Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    trunčicabalunčica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    jutro......jutros krvi nema....tj. poslije onoga sto sam vidjela nije je vise nikako bilo.....a bilo je jako malo krvi.....da je menga kontam valjda bi vec dosla ali ono pravo, jos nista, cekam ko na iglama........nazalost ja svog dr. uopce tel. ne mogu dobiti
    Draga, i ja mislim da nije menga... vidiš da danas ništa nema... a i zar nebi bilo prerano za mengu, ako si zadnju imala 26.5.? Mislim, sve ovisi koliko su ti dugi ciklusi, ali vjerujem da toliko kratki ipak nisu, je li tako? Bit će sve ok!
    Ja imam sve simtopme svog pms-a u punoj snazi. Čas sam nervozna, čas sva razdražljiva, ulovila me manija čišćenja kao i obično pred mengu -jučer natjerala mm da čistimo kuću, cice velike i bolne, pokoji prištić... Meni tak nemoguće izgleda da ću ikada vidjeti te dvije crtice na testu... ono, miljama daleko od mene, u nekom drugom životu možda.
    E, a da li vi pijete kavu sad dok smo čekalice bete? Ja u svim postupcima prije nisam pila... a sad ujutro poijem jednu malu sa puno mlijeka. Ne mogu bez kave, odmah me glava počne bolit. Valjda niski tlak koliko sam skužila.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

a zašto ne popit kavu? doduše ja i nisam neki kavopija, i moja je ona iz filteraparata s mlijekom... ali sam kupila teglu cikle za endometrij.. jest da neće Bog zna šta pomoć, ali baš mi se jede cikla....
    ...danas mi je 4.d.n.t. i ni P od PMS-a, nema sisa, nema lošeg raspoloženja, zapravo cvrkućem okolo... morala sam usisati, jer nisam izdržala... ali sam bila nježna i samo onako 'ofrlje' tek toliko da mi ne škripi pod nogama...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •