Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
6dnt
Od simptoma samo mi grudi velike i bradavice bolne, kad ih pipnem bas me boli. E to bi moglo biti i od utrogestana. Ali zato suzama nikad kraja, juce i danas placem za svaku sitnicu. Osjecam se bezveze, dovoljno je kad me prijateljice nazovu na tel da pitaju kako sam, ja sam vec u suzama. Ne mogu da se kontrolisem, jace od mene. I ovo glupo vrijeme mi ne da da izadjem iz kuce da provjetrim glavu, kisa pada bez prestanka vec 3 dana da ni kisobran ne vrijedi nositi sa sobom. Sve mi se skupilo, izgleda da me sad popusta ona snaga koju sam imala tokom postupka mada sam i tada bila kao na staklenim nogama. Bio mi je potreban mali vjetar da se srusim. Ako se budem ravnala po ovome beta je sigurno 0 a ako suze budu znak trudnoce i promjene raspolozenja onda ce mozda i biti nesto ljepo. Uglavnom znam da me iscekivanje ne rasplace nego neki turoban osjecaj koji se uvukao u mene, neka tuga i nemoc.
Draga moja u ovom dobitnom Mb postupku sam isplakala više suza od svih postupaka zajedno, i u PMS mi se jave plačni dani ali uglavnom to je 1*-2 dana prije menge ali ovaj put toliko sam suza isplakala, more suze, pa prema tome može i to biti dobar znak. Ali moj savjet od srca ti je pokušaj se malo opustiti uživati ne mislite na te simptome, puni svoj organizam pozitivnom energijom i biće to sigurno lijepa beta imam neki pozitivan filing za tebe.