Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

6dnt
    Od simptoma samo mi grudi velike i bradavice bolne, kad ih pipnem bas me boli. E to bi moglo biti i od utrogestana. Ali zato suzama nikad kraja, juce i danas placem za svaku sitnicu. Osjecam se bezveze, dovoljno je kad me prijateljice nazovu na tel da pitaju kako sam, ja sam vec u suzama. Ne mogu da se kontrolisem, jace od mene. I ovo glupo vrijeme mi ne da da izadjem iz kuce da provjetrim glavu, kisa pada bez prestanka vec 3 dana da ni kisobran ne vrijedi nositi sa sobom. Sve mi se skupilo, izgleda da me sad popusta ona snaga koju sam imala tokom postupka mada sam i tada bila kao na staklenim nogama. Bio mi je potreban mali vjetar da se srusim. Ako se budem ravnala po ovome beta je sigurno 0 a ako suze budu znak trudnoce i promjene raspolozenja onda ce mozda i biti nesto ljepo. Uglavnom znam da me iscekivanje ne rasplace nego neki turoban osjecaj koji se uvukao u mene, neka tuga i nemoc.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    6dnt
    Od simptoma samo mi grudi velike i bradavice bolne, kad ih pipnem bas me boli. E to bi moglo biti i od utrogestana. Ali zato suzama nikad kraja, juce i danas placem za svaku sitnicu. Osjecam se bezveze, dovoljno je kad me prijateljice nazovu na tel da pitaju kako sam, ja sam vec u suzama. Ne mogu da se kontrolisem, jace od mene. I ovo glupo vrijeme mi ne da da izadjem iz kuce da provjetrim glavu, kisa pada bez prestanka vec 3 dana da ni kisobran ne vrijedi nositi sa sobom. Sve mi se skupilo, izgleda da me sad popusta ona snaga koju sam imala tokom postupka mada sam i tada bila kao na staklenim nogama. Bio mi je potreban mali vjetar da se srusim. Ako se budem ravnala po ovome beta je sigurno 0 a ako suze budu znak trudnoce i promjene raspolozenja onda ce mozda i biti nesto ljepo. Uglavnom znam da me iscekivanje ne rasplace nego neki turoban osjecaj koji se uvukao u mene, neka tuga i nemoc.
    sandric nedaj se

I mene bole grudi isto kao i tebe. Danas sam osjetila da nešto curi iz mene i pomislila da je krv, nije bila, ali tresla sam se kad sam došla iz wc-a.
    Ono što mi pomaže je misao: napravila sam sve što sam mogla. Baš sve. Sad je na redu Bog, sudbina, svemir, kako god...

Jučer mi je puno podiglo druženje s jednom IVF trudnicom. Imala je jednu jedninu JS, a sad je trudna 14 tjedana.

Svim čekalicama šaljem veliki virtualni zagrljaj

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    6dnt
    Draga moja u ovom dobitnom Mb postupku sam isplakala više suza od svih postupaka zajedno, i u PMS mi se jave plačni dani ali uglavnom to je 1*-2 dana prije menge ali ovaj put toliko sam suza isplakala, more suze, pa prema tome može i to biti dobar znak. Ali moj savjet od srca ti je pokušaj se malo opustiti uživati ne mislite na te simptome, puni svoj organizam pozitivnom energijom i biće to sigurno lijepa beta imam neki pozitivan filing za tebe.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,meni je juce bio 14 dan od punkcijje i ja bez izuzetka uvijek dobijem M nakon 14 dana od O.
    juce me citav dan bolio stomak,svaki tren sam imala dojam d aje gotovo ,da sma dobila,ali nisam.evo,jutros ,na toalet papiru smede brkljavljenje...stomak me ne boli,grudi prestale boljeti juce, a test rekli tek u ponedjeljak.sta da radim? gotovo je? da stenm sa utricima? nije mi bas blizu za vadit betu....danas mi je 12dnt tordnevnog embrija....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •