Stranica 10 od 12 PrviPrvi ... 89101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 600

Tema: 39+

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

jill sretno!

Citiraj mare41 prvotno napisa
    Ostalo je (slučajno) za 26. ujutro, ali ako većini više paše popodne javljajte (al ne iza 5 da tikica stigne prije posla).
    subotama jedino mogu kroz jutro (uz promjenu rasporeda) ili znatno kasnije popodne

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj frka prvotno napisa
    frka ti salje veliku ikaze da nema brige - nije frka tak strasna
    hahaha, e, aj dobro kad kažeš.... rekla bih da tako misli i lepotan iz avatara... znači, sve je ok
    zakazujem ove nedelje pregled.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jill, ja svaki UZV odsuzim (sad sam već otupila) jer se stalno nađe nešto novo, al uredno grabim jer je to jedini načinn. Javi koliki je miom (moj je 1,5 cm i ne raste).

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Jill prvotno napisa
    frka ti salje veliku ikaze da nema brige - nije frka tak strasna
    hahaha, e, aj dobro kad kažeš.... rekla bih da tako misli i lepotan iz avatara... znači, sve je ok
    zakazujem ove nedelje pregled.
    kad frka i lun kazu nema greske! :D inace, Frka je moj pas, a Lun (iz avatara) pas MbducegM-a! posto su nas oni spojili, oboje su zasluzili dobiti pocasno mjesto na forumu sve sami dobrocinitelji oni ti ne fulavaju u prognozama:D

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jill draga,potpuno te razumijem,ali od guranja problema pod tepih nema srece.Pripremi se psihicki i u napad.
    AuroraBlu,dobro nam dosla.

višnja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja prek tjedna ne mogu ujutro radim do 16h, za vikend bi još i mogla.
    Aurora dobro nam došla

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jill, s nama si :D ...Naravno da sam se potajno nadala da ćeš objaviti čudo....Ajde ti na uzv, možda se pozitivno iznendadiš. Ja baš volim otići, makar mislim da recimo ciklus nije ok, uvijek sam znatiželjna što će dr. vidjeti. Ne odgađaj, nemamo mi vremena za to...
    frka
    Ja sam sutra na uzv, 8-mi d.c. Prirodnjak, naravno. Nisam ništa govorila jer takva mi je ludnica na poslu da još uvijek postoji mogućnost od odustajanja. Ciklus mi se ne čini baš nešto jer bilo je prljavih momenata i 6-ti d.c. Ali kao što sam već rekla, jako me zanima što će dr. vidjeti i reči.
    AuroraBlu, dobro došla u klub

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tikica, ti znaš da si ovaj ciklus u postupku ili ćeš sutra čuti?
    držim fige za uzv.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tiki_a, javi kako je prošao UZV, cupkat ćemo..

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

AuroraBlu, već jesam u postupku, naručila sam se 8-mi d.c. na uzv (inače to bude 7-mi d.c., ali nisam mogla zbog posla), zbog kratkih ciklusa će sutra vjerojatno biti i štoperica (ako je sve ok), u četvrtak punkcija i u nedjelju transfer...baš sam si lijepo složila, zar ne? ...Po toj šemi obično bude, ako uspijem doći do kraja. A odustati mogu jer nisam pod hormonima...no vjerojatnost je sad već manja za to...

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mare41, javim se sutra kasno navečer...

višnja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tiki_a :D :D plan ti je super, možda bude i rezultat takav

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

se povukla i s foruma a i s te teme uopšte i čekam... ne znam ni sama šta.
    Novi postupak koji će biti bingo

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj lilium prvotno napisa
    Citiraj gričanka prvotno napisa
    Rezime 26. ujutro: Shanti+, tikica+, vikki+, gričanka stiže ina33+?, ja+ dalje..?
    Ako se cure same ne jave kroz nekih 5 dana, možemo ih PPati
    26 ujutro - vrlo vjerojatno cu moci
    možda se i ja pridružim, rano mi je za planirati još, primate i mamice?,
    nisam jako aktivna u pisanju, ali čitam

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa
    tikica, ti znaš da si ovaj ciklus u postupku ili ćeš sutra čuti?
    držim fige za uzv.
    Ja nisam u postupku do daljnjega....cekam da procurim pa na HSG

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja samo u prolazu da vidim ima li vijesti... i, naravno, da vas sve pozdravim.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    nasi prijatelji imaju bebaca starog 7.mj. zacetog na SD a njoj je 43.g. znam da su svaki mjesec isli u postupak jedno 9 mjeseci...
    Draga Frka, glavu gore, još niste pokušali i nema razloga za pesimizam, ma i da jeste već tri puta, nema razloga za pesimizam, uspjet ćete.

A rekla bih da je ta vaša prijateljica i naša prijateljica... Priča mi zvuči prepoznato, i ako je ona naša M.L. , poljubi je od mene. Ma, poljubi je i ako nije formalno članica našeg kluba, nema veze... možda će se začuditi u tom slučaju, ali reci joj da nas je jako razveselila.
    Draga Shanti, ti vidiš veze tamo gdje ih drugi ne vide. Al' vidiš dobro!!! Hvala na poljupcima, kao da sam ih i stvarno dobila.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

draga Shanti, hvala na ohrabrenju

nije prijateljica ML, ali znam da je svojedobno visila na forumu... bar na temi "mpo na SD".. od nje sam i saznala za forum :D sad je malo zauzeta pelenama, kasicama i prvim zubicima pa mislim da je nema toliko tu nadam se da ce se i svima nama takva zauzetost vrlo skoro desiti

svima!!!
    Draga moja Frka, dakle tako... naravno da sam to ja. 8)
    Znam da znaš sve, ali moj nick ne znaš; ne zna ga ni MM. No mislila sam da bar prepoznaješ kumče u avataru. Ccccc... A lijepo ti je Shanti rekla.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

:D :D :D
    ja mislila da su ML inicijali
    ma ni ne trebaju znati nickove (D ionako šizi jer se vec mjesec i pol ne skidam s foruma - ovo je nas mali svijet )

pusaaaaaa kumcetu

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

fjora, kakvo je to uopće pitanje jel primamo mamice? Njima je dolazak obavezan , bit će veselo. Lijepo da je Shanti spojila ovdje kume , MM je škicnuo ovdje kad mene nije bilo da javi šta se zbiva i odmah komentar programera da je sve razbacano .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7447942.stm - ovo sam našla na Prije začeća, možda je već viđeno, ali mene oduševio podataka da je to ovulacija žene od 45 godina , pa nek nam neko kaže da prestanemo pokušavati

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj MonaLisa prvotno napisa
    Hvala na poljupcima, kao da sam ih i stvarno dobila.

I dobila si ih stvarno, u mislima...

Cure, još jednom, kako je naša ML bila prekrasna pred porod...

Hoćeš i ti doći na kavicu?

Fjora, primamo i mamice, štoviše, one su turbo (ili kako bi rekao moj nećak od 15 godina uber) punopravne članice. Ja sam za kavicu javila i jednoj našoj mamici koja trenutno nema pristup netu, ali vjerojatno će biti u Zg te subote i doći... :D

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pa kad na kavi zapjevamo: Kol`ko nas ima, j...kol`ko nas ima. Ma niko nam neće biti ravan .

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mmmmm kavica...? pa to mi recite, šta je za mene nekoliko sati autoputem
    Ajme, koga nam je miris kavice privukao! :D

I kako je općenito od kofeina ovaj naš klub živnuo zadnjih dana...

Jill, draga, kako god odlučiš, podržavamo te... vjerujem da ćeš u nekom trenutku otići na taj uzv, a ti odaberi trenutak koji ti se čini najbolji...

Tiki_a, držim fige za danas, da bude lijepi folikul...

Cure, je li ovo trenutna lista za kavicu, dopišite se ako koja fali: tikica, tiki_a, vikki, gričanka, mare41, ina33, lilium, taca70, AuroraBlu, višnja, Shanti

Hoćemo li na neku terasicu ako bude sunčano (ako slučajno ima koja pušačica , da ne smetamo našim mamama i bebama)? Ima li kakvih prijedloga? Varijante kiša i sunce se traže... I u koje doba, okvirno? 11 ujutro, 17 popodne?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pa kad na kavi zapjevamo: Kol`ko nas ima, j...kol`ko nas ima. Ma niko nam neće biti ravan .

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tikica, tiki_a, vikki, gričanka, mare41, ina33, lilium, taca70, AuroraBlu, višnja, Shanti, fjora...nastavite niz.
    Shanti, slažem se da mjesto ovisi o vremenskoj prognozi (a ak svi zdravo žive bez dima, mogu i ja )

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Shanti, slažem se da mjesto ovisi o vremenskoj prognozi (a ak svi zdravo žive bez dima, mogu i ja )
    A možda će nas par skoknuti van podimiti si koju...

Cure, ja sam se naručila za pregled, za sljedeći tjedan. Idemo isprobati novu kliniku... 8)

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...Cure, ja sam se naručila za pregled, za sljedeći tjedan. Idemo isprobati novu kliniku... 8)
    Odlično, bravo! :D O kojoj je klinici riječ?

A ja sam poslala mail u Prag i čekam odgovor. Iako sam nešto sve na iglama i svrbe me nogice ... rado bih i ja put neke klinike za vrijeme čekanja
    Aurora blu dobrodošla!
    Tiki_a držim fige tvom folikulu

Za ostale cure evo jednog izvještaja s Brijunskog kongresa:
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...u-uz-mene.html

a u kontradiktornosti s ovim:

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...1/Default.aspx

Iz ovog posljednjeg izdvajam:
    - Kod nas liječenje neplodnosti počinje dosta kasno, odnosno dvadesetak posto žena dolazi u dobi od 39 ili 40 godina. I ako ćemo produljiti liste čekanja, onda ćemo te žene dovesti u takvu dob u kojoj je liječenje besmisleno - kaže prof. Šimunić.
    Jesam li već u toj dobi? :?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj gričanka prvotno napisa
    ...Cure, ja sam se naručila za pregled, za sljedeći tjedan. Idemo isprobati novu kliniku... 8)
    Odlično, bravo! :D O kojoj je klinici riječ?

A ja sam poslala mail u Prag i čekam odgovor. Iako sam nešto sve na iglama i svrbe me nogice ... rado bih i ja put neke klinike za vrijeme čekanja

:D za poslani mail! :D

Vinogradska.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Super Shanti, i ja sam na čekanju u Vinogradskoj. Onda ćeš nam javiti kakva su nam iznenađenja pripremili, što sve moramo donijeti od administracije, nalaza itd...

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

evo opet me dugo nije bilo, ali izgleda da sam namiršala miris kave :D

i ja bi se pridružila ak' može. Ak' po ničem drugom uklopit ću se po godinama
    Malo sam izašla iz MPO štosa, ali zato vas i čitam i malo bi se družila s vama da me usisate u mašinu.
    danas boli kao da je ovulacija, sutra kupijem trakice i trudit ću se uhvatiti MM na udar ...
    btw jel te trakice imaju uputstva za korištenje ?
    Do 26.09. će nas pola biti trudnice (samo to još nećete znati)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa
    će sutra vjerojatno biti i štoperica (ako je sve ok), u četvrtak punkcija i u nedjelju transfer...
    tiki_a :D pa to se baš primaklo! e kad tebe vidim kako letiš po tim postupcima ja se onda stvarno osećam staro... dok se ja odmorim, pa dok se probudim, pa da razmislim da li na UZV, pa strah me, pa šta će mi reći... stvarno nisam za neki primer...
    Shanti, ma mora se naći mesta i za cigaricu, kad si se već tako slatko izokola raspitala...

a inače stvarno je bilo u planu da dođem s MM u ZG u petak, vozimo nekog rođaka koji odatle leti dalje itd itd. Nismo bili smislili plan kad bismo se vratili nazad i gde bismo tamo bili, a onda sam procitala da planirate susret baš u subotu pre podne. Pomislih, idealno, nažalost, ta ideja o odlasku je sve dalja zbog posla.... mada još je nismo sasvim izbacili iz glave.....

cure, sad kad sam opet s vama ko da sam se probudila iz zimskog sna

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa
    btw jel te trakice imaju uputstva za korištenje ?
    Do 26.09. će nas pola biti trudnice (samo to još nećete znati)
    Mimek, velkam! Trakice imaju uputstva i veoma su lake za korišćenje, a što se ovog drugog tiče - svaka ti se pozlatila (tako se bar kod nas kaže)
    Devojke, čule ste šta je Mimek poručila, pa....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

26.09. tikica_69, tiki_a, vikki, gričanka, mare41, ina33, lilium, taca70, AuroraBlu, višnja, Shanti, fjora, mimek, Jill...

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

...i mamice, štoviše, one su turbo (ili kako bi rekao moj nećak od 15 godina uber) punopravne članice. ... :D
    ...mislim da su mamice obavezne doći... zbog noseva! Ma znam da ima neki spell s povlačenjem za nos ... ili to moraju trudnice? :?
    Tiki_a javi se s lijepim vijestima!

Cure, dajte prijedloge za mjesto
    Jarun, Bundek ? ... mogućnost kiše :?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moj prijedlog je da pričekamo 19. za određivanje mjesta (tada će biti 7-dnevna prognoza), nije lako staviti puno ljudi u mali zatvoreni prostor ako bude kiša, ima za kišu neko ideju? Vjerujem da u slučaju sunca paše Bundek.
    Tiki_a, čekamo....

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moj prijedlog je da pričekamo 19. za određivanje mjesta (tada će biti 7-dnevna prognoza), nije lako staviti puno ljudi u mali zatvoreni prostor ako bude kiša, ima za kišu neko ideju? Vjerujem da u slučaju sunca paše Bundek.
    Tiki_a, čekamo....
    X... Dobro zboriš! 8)

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tiki_a, čekamo....
    Sve potpisujem. Posebno za tiki...
    A za lokaciju, možemo pričekati još i malo dulje, tj. bliže 26-om. Za ovaj vikend, npr., prognoza je izgledala bitno drukčije prije tri dana nego danas.
    Tikice, s obzirom na to da si ti jedina toga dana radna, imaš li kakve prijedloge?

Jill, budeš onda uspjela nešto iskombinirati?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

95 % da ćemo se videti na nekoj drugoj kavici, a 5% ostavljam za rezervu. Tako da se nemojte nimalo dogovarati prema meni, da ne bude posle da ste baš ostale pri suboti pre podne a ja, sva je prilika, i ne dođem.... ali zbog tih 5 % za svaki slučaj ostavite adresu

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

jel se tiki_a juče nije javljala? :?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

jel se tiki_a juče nije javljala? :?
    Nije, i meni malo čudno :?

Tiki_a i držim fige za vedre vijesti!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jill, bilo bi mi drago da dodjes, no biti ce jos prilika
    tiki_a sretno!
    svima velika

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dakle, kavica čuda čini, ostala sam :shock: ....mene posao koči ...pretprošlu noć odspavala 3,5 sata, jučer sam bila na putu u Zg i u pola jedanaest navečer nisam smjela na net da se ne razbudim. A ovdje aktivno kao da smo klub -25
    Moj folikul 8.d.c. 13,6 mm, ja sam zadovoljna jer štoperica je danas 9-ti dan, to mi djeluje zdravije. Kuglica mi raste oko 2mm dnevno, O je negdje na 19-20 mm. Ovako kako je sada čini se da neće bježati pa mogu biti smirenija, no na žalost uvijek sam s takvom "sigurnom" situacijom prošla loše. Pa nek' sada bude drugačije . Endo 7,7 mm što je kod mene uobičajeno. Zadovoljna. Jedva čekam današnju pikicu u 22 h, da poludiš kakva munjena želja
    Shanti, vjerujem u tvoj dobar odabir, ja sam s dr. Tomićem bila jako zadovoljna. Vidi se da zna posao. SRETNO!
    Jakoj ekipi velika

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiki_a, bravo za folikul i držim palčeve na rukama i nogama za bingo postupak! Sretno na pikici!

... A ovdje aktivno kao da smo klub -25
    Ma nekako se u ovom klubu baš tako i osjećam!
    Svima

višnja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

I meni se baš sviđa kako je ovdje postalo zanimljivo
    tiki_a da prođe sve u najboljem redu i da nam na kavu doneseš vijesti o velikoj beturini

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tiki_a, pa to su dobre vijesti! Neka i dalje bude tako ~~~~~~~~~~~

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

tiki_a super :D

Moj RTG HSG dogovoren za utorak 22.09. ili srijedu 23.09....jos moram ujutro nazvati sestru da vidi kada tocno ima slobono mjesto u sali. Raditi ce mi zahvat pod lokalnom anestezijom - sve vidis, nista ne osjetis. Nakon zahvata do popodne lezim na promatranju pa doma.
    Mjesto radnje: Opca bolnica Zabok - Bracak

Onda komadi, kad je na kraju kavica? Subota ujutro....9....10? Predvecer, popodne?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jedva čekam današnju pikicu u 22 h, da poludiš kakva munjena želja
    Navuče se čovjek...

Super za 9-ti dan! :D

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa
    Raditi ce mi zahvat pod lokalnom anestezijom - sve vidis, nista ne osjetis. Nakon zahvata do popodne lezim na promatranju pa doma.
    Mjesto radnje: Opca bolnica Zabok - Bracak

Onda komadi, kad je na kraju kavica? Subota ujutro....9....10? Predvecer, popodne?
    Pa kako si stigla do Zaboka? :?
    Nego... izvrsno za lokalnu anesteziju. Ja sam obavila RTG HSG bez ičega, ma i bez andola jer sam progutala spiku da to ništa ne boli.

Paše li vam kavica npr. u 11? Cure, možemo li sve u to doba?

Jill, bilo bi tako divno da i ti uspiješ doći...

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja mogu uvijek Očajnica, što ćeš.
    Cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •