Hvala svima na dobrodošlici,
kod mene udaja znači seljenje u drugi grad, putovanje na posao, krediti, ulaganja, puno promjena, to planiramo raditi kad dođe dijete (ne ako), i ne kužim zašto se to tiče države, ali trenutno se osjećam jako diskriminirano, ali ne mislim odustati i nadam se da dr R. neće postaviti to pitanje, nisam još probala nijedan MPO postupak osim što 3 godine živim od ov. do m., ali iskreno se divim svim curama na velikoj hrabrosti, lakše mi kad znam da nisam jedina koja nakon suza zbog menst., ide odmah s voljom dalje u novi ciklus...

), i ne kužim zašto se to tiče države, ali trenutno se osjećam jako diskriminirano, ali ne mislim odustati i nadam se da dr R. neće postaviti to pitanje, nisam još probala nijedan MPO postupak osim što 3 godine živim od ov. do m., ali iskreno se divim svim curama na velikoj hrabrosti, lakše mi kad znam da nisam jedina koja nakon suza zbog menst., ide odmah s voljom dalje u novi ciklus...
tikica za održavanje 1. stranice, također ugodan dan i vikend želim.
. Uvijek bi se veselila nadolazećem postupku. A sada? Svakim danom pomisao na transfer tako mi je nestvarna. Kliniku se ne usudim ni zvati da ne dobijem neočekivani odgovor. Iako...ja vjerujem da će svi raditi..."za inat" ovakvom zakonodavcu, naravno u ovom za nas predugom periodu do ukidanja zakona.
.