Mami, čestitam :D !!!
aiiiii kako ste se raspisale :D :D :D mami68 jeeeeeee!!!!!! najzad i jedna od nas :D
tiki_a do bete ima još...samo to priznajemo, zar ne?![]()
I danas 12-ti dan ništa, šanse su mi gotovo nikakve, prvi puta mi se događa da jedva čekam M jer ne da mi se vaditi betu.
ja bih je ipak izvadila, i to odmah... a sad, i meni je muka više od tih minimalnih vrednosti, ali stvarno mi je muka! s druge strane, ničemu drugom ne verujem, tek onda sam 100 posto mirna i sigurna da mogu da prestanem s utrićima. tiki_a ostaviću mali tračak nade![]()
Jill, potpuno isto je i kod mene. Muka mi je od bete niske vrijednosti, ali ako je ne izvadim nisam 100% sigurna. No ovaj puta sam gotovo sigurna da je neću izvaditi. Odradit ću s utrićima još danas i sutra kako mi piše na otpusnom pismu, 15-ti dan ću malo smanjiti i 16-ti prestati. Testova imam puno pa ću ih koristiti.Jill prvotno napisa
tiki_a![]()
Cure, sutra idem na more i nema me do kraja mjeseca. Dok se vratim zelim vidjeti bar jos tri trudnice ovdje.
Pusa svima![]()
ehhh tiki_a...![]()
ali zato jesen mora biti naša!
Danas sam prestala s terapijom... sva sam nekako žalosna... Jill i ostale cure, jesen je naša!!!
Tiki-ada jesen bude plodonosna
![]()
Cure i ja vam želim od srca da na jesen dočekate svoje malene mrvice![]()
Puno vas voli vaša Pepita![]()
Ipak nije bio u pravu, barem ne za ovaj ciklus! :DShanti prvotno napisa
Ovulirala sam i dobila, točno k'o sat kad sam očekivala! :D![]()
Curice, svima![]()
Shanti radujem se sa tobom :D "njemu za inat"
Ja ću za vrijeme ljetne pauze koristit Yasmin jer mi se čini bolja reakcija jajnika nakon njega, a i neizostavno sunce, more i ljetne gušte
puno vas volim junakinje moje![]()
![]()
Shanti, izgleda da ćemo zajedno u akciju na jesen :D
kata, nadam se da će Yasmin biti ok zatebe. Meni dr. nije nikada preporučio ovaj duži postupak, ne znam zašto?
Evo još jedne koja će na jesen u akciju,doduše švercerica![]()
koke i kokice![]()
Ja bih se utrpala ovdje kod vas, pratim vas redovno i osjecam da najvise tu pripadam.Vidim da vas bas nema u postupcima sada pa evo prijavljujem sebe. Sutra popodne imam punkciju u Viliju nakon 32 dana pikanja tako da mi je muka od pomisli na iglu.Nista ne znam, valjda sam dobro odreagirala, trudim se biti 8).
taca70, veseli me da ćemo imati čekalicu bete :D . Nadam se sutrašnjoj bezbolnoj i uspješnoj punkciji. Puno pikica, jel' ima i dosta folikulića?
Ja sam jučer malo uživala u Mb-u, samo mi je mir remetilo to što su mi se non stop ispred očiju prošetavale trudnice![]()
Izgleda da će jesen donijeti barem jednu našu T obzirom da će nas dosta biti u akciji.
![]()
taca70 dobrodošla, baš lipo da imamo nekog tko je u akciji, puno sreće želim za sutrašnju punkciju![]()
Pomislila sam da je taca70 naša draga švercerica, kad eto žena je punopravna članica. Kako vrijeme leti, već su i '70. naše![]()
Cure samo da vas sve pozdravim puno, mislim stalno na vas, ali nekako nisam za tipkanje![]()
Taca70 dobro došla i nek bude uspješno.
![]()
tiki_a![]()
taca70 dobrodosla!
Svima velika![]()
Drage moje, prvo vam se zahvaljujem na dobrodoslici pa predajem izvjestaj s danasnje punkcije.Dobili smo 8js s cim sam prezadovoljna, MM-ov nalaz ce prema rijecima biologa vjerojatno biti ok za IVF, anestezija je mrak samo sto jako krvarim.Upravo je iz mene izletila krvava lopta na WC-u, nadam se da ce se poceti smirivati.Sutra popodne zovem da vidimo kako je prosla prva selekcija.
taca :D :D :D :D :D za 8JS. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo oplode da sve budu prekrasne blastice.![]()
![]()
![]()
taca70, 8 je divna brojka :D
moram dodati da sam se i ja dosad ponosila tom brojkom na oba IVF, ali pu-pu da ne bude nakon svega isto kao kod mene nego da se tebi lepo prime.
ne znam jedino to krvarenje, jel mora posle punkcije toliko da ide? ako ti se sutra nastavi, a da se ti javiš dr-u? ako ti je i ranije tako bilo onda ok...
taca70, 8 js :shock: , pa to je prekrasno! Dobro Jill kaže, javi se dr.-u ako krvarenje ne stane, nadam se da je sve ok.
Taca, fantastičan rezultat za našu dobnu skupinu!!!
taca70 super :D :D :D očekujemo i dalje odlične vijesti![]()
taca70 dobro nam došla i ž3lim ti da se oplode svih 8 j.s. i da nam se javiš sa krasnom betom
wow :D
8 JS.. svaka čast :D
svim curama želim sve najbolje :D
Tiki_a, jos malo krvarim i malo boli ali nije strasno.Sada idem u Sabor a oko 17h zovem dr da vidim hoce li se ovaj sretni niz nastaviti.
Ovo moram potpisati i dodajemvišnja prvotno napisa
Taca70 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nastavak pozitivnog niza
Svima ~~~~~~~~~~~ i![]()
ninuška ima li što novoga kod tebe?
Draga Sonja, nadam se da cu uspjeti skinuti kilice i na jesen u akciju, a i izlazna strategija je tu negdje na ramenima
Ja moram :D sama za sebe jer ne mogu vjerovati u svoju srecu.Oplodilo se svih 8, sutra iza 6 opet zovem radi dogovora za ET.Predobro da bi bilo istinito.
Taca70 i predobro i istinito i da tako nastavi :D :D :D
Taca ˇ :D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ostane ovako super do kraja![]()
taca zavibrala bi za takav scenarij i dalje ali.....pa ću :D
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D :D :D :D :D za oplođenu ekipe, fantastično. Odtaca70 prvotno napisa
ti draga želim da i ET lijepo prođe i da ti nama budeš uskoro trbušasta.
![]()
![]()
![]()
![]()
taca70 prekrasno!!! Nadam se i dalje dobrim vijestima.
ninatz i ti ćeš u jesenju ekipu, odlično! Izlaznu ćemo još malo ostaviti po strani![]()
taca jeli bio ET? Sretno i da bude uspješno!
Super taca70 i više nego super.taca70 prvotno napisa
Od srca ti želim da ti ovo bude poslijednji postupak![]()
Svim mojim dragim kokama velika![]()
![]()
![]()
Evo stigla sam iz Sabora potpuno slomljena, iz njihovog wc-a sam zvala dr, transfer u subotu, bice vjerojatno nesto i za led.Drago mi je da imam tako dobar rezultat ali sve ono sto sam danas gore cula me je ubilo u pojam i jako rastuzilo.Eto, to je to za sada.
Mami68 :D