-
Drage članice kluba 39+!
Iako nikad nisam na ovom pdf-u napisala niti jedan post redovito sam ga čitala i uvijek sam baš na njemu pronalazila odgovore na svoja pitanja i dileme oko roditeljstva u mojim godinama.
Ukratko ću se predstaviti: ja 63. MM 64, u vezi 13 godina(od toga 4 bračne). Nakon početne dijagnoze MMa OAT uz povremeni orchyepididimitis, ja OK upućeni smo na W u postupke prije 4 godine, i nakon prvog školskog ETa (beta zamalo), stimuliranog 60 menopura (low respond bez ijednog folikula) slijedilo je 7 prirodnjaka bez kvalitetne JS i nikako stići do transfera. Analizom situacije i statusa mojih godina MM, doc i ja smo zaključili da nam realnu šansu za začeće pruža odlazak u Prag (a u svjetlu donošenja novog Zakona, rekla bih i jedinu). Dakle osim Praga preostaje nam još samo izlazna strategija, ali prije toga bih rado bila članica ovog kluba jer osim istovjetnih želja, misli i osjećaja po pitanju ostvarivanja trudnoće zajednička nam je problematika (da ne velim frustracija) koja proizlazi iz količine pluseva iza broja 39 (ja ih uz Iva_lucu svakako imam najviše
). Jedino mi je žao što sam vam svojim dolaskom pokvarila statistiku koju je nedavno pozitivno pojačala Ivanova mama ali sam uvjerena da ćete istu uskoro poboljšati što vam od sveg srca silno želim!
taca70 žao mi je zbog ishoda i želim ti brzi oporavak
tiki_a .....
eto, pobijedila sam strah od šibe
Pozdrav svim članicama, a posebno klupskim trudnicama i mamama
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma