tikica, drago mi je da je Maribor još u igri. Brzo će i to doći. Možda jedan skroz prirodni kad se već čeka do veljače? ... Ja već jedva čekam rujan jer dobro se osjećam samo kada sam u postupku. Još nisam bila na GO i veseli me odlazak na more početkom kolovoza, ali ...stalno su mi u mislima mjesta gdje smo mm i ja bili poslije punkcije, transfera ili uzv-a...kafići i kavice...tako me u tom prisjećanju obuzme dobar osjećaj, ma predobar zapravo...
I događa mi se u zadnje vrijeme, taman kada sam točno odredila "izlaznu", da me pogled na klince koje vidim u gradu rastužuje u smislu spoznaje da sada gotovo da i nemam šanse uspjeti...
Još ću se malo ovo ljeto pozabaviti sa štitnjačom koja ima uredne hormone, ali antitijela 9 puta previsoka. Sve što sam pronašla na netu je da ih mogu zanemariti ako su hormoni u redu. Međutim postoji dodatna pretraga TRH kojom se prati TSH u drugačijim okolnostima, laički rečeno, ostala sam :shock: na to saznanje. Kolegica s posla je u toj priči pa sada znam više...
Nadam se da zbog tema razno raznih na način "zbrda-zdola" neću dobiti po prstima...malo nas je pa će mi šefice oprostiti Morala sam se malo izjadati
Punopravnim i pridruženim