Problem je s tim bjelanjkom što ne znam kako se točno primjenjuje, mislim da bih ga ja stavila što bliže trenutku kad će "trebati" tj. pred ejakulaciju... Btw, pokušaj nazvati apoteke, npr. onu na Dolcu u Zg ili Filipović u Zagorskoj i pitaj imaju li Pre Seed (lubrikant). On bi trebao biti dobar lubrikant za spermiće (http://www.preseed.com/), a sudeći prema ovome što sam pronašla, najbliže za naručiti je Mađarska http://preseed.com/PlacesToBuy/cat.php?id=123.mare41 prvotno napisa
I tebi želim lijep vikend...![]()
Moj i nije neki posebno lijep. Jučer me je baš pogodilo što sam dobila M. Kod mene nije uobičajeno da mi dođe već 22. dc, ali ni to me nije toliko zdrmalo kao činjenica da mi po prvi puta lutealna faza nije trajala normalnih 12-13 dana, nego samo 9, što je zbilja pojava za zabrinuti se. Imala sam tako lijepe sve simptome O, uhvatila i pozitivan LH test i imala plodnu sluz i skok temperature, a ona mi se skratila ispod minimuma koji je potreban za zatrudnjeti. Mislim, nije da sam se nadala da bi se to baš u ovom ciklusu moglo dogoditi, nego se bojim ako je ovime započeo trend tako kratkih lutealnih faza... onda se više nemam čemu nadati doma. I je li to možda jedan od simptoma onoga o čemu ne želimo pisati? :? Ili jednostavno, u sljedećem kad/ako opet uhvatim O i nakon 3. dana od nje budem sigurna da je bila, počnem s utrićima... Samo u tom slučaju neću znati je li ovo bilo "izolirani incident"ili početak trenda... Nisam pametna što napraviti... :/

ili početak trenda... Nisam pametna što napraviti... :/
Nedavno sam pročitala to za bjelanjak, no ne bih se usudila (stres mi je, kad moram, i vahinaletu staviti, a kamoli nešto što po defaultu ne ide unutra
Ovo mi je prvi puta... eh, na ovom planu mi se i dalje stalno nešto događa po prvi put...
...
svima
za M 22. Hvala za info o proz. sluzi
8)
. Kod mene nema ništa, ali i tako me niko ne pita
A sjećam se i da je dr. Bauman u emisiji "Otvoreno" lamentirao o tome kako je zakon nedorečen u tom dijelu gdje se govori o dobi primjerenoj za rađanje- u smislu kako je trebalo definirati broj godina jer je sa ženama iznad 42 g. besmisleno ulagati trud i novac, a rezultata uglavnom nema! Ono što me najviše žalosti, tu zaista ne nalazim argumente za dokazivanje suprotnog (osim rijetkih "slučajnosti" kako to moj doc naziva).