Ja već znam kome ću se uvaliti da me popelja do stare s (ili ss), vikki![]()
Ja već znam kome ću se uvaliti da me popelja do stare s (ili ss), vikki![]()
Ako je LH test tek sada pozitivan, trebala bi stići komotno na vrijeme! :Dtiki_a prvotno napisa
Držim fige svojm snagom, neka je krenula prava akcija u našem klubu! :D![]()
Može, ja te pokupim, a ti mi pokažeš dalje put. Sad ću reći nešto bogohulno: u 20 zagrebačkih godina (ajme okrugla obljetnica) nisam bila u SS (ili je to bilo u studentskim danima kojih se što zbog godina, što zbog brojnih tulumarenja tada, ne sjećam).mare41 prvotno napisa
A i mene su tamo vozili, znam otprilike, al sigurno će tu neko pojasniti put.
Mogu i ja, ako želite vrlo vjerojatno spetljano objašnjenje.mare41 prvotno napisa
Od kuda dolazite, istočni dio grada? Planirate li kroz Novi Zagreb ili "autoputom" (mislim na onaj koji prolazi kraj Vjesnika, of kors). Za početak, ako znate gdje je studom na Savi ili Horvaćanska; Stara Sava je blizu doma, izvan njega s istočne strane.
Ma nema me jedno poslijepodne uz komp, a vi već skoknule na novu stranicu, a imam što i pročitati...pravi tulum!!!
Dakle na sve ovo (a da ne citiram ponaosob) ...Meni bi Stara sava nakon nocne pala ko Muji samar...
...Došlo mi je da ti odgovorim ovako ->![]()
...Nego, ima li još tih pp-ova![]()
...A u Staroj Savi dobar roštilj, ...Ja se za trudnoću pripremam onda već par godina...![]()
![]()
![]()
![]()
I to ti nitko neće zabraniti ( zabrane su zabranjene), samo hoće li to biti uz roštilj ili pizzu?mare41 prvotno napisa
![]()
Ja sam u SS kročila ljetos nakon 13-ak godina i činilo mi se OK. Mislim da im je sva klopa dobra, ali ima puno mjesta za nas i unutra i na terasi.
Tiki_a neka ti sutrašnja punkcija prođe brzo, što bezbolnije i najvažnije, nek dobiješ odličnu JS . Bit ćeš mi u mislima!![]()
Ispravak:današnja punkcija umjesto sutrašnja.gričanka prvotno napisa
Nisam još u petku, moram na spavanje!
Laku noćicu![]()
Tiki_ačekat ćemo vijesti uz komp,
znam ja di je SS, al ne znam prići s autom, ići ćemo slavonskom pa do kraja savske prema horvaćanskoj? kako onda? ne mogu se sjetiti kako se autom priđe domu, predavno sam se tamo muvala i to kao pješak, a kasnije su me vozali ko kofer.
Ovak... kad uđete u Horvaćansku nećete moći skrenuti odmah prema SS, nego ćete morati ići do križanja sa Selskom (ako se tamo smije polukružno okretati) pa onda natrag i skrenuti prvu desno (ne onu uličicu gdje moraš zajahati na rinzol, ak se dobro sjećam, prema FFK tj. DIF-u kak mi neki stariji to još znamo zvatimare41 prvotno napisa
, nego pravu ulicu koja ide uz istočnu ogradu studoma), voziš nekih 100 m i onda ti je veliko parkiralište, a SS je odmah s lijeve strane.
Ili možete nastaviti slavonskom do križanja sa Selskom, tj. nakon Knežije se spustiti desnom trakom dolje, ispod podvožnjaka u Selsku, do križanja s Horvaćanskom pa u Horvaćansku lijevo i onda kao i u gornjem opisu, u prvu pravu ulicu desno do parkirališta.
Ako netko zna objasniti jednostavnije, bit ću sretna. Poznata sam po opširnom i kompliciranom objašnjavanju.![]()
![]()
Cure moje, kak sam ja dobre volje ovaj cijeli tjedan... :D
joj cure na brzaka pogledam, pa ne stignem preći sve...
kakav je dogovor ?
stara sava 26.09. u 11 sati ?
Ajme Shanti, sad sam se sjetila te uličice (a koliko puta sam tamo bila pred 20 godinica), bolje je iz horvaćanske, ja mislim da sad svima možemo objaviti: 26.09. u 11 h Stara Sava, štima?
Što se mene tiče, štima. :Dmare41 prvotno napisa
Hoćemo onda složiti konačnu listu? (dopišite se)
26.09. u 11 h Stara Sava, Prvo zasjedanje kluba 39+![]()
Mimek
Mare41
Shanti
Pa vi ste ovaj nas randes stvarno ozbiljno shvatile.Sve vec dogovoreno pa kako da eskiviram.Stizem, valjda mi nece biti transfer bas u tu subotu.Bila i ja nedavno u SS nakon duuugo godina i prisjetila se one bezbriznosti studentskih dana.
Tiki, nemoj nas dugo drzati u neizvjesnosti.Nadam se da je stanica na sigurnom.
Jedina ispričnica koja vrijedi za subotu je punkcija ili transfer![]()
Tiki_e ...![]()
To se traži! :D i ja, i ja!Shanti prvotno napisa
Naravno!!!mare41 prvotno napisa
I slijedi lista:
26.09. u 11 h Stara Sava, Prvo zasjedanje kluba 39+
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Drage cure ...![]()
eto moram biti prva koja će reći da neće doći...ali ako ikakve spiskove za bilo šta budete pravile, za buduće susrete, ekskurzije
i šta ja znam čega se sve možete setiti, molim vas da me uračunate. Ljubim vas i ne sumnjam da ćete se super provesti!
tiki_a, ja sve nešto mislim....ma ne smem ni da kažem naglas. nešto mi na lepo miriše, ali stvarno. ovaj septembar je nekako čudan, raspevan, love is in the air...![]()
Da, da...i ja sam na listi za kavicu i jedva cekam :D
tiki_a, sretno![]()
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Taca70
Tikica_69
:D
Kako volim petak...![]()
Spojila sam se na brzinu pogledati kako ste, a vi se raspisale... tesko mi sve poloviti - stizem 26!
Veliki pozdrav![]()
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Taca70
Tikica_69
lilium
ina33 (ako budemo u ZG-u, to obično znam u petak popodne)
Drage moje koke, ja cu sa vama nazalost biti samo u mislima. ZG mi malo daleko
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~ za superstanicu
Mimek
Mare41
Shanti
Gričanka
Taca70
Tikica_69
lilium
ina33 (ako budemo u ZG-u, to obično znam u petak popodne)
višnja
ima li kakvih vijesti od tiki_e? da malo :D :D
Nina... mislit ćemo i mi na tebeninatz prvotno napisa
![]()
Tiki_a, javi seee...![]()
tikica_69 prvotno napisa
![]()
Uz tol'ko pozitivnih misli, jajna stanica nije smjela bježati :D . Endić dobar, js uhvaćena. Bile smo u sobi tri prirodnjače. Prva cura nije prošla dobro, folikul loše smješten, i nije bilo sreće, sva sam se ražalostila zbog nje. Bila sam druga na redu, i moj folikul nije bio savršeno smješten, ali lov je bio uspješan. Sutra u 9 h zovem biologe da vidim da li ću u ponedjeljak na transfer. Poslije sam i previše skitala gradom, bio je simpa sajma na trgu (vegetarijanstvo i sl.), otišla na ribice, kafenisala. I na kraju s mojim divljim mm-om krenula do JB potpisati izjavu da smo zajedno više od 3 godine.
Za kavicu se za sada ne upisujem jer sam u totalnoj zbrci s poslom., ali znam gdje ste pa...Ljudi moji, koja jaka ekipa, zamislite da i Jill dođe!!!
Svimai
![]()
tiki_a prvotno napisa
Jupiiiiiii!!! :D :D![]()
To su bile neke vegetarijanske ribice?tiki_a prvotno napisa
![]()
![]()
Bravo tiki_a :D :D :D
Jel to kod dr. T ili ?![]()
Shanti...znaš, kupila sam platnenu vrećicu na kojoj piše da u njoj nema...i sad su naslikani pajcek, kokoš, krava i ...neznam točno tko još, ali baš sam gledala nema li možda na vrećici ribice
...No razmišljam ja već i o napuštanju ribica, ali poslije MPO jer dotukao me posjet jednom akvariju prošlo ljeto. Zatvor za ribe i rakove, grooooozno....obećala sam im da ih više neću jesti...poslije MPO
![]()
Bravo tiki_a i da transfer bude uspješan baš kao što je bila punkcija :D :D
tikica_69, bila je doktorica Dmitrović. Ona mi je ok. Doktorirala je u Mariboru, blaga je i već ima dosta iskustva iako je relativno mlada.
Ma i ja papam vegetarijanske ribice, nego mi je bilo slatko kak si to napisala jedno za drugim...tiki_a prvotno napisa
![]()
![]()
A nekak se pitam hoću li u trudnoći i ostati samo na njima... za vrijeme one biokemijske su mi bila puna usta sline na meso... To mi je bio prvi znak da mi se u organizmu nešto totalno čudno događa...![]()
Shanti prvotno napisa
![]()
![]()
( ili ribice vegetarijanke?!)
Tiki_a Super za JS :D
Vjerujem da ćeš se riješiti poslovne zbrke i stići na kavicu (a gdje je sad meni smajlić sa šibom? ).
Naravno, poslije uspješnog transfera!!!
Bas mi je drago sto cemo se sutra vidjeti....tiki, ajde probaj i ti doci
gričanka prvotno napisa
![]()
Tiki_a Super za JS :D
...i onda ćeš nas vući za nosiće...gričanka prvotno napisa
![]()
![]()
Shanti, napisala sam ja najprije bez tih ribica pa sam onda htjela pojačati priču i eto ti, kako gričanka kaže ribice vegetarijanci![]()
X jeee, i ja hoću po nosuShanti prvotno napisa
![]()
Tiki, ako s ovim misliš natikica69 prvotno napisa
u SS, 26.og je , ne sutra!
To nas tikica_69 provjerava jesmo li sve zapamtile![]()
E da si spomenula ćevape, ... priča bi bila najjačatiki_a prvotno napisa
![]()
Ne, ja sam stvarno zabrijala da je sutravišnja prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Ali nije upitna ni iduca subota![]()
Dakle tikica_69![]()
...pa i činilo se da ozbiljno misliš.
Cure, ako tak' nastavite, ja zbog smijeha budem prokrvarila (kao posljedica punkcije)![]()
Idem sad u krevet k' mom čovjeku koji je danas priznal kod JB. Srećom, nema opasnosti od keksa...
Htjela sam reci odi, vidimo se sutra, no necu![]()
A jesam dekoncentrirana skroz, sasvim i potpuno....vrijeme mi je za bolovanje![]()
tiki_a :D :D :D ,
a ja ini skoro odgovorila da kak ne zna oće li na krk, a to zna petkom, pa danas je petak, mora znati jer sutra je kava, al pregrizla sam i sjetila se da nije suta 26., uglavnom nisam jedina smantana![]()
Tikice69 samo ti reci! Da nisi napisala to sutra načekala bi se do preksutra![]()
Tiki_a, imaš pravo, bježi u horizontalu i lijepo se odmori!![]()
Jooj cure, morale bismo se uozbiljiti!![]()
Nisam ovo ozbiljno mislilagričanka prvotno napisa
, nego... bojim se da će moderatorice možda ipak osmisliti onaj smajlić sa šibom ...zbog nas
![]()
Nemoj previše prizivati moderatorice, i same će nas pronaći, odoh i ja pa čekamo ponedjeljak za tiki_u, da citiram: jedna po jedna iz kluba
![]()
Ovo se mora potpisati. Odoh i ja!mare41 prvotno napisa
Za sve vas ...![]()
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~za 9 sati, neću biti doma, al možda mi kogod dojavi.