ajme ajme ajme ja bi vas zadavila!
nemojte se ljutiti ali bi!!!
radit test 7. dpt? to je samo mučenje sebe, ništa drugo. šta će moć pokazat? maksimalno blagu crtu. šta dobiješ kad vidiš blagu crtu? nervozu na n-tu. i još čekanja (što je normalno, jer je 7. dpt fakat PRERANO.
ja sam 2 puta imala pozitivan test. dva puta su mi se noge odsjekle od sreće. oba puta nisam mogla izdržati 14. dpt već sam test napravila 10. ili 11. dan. i znate šta? imala sam oba puta biokemijske. i opet sam čekala i čekala i gledala kako beta pada. i volila bi da nikada nisam napravila te testove jer biokemijska, bez obzira što ljudi tvrde da je to dobar znak, satare čovika do daske. dobiješ nadu i onda te ubije. da sam čekala do 14. dana, vjerojatno ne bi ni skužila da sam imala biokemijske.

i zato ja više NIKADA test neću raditi prije 14. dpt, jer ništa pametnoga prije toga ne mogu saznati. a koliko god se nervirala ne znajući, da sad napravim test i vidim blidu crtu popi##ekala bi.

dakle, danas mi je 12. dpt i šizim jer imam pms bolove već 2 dana i jedva čekam tu subotu ujutro kad ću se popiškiti na test i završiti ovu agoniju.