti misnus koji zapravo znači +). Zato, budite pametne i strpite se do bete...

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja jučer bez ikakvih bolova,naravno i mislim si zašto sad ne boli,a kad boli - zašto boli...a danas sam sat vremena nakon utrića primjetila neki smeđi iscjedak,ne puno ali dovoljno da se uspaničim,opet imam tu neugodnu predmenstrualnu bol
    9dpt...
    Cure ima li tko sličan slučaj????
    očajna sam

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam napomenuti kako je ovo prvi put da sam kupila clearblu (inače sam uzimala neke jeftinije) i on je malo dukčiji od ovih prijašnjih. Uglavnom, ima dva prozorčića (jedan kontrolni, a drugi za -ili+), a ja uopće nisam pročitala uputstva i kad se u prozorčiću za -ili+ pojavila crtica bila sam sva u šoku (trudna do besvjesti) i tek onda sam uzela uputstva i skužila da u ovom prozorčići mora biti +, a ne samo crtica. Eto, kakve sam si drame jučer priredila...(svi ostale testovi koje sam ranije kupovala imaju dva prozorčića-jedan kontrolni i drugi za rezultat u kojem se mora pojaviti misnus koji zapravo znači +). Zato, budite pametne i strpite se do bete...
    GIZMOS i ja sam imala ideju s testom,ali prijateljica mi ginekolog i rekla da to ne radim i ne vadim betu jer je PRE-RA-NO i da ću si samo napravit paniku.
    Stoga,pokušaj iz memorije izbrisati clearblue
    i mantraj...bit će beta kakv treba biti i točka!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    GIZMOS i meni je palo na pamet raditi test čak sutra prije zadnje injekcije...ima netko luđi od tebe! ali mislim da ipak neću,moja beta redovno je 03.05.,a ja sam mislila raditi 28.04.u srijedu 11dpt.
    zadnji put sam test radila 12dpt i pokazalo je plus,a beta 13dpt 310.
    držim fige da je test ipak krivo pokazao!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •