Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Evo i mene..malo uranila na VV i nalaz bio gotov.. Uglavnom već sam se unaprijed pomirila da niš od svega jer nisam još vidjela da je netko 16dnt imao tak nisku betu (67,5) i da je dobro prošlo..uvjerena da je biokemijska trudnoća.. kad ono..reče drL....398 !!! Ja u nevjerici..nemojte mi davat lažne nade i to..a on kaže za sad uredna trudnoća, valjda se malo kasnije implantiralo pa beta kasni jer danas je već 20dnt! Još sam u šoku i nevjerici..strah me je veseliti se... možda su čuda ipak moguća...

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene..malo uranila na VV i nalaz bio gotov.. Uglavnom već sam se unaprijed pomirila da niš od svega jer nisam još vidjela da je netko 16dnt imao tak nisku betu (67,5) i da je dobro prošlo..uvjerena da je biokemijska trudnoća.. kad ono..reče drL....398 !!! Ja u nevjerici..nemojte mi davat lažne nade i to..a on kaže za sad uredna trudnoća, valjda se malo kasnije implantiralo pa beta kasni jer danas je već 20dnt! Još sam u šoku i nevjerici..strah me je veseliti se... možda su čuda ipak moguća...
    uz tvoj potpis - zaslužila si da dočekaš pozitivu

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

angel čestitam!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •