mare41, super za dogovor :D
vikki, da dosli smo samo na astheno i to sa Men,s argimax za samo 3 mjeseca
shanti, moja trakica i jucer negativna, pretpostavljam da ce sasvim izostati ovulacija jer sam u mjesec dana skinula 8 kila pa mi je organizam valjda shock dozivio
Inace, nesretna sam zbog svega sto mi se u zadnje vrijeme dogadja, od trazenja skolskih knjiga, svadja sa muzem oko postupaka i na rubu sam snaga, ne znam kuda i kako da krenem, sto da radim, imam neki unutarnji nemir i bas sam nesretna
Naprosto sam ovisnik o postupcima i nadanjima i ako u meni nije mrvica ja sam totalno izgubljena u vrtlogu negativnih emocija. Pokusala sam sa izlaznom strategijom, no nejde. Ocito jos nisam spremna a nema vise bas prevelike nade...
Jucer sam cekala sat i pol doktora u Vinogradskoj da popricam s njim o tome da li da odem na HSG jer me uzasno to kopa, pogotovo sada kada je nalaz bolji i naravno, nisam ga docekala jer MM je bilo vaznije otrcati na posao i nije vise imao zivaca cekati. Bitno da sam ja imala zivaca zbog njegovog loseg nalaza 11 postupaka odraditi u godinu i pol i sve popratne preglede i rostanja po meni