-
Bok,
htjela bih se i ja pridružiti ovom klubu jer sam dosta godina vodila borbu na VV,sada sam 39, a trudna (sasvim slučajno) već 11.tjedan. Kao što vidite, već sam mama, i to jednog krasnog Ivana (danas točno 2,5 godine) kojeg sam dobila isto prirodnim putem, ali nakon nekoliko godina provedenih na VV kod dr L. Tamo sam imala niz AIH (1 puta blighted ovum), te jednog stimuliranog IVF (koji je rezultirao vanmateričnom trudnoćom i gubitkom jajnika). Nakon toga sam zatrudnila prirodno za 4 mjeseca, a i sada mi se, ne mogu reći slučajno dogodilo jer to ne možeš reći kad si 39...Prošla trudnoća i porod super, a sada me uhvatila panika jer idući tjedan idem raditi kombinirani probir u VILI s obzirom da su rizici godina sada daleko veći... Kako je došlo do trudnoće prirodnim putem nakon niza godina pokušaja? Uz zdravu prehranu i uz dosta savjeta pokupljenih usput (uglavnom Povećajte svoju plodnost), biljnih čajeva itd, ali i rješenjem nekih emocionalnih veza koje su me opterećivale iz prošlosti, možda je u tome bio razlog. 8). Uglavnom, znam kroz kakav se pakao prolazi u procesima MPO, teško je ostati cool u beskonačnim pokušajima, meni se čini da kad sam sve prihvatila i pomirila sa sa situacijom, da mi se tada pokrenulo (znala sam da sam napravila sve što je u mojoj moći i više od toga nisam mogla, morao je netko drugi od gore to preuzeti). Sada se nadam da mi je taj isti poslao još jednu bebicu jer sam stvarno dobra mama i u tome više uživam nego što bih možda u kasnim 20-tim ili ranim 30-tim. Mislim da su ovo ipak odlične godine za roditeljstvo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma